ایرانیان جهان

آخرين مطالب

حمله به سفارت عربستان در سودان اروپا

حمله به سفارت عربستان در سودان
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای تایید کرد که عربستان اقدامات یک گروه مسلح را که باعث تخریب ساختمان و ضمیمه‌های سفارت و همچنین تخریب مسکن و اموال کارکنان سعودی شاغل در سفارت شد را به شدت محکوم می‌کند. روز گذشته نیز وزارت خارجه سودان از حمله نیرو‌های پشتیبانی سریع سودان به سفارتخانه‌های چین و فلسطین و منزل سفیر عمان در خارطوم خبر داد و از جامعه جهانی خواست که این اقدام را محکوم کنند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : تسنیم: عربستان سعودی با صدور بیانیه‌ای حمله برخی گروه‌های مسلح به سفارتش در سودان را محکوم کرد.
وزارت امور خارجه عربستان امروز پنجشنبه اقدامات خرابکارانه برخی گروه‌های مسلح که سفارت عربستان در سودان را هدف قرار دادند، به شدت محکوم کرد.
به گزارش اسپوتنیک، وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای تایید کرد که عربستان اقدامات این گروه مسلح را که باعث تخریب ساختمان و ضمیمه‌های سفارت و همچنین تخریب مسکن و اموال کارکنان سعودی شاغل در سفارت شد را به شدت محکوم می‌کند.
این وزارتخانه در بیانیه خود افزود که عربستان هرگونه خشونت و خرابکاری علیه نمایندگی‌های دیپلماتیک را رد و بر اهمیت مقابله با گروه‌های مسلحی که به دنبال آسیب رساندن به امنیت و ثبات در سودان و مردم آن هستند، تاکید می‌کند.
روز گذشته نیز وزارت خارجه سودان از حمله نیرو‌های پشتیبانی سریع سودان به سفارتخانه‌های چین و فلسطین و منزل سفیر عمان در خارطوم خبر داد و از جامعه جهانی خواست که این اقدام را محکوم کنند.
پیش از این وزارت خارجه اردن اعلام کرد که به محل سکونت سفیر این کشور در خارطوم حمله شده است.
از زمان آغاز درگیری میان نظامیان سودانی (ارتش و واکنش سریع) در بیست و ششم فروردین تاکنون، چند دفتر نمایندگی دیپلمات خارجی هدف حمله قرار گرفته است.
اخیرا وزارت خارجه قطر از حمله به سفارت این کشور در خارطوم خبر داد و با صدور بیانیه‌ای اقدام نیرو‌های مسلح غیرنظامی در حمله به ساختمان سفارت قطر در خارطوم و خرابکاری در آن را به شدت محکوم کرد.
به دنبال این حمله کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس حمله افراد مسلح ناشناس به سفارت قطر در خارطوم پایتخت سودان را به شدت محکوم کردند.
وزارت امور خارجه کویت بیست و ششم اردیبهشت ماه اعلام کرد که اقامتگاه وابسته نظامی سفارت این کشور در خارطوم مورد حمله و تخریب قرار گرفت.
درگیری‌های مسلحانه در سودان از 15 آوریل (26 فروردین) میان نیرو‌های ارتش و نیرو‌های واکنش سریع بر سر قدرت آغاز شده و میانجیگری‌های بین‌المللی برای پایان دادن به آن و نشستن طرف‌های درگیر بر سر میز گفتگو‌ها در جده عربستان سعودی تاکنون ثمری نداشته است.
سازمان ملل اخیراً بار‌ها هشدار داده بود که این کشور در آستانه یک فاجعه بزرگ است و بخش درمانی روز به روز ضعیف‌تر و نابه‌سامان‌تر می‌شود.
با ادامه درگیری‌ها در سودان و لجاجت طرف‌های درگیر برخی کشور‌های منطقه از جمله عربستان سعودی و آفریقا برای حل بحران سودان تلاش‌های جدی انجام دادند.
برآور‌های اولیه نشان می‌دهد دست کم 22 هزار نظامی در درگیری میان ارتش و نیرو‌های واکنش سریع جان خود را از دست داده‌اند و این در حالی است که مقامات نظامی به طور رسمی آماری از تعداد کشته شدگان خود منتشر نکرده‌اند.
بر اساس بیانیه کمیته مرکزی پزشکان سودان، در درگیری‌های اخیر این کشور دست کم 866 شهروند جان خود را از دست داده و بیش از 4 هزار نفر نیز مجروح شده‌اند.
با گذشت بیش از هفت هفته از درگیری‌ها در سودان بیش از یک میلیون و دویست هزار نفر در داخل سودان آواره شده و بیش از 400 هزار نفر هم به کشور‌های مجاور گریخته‌اند.
زیان‌های سنگینی به خارطوم پایتخت سودان وارد شده است و آن‌هایی که هنوز در پایتخت مانده‌اند، زیرا حملات هوایی و درگیری شدید و غارت و چپاول به سر می‌برند.
منابع بیمارستانی اعلام کردند که بیمارستان‌ها امن نیستند و کادر درمانی امنیت ندارند و علاوه بر آن تجهیزات و اقلام پزشکی هم شاهد کمبود است.
منابع سودانی همچنین به نقض شدید حقوق بشر در خارطوم و دارفور از تجاوز گرفته تا جذب اجباری کودکان اشاره کردند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1030439/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اعتماد/ ایران و امریکا: پایان نیم قرن دشمنی؟

