ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نیوزویک: اوکراینی‌ها به شیوه داعش می‌جنگند خواندنی ها

نیوزویک: اوکراینی‌ها به شیوه داعش می‌جنگند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / مجله آمریکایی «نیوزویک» در گزارشی ضمن اشاره به شباهت راهبردهای نیروهای اوکراینی و تروریست‌های داعشی در استفاده از دوربین‌های پیشرفته در میدان‌های جنگ، تاکید کرد که اوکراین با اهداف مشخصی از این شیوه استفاده می‌کند.
پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، به نقل از نیوزویک نوشت: اوکراین از پهپادهای تجاری برای ضبط پیروزی‌های خط مقدم و آپلود ویدیوها با استفاده از دوربین‌های تجاری GoPro استفاده می‌کند. این دوربین‌ها هدف قرارگرفتن تانک‌های دشمن، کشتن تک تیراندازها و انفجار نارنجک را به دقت ثبت می‌کنند.
در ادامه گزارش این مجله آمده است: نیروهای اوکراینی این فناوری‌ها را از داعش یاد گرفته است؛ گروهی که در جریان ظهور سریع خود در سوریه و حدود 10 سال پیش انجام داد. این گروه تروریستی هم انتشار ویدئوهای پیچیده، از پیش برنامه‌ریزی شده و گاهی خشونت‌آمیز را به عنوان بخشی از یک کارزرا جنگی به کار گرفت و فیلم‌های احساسی جذاب را برای سوء‌استفاده از حساسیت‌های آسیب پذیر از جامعه هدف پخش کرد.
پیش از این، خبرگزاری «اسپوتنیک» هم به نقل از نظامیان روسی گزارش داده بود که ارتش اوکراین از مواد شیمیایی ناشناخته در برخی محور‌های درگیری استفاده کرده است. پس از بمباران، نشانه‌هایی از خفگی و سوختگی ریه در میان سربازان ارتش روسیه ظاهر شد.
مجله نیوزویک ضمن توصیف یگانی از نیروهای اوکراینی به «گرگ‌های سفید» گزارش داد که آن‌ها با هدف نزدیک‌تر کردن نبردهای واقعی به بازی‌های جنگی، فیلم‌هایی را برای ارسال در شبکه‌های اجتماعی تهیه می‌کنند.
نیوزویک در ادامه تصریح کرد: این یگان ویدئوهایی را منتشر می‌کند که نشان می‌دهند چگونه نیروهایش موفق به انهدام اهدافی از روسیه شده‌اند؛ برای مثال، یکی از این ویدئوهایی که توسط سرویس امنیتی اوکراین (SBU) در توییتر منتشر شده، نمای هوایی از انفجار خودروهای نظامی پس از یک درگیری شدید را نشان می‌دهد.
این مجله آمریکایی درباره هدف اوکراین از تهیه فیلم و انتشار آن در شبکه های مجازی نوشت: برای اوکراین، تلاش در جهت گرفتن ویدئو با کیفیت بالا، از صحنه‌های میدان جنگ وجودی‌تر است. چرا که فیلم‌های خط مقدم جنگ باید بینندگان کافی را در سطح جهانی جذب کنند. اوکراینی‌ها، برای اطمینان از فراموش نشدن نبرد این کشور با روسیه و اثبات اینکه حمایت مالی و نظامی غرب از کی‌یف بیهوده نبوده است، این موضوع را استراتژی خود قرار داده‌اند.
«شون هیوستون»، مدرس دوره‌های تبلیغات، درگیری‌های اجتماعی و مطالعات رسانه‌ای در دانشکده نظامی کارولینای جنوبی تدریس می‌کند، با نیوزویک گفت‌وگو کرده و خاطرنشان کرد: «این ویدئو نمونه‌ای جذاب از دستکاری ویدئوهای رزمی و تشابه عجیب بین بازی‌های ویدئویی و فیلم‌های واقعی بود؛ این نمونه‌ای از فناوری‌های ویدئویی مورد استفاده داعش است».
هیوستون در گفت‌وگو با نیوزویک افزود: «داعش هم بر استفاده از این نوع ویدئوهای تبلیغاتی تمرکز کرده بود که متأسفانه برای مخاطبان جوان‌تر جذاب‌تر است».
اوکراین علی‌رغم استفاده از این راهبردهای تروریستی، تلاش برای اشاعه خشونت در جهان و حتی حمایت‌های تسلیحاتی غرب، نتوانسته در میدان درگیری به پیروزی‌های واقعی دست پیدا کند. به طوری که مقامات پنتاگون در آمریکا نیز اذعان کرده‌اند جنگ در اوکراین بدون راه حل نظامی، در آینده ادامه خواهد یافت.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1028247/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد