ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مردم مسیر امام(ره) را با قوت ادامه می‌دهند اخبار ایران

مردم مسیر امام(ره) را با قوت ادامه می‌دهند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی‌ ظهر امروز در خطبه‌های عبادی- سیاسی نماز جمعه این هفته در جمع نمازگزاران با بیان اینکه شخصیت علمی، سیاسی و اجتماعی امام راحل نیاز به تبیین بیشتری دارد اظهار کرد: در بین همه افرادی که مفسر و مبین مکتب اسلامی امام خمینی(ره) هستند، رهبر معظم انقلاب مبین دقیق امام راحل هستند و در رأس همه قرار دارند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی به بررسی اصول ارکان سیاست‌ورزی امام خمینی(ره) پرداخت و افزود: تمام هدف امام بزرگوار تحقق اسلام و همت برای اعتلای کلمه‌الله در جامعه بود همچنین به میدان آوردن دین و معنویات و این موضوع که دین می‌تواند در مدیریت اجتماعی حضور داشته باشد.
امام جمعه همدان با بیان اینکه امام خمینی(ره) جریان حق را متصدی حق‌طلبی در جامعه می‌دانند تصریح کرد: امام عزیز در سخنرانی‌های خود اشاره می‌کنند نجات ملت‌های مستضعف از یوغ استکبار جهانی لازم است و باید در این مسیر پیش رفت.
وی گفت: امام خمینی در آخر عمر پربرکتشان از سال 66 به بعد درباره نظام اقتصادی به مسأله جنگ فقر و غنا اشاره کردند و می‌فرمودند امروز جنگ حق و باطل است، جنگ فقر و غناست و جنگ پابرهنه‌ها با مرفهان بی‌درد.
شعبانی ادامه داد: مراد امام(ره) از غنا، مبارزه با سرمایه‌‌داری و سرمایه‌گذاری نیست، بلکه مراد مبارزه با استثمار، استکبار و سلطه‌جویی تمدن غرب و مستکبران داخلی است که امتیازخواهی، ویژه‌خواری و رانت‌خواری می‌کنند.
وی تاکید کرد: مبارزه‌ای که امام خمینی(ره) در آخر عمر شریف خود امت را دعوت به آن می‌کردند مبارزه برای نجات مستضعف و فقیر از چنگال قارون‌ها و نمرودهاست.
امام جمعه همدان افزود: امام راحل امت را برای مبارزه با یک سیستم اقتصادی و ساختار اجتماعی دعوت می‌کند که در داخل خود تبعیض دارد و از درون آن مرفه بی‌درد بیرون می‌آید و فقیر تولید می‌شود در حالی که در نظام اقتصادی اسلامی بنا بر سخنان امام سعادت مسئولان در دنیا و آخرت توجه به قشر آسیب‌پذیر جامعه است.
وی با اشاره به اینکه یکی از اصول دیگر مورد نظر امام تکیه بر اصول ایمان و تلاش برای آبادانی کشور و توجه به توانایی‌های داخلی است گفت: توجه دائمی به وحدت ملت و مسئولان از محورهای اصلی سخنان امام است و بارها این وحدت را از مردم و مسئولان می‌خواهد.
شعبانی با بیان اینکه نگرانی امام از این بود که حکومت به دست نااهلان بیفتد و آرمان‌ها در جامعه تضعیف شود اظهار کرد: امام بارها و بارها فرمودند نگذارید انقلاب به دست نااهلان بیفتد و نقش مردم را در این حوزه برجسته می‌داند که باید مراقبت کنند نااهلان در جامعه سکاندار نباشند.
وی با اشاره به اینکه نااهل کسی است که درصدد تقویت جبهه مستضعفین و رسیدگی به فقرا نباشد افزود: فرد انقلابی باید تکلیف خود را برای مبارزه با مستکبران داخلی و خارجی مشخص کند.
امام جمعه همدان تاکید کرد: مستکبر خارجی که امریکا و ایادی او هستند و مستکبر داخلی نیز کسی است که رانت‌خواری و انحصارطلبی کرده و برای منافع خود در ساختار اقتصادی کشور نفوذ پیدا می‌کند.
وی تصریح کرد: امروز مستکبران داخلی را در جریان خودروسازی، بانک‌ها، شرکت‌های بزرگ دولتی و خصولتی می‌بینیم و حتی در نظام تعلیم و تربیت نیز دیده می‌شوند آن جایی که افراد و جریان‌ها به نفع خود کار می‌کنند و به فکر مردم نیستند.
شعبانی با تاکید بر اینکه امام(ره) فرمود، مردم مراقبت کنند نااهلان یعنی افرادی که مشکل و درد مردم را نمی‌فهمد به حاکمیت ورود نکنند ادامه داد: آن کارمندی که وارد اداره می‌شود و بنای اذیت کردن مردم را دارد نااهل است، برخی از این افراد نیز نفوذی هستند تا با عدم انجام کار، مردم را عصبانی کنند.
وی تاکید کرد: سیاستمداری که برای رأی آوردن با اصول غربی هم‌آواز شده و اصول دینی را زیر پا می‌گذارد و آرمان‌های امام را نادیده می‌گیرد نیز نااهل است.
امام جمعه همدان افزود: شاید ما گاهی در مراقبت کوتاهی کردیم اما به نااهلان گوشزذ می‌کنیم مردم ما اجازه نمی‌دهند مسیر امام ناتمام بماند چراکه این مسیر دائمی و بدون توقف است، مردم به وصیت امام در حمایت از ولی امر زمان، رهبر معظم انقلاب عمل می‌کنند و این مسیر بن‌بست ندارد.
وی در ادامه از دیپلماسی فعال دولت قدردانی کرد و گفت: انصافا در شرایط سخت اقتصادی، دولت فعالیت‌های بسیار خوبی دارد که می‌تواند زمینه را برای رشد اقتصادی فراهم کند.
شعبانی افزود: این دیپلماسی مورد حمایت رهبر معظم انقلاب نیز بوده که امیدواریم هرچه زودتر اثر آن در مسائل اقتصادی نیز دیده شود.
وی با بیان اینکه رئیس حوزه علمیه نامه‌ای با موضوع حل مسأله مسکن را به رئیس دولت نگاشتند که جای قدردانی دارد افزود: این موضوع نشان دهنده آن است که حوزه علمیه توجه جدی به حل مشکلات اقتصادی مردم دارند و امیدواریم دولت در این زمینه فعالیت جدی داشته باشند.
امام جمعه همدان با بیان اینکه در استان هم استاندار در حل مسأله مسکن فعالانه تلاش می‌کند تصریح کرد: در حوزه اجاره‌بها، برنامه‌ای برای کنترل آن ارائه دادند که امید است هرچه سریعتر انجام شود.
گفتنی است در راستای ترویج فرهنگ فرزندآوری و حمایت از خانواد‌ه‌های خوش‌فرزند، در ستاد نماز جمعه از خانواده چهارقلوی همدانی تجلیل به عمل آمد.
در این برنامه وزیر علوم دغدغه مسکن این خانواده را شخصا با وزیر مسکن در میان گذاشت، استاندار هم قول قطعی واگذاری یک قطعه زمین در شهرستان همدان را به این خانواده داد.
پایان پیام/89040/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1028718/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است