تاکید روزنامه دولت بر لزوم «تغییر ساعت رسمی کشور»

آمادگی رژیم صهیونیستی برای تأخیر در گسترش جنگ در صورت موافقت حماس با طرح ویتکاف

ویتکاف: گروگان آمریکایی احتمالا امروز از غزه آزاد می‌شود

بازگشایی 32 فرودگاه هند بعد از آتش‌بس با پاکستان

تخریب منازل فلسطینیان توسط رژیم اشغالگر صهیونیست

پاپ جدید خواستار توافق هند و پاکستان و توقف جنگ غزه شد

نماینده مجلس: بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

ایران سالانه 9 میلیارد دلار برای گاز فلر ضرر می‌دهد؟

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

چند بار دیگر می‌خواهید خود را درباره آمریکا و اسرائیل گول بزنید؟!

سرمقاله آرمان ملی/ پیشنهاد روشن به آقای عراقچی

آمریکا چه می‌خواهد؟

هشدار سازمان‌های بین‌المللی: مرگ ناشی از گرسنگی در انتظار 2.1 میلیون ساکن غزه

پورمحمدی: هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند

میانگین دوره انتظار خانه‌دار شدن در کشور به 27 سال رسید

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

تصمیم وزارت خارجه الجزایر علیه فرانسه

مردم سوریه بسته‌های نظامیان صهیونیست را به آتش کشیدند

پ.ک.ک منحل شد

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

طلای جهانی کاهش یافت

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

اولین شب بدون تنش بین هند و پاکستان

هدیه 400 میلیون دلاری قطر به ترامپ: «کاخ پرنده»

نتانیاهو: به آتش‌بس یا آزادی اسرای فلسطینی متعهد نیستیم

انتقاد «ویتکاف» از «نتانیاهو»؛ اسرائیل برای پایان جنگ غزه آماده نیست

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

ترامپ جنگ غزه را «وحشیانه» خواند

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

جنایت هولناک دیگر از رژیم صهیونیستی؛ شهادت 15 فلسطینی در بمباران یک مدرسه

خشم مقامات هندی از اقدام «ترامپ»

تراژدی نوزادان ناقص‌الخلقه در غزه؛ کودکی که بدون مغز متولد شد

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

شهادت 15 فلسطینی در حمله اسرائیل به یک مدرسه

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

ترامپ از بمب خبری خود رونمایی کرد

ادعایی درباره هدیه عراقچی به ویتکاف

بازی انتحاری «شی»

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی