ایرانیان جهان

آخرين مطالب

دیپلمات فرانسوی: چین در حال ارسال تجهیزات به روسیه است آسیا

دیپلمات فرانسوی: چین در حال ارسال تجهیزات به روسیه است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / مشاور ارشد دیپلماتیک رئیس‌جمهور فرانسه مدعی است چین اقلامی را که می‌تواند به عنوان تجهیزات نظامی استفاده شود، در مقیاسی نه چندان گسترده، به روسیه ارسال می‌کند.
باوجود اذعان آمریکا به عدم ارسال تجهیزات و کمک نظامی توسط چین به روسیه برای جنگ با اوکراین، یک دیپلمات فرانسوی اما نظر دیگری دارد.
«امانوئل بون» رئیس تیم دیپلماتیک ریاست‌جمهوری فرانسه روز گذشته ادعا کرد چین اقلامی را که می‌تواند به عنوان تجهیزات نظامی استفاده شود، در مقیاسی نه چندان گسترده، به روسیه ارسال می‌کند.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، مشاور ارشد دیپلماتیک «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در پاسخ به این سوال که آیا غرب شواهدی مبنی بر کمک چین به تسلیح روسیه علیه اوکراین دیده، مدعی شد: «بله، نشانه‌هایی وجود دارد که آنها کارهایی را انجام می‌دهند که ما ترجیح می‌دهیم انجام ندهند».
بون طی سخنرانی در اندیشکده امنیتی «اَسپِن» در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا این کمک‌ها، سلاح هستند، گفت: «تا جایی که ما می‌دانیم نوعی تجهیزات نظامی هستند. البته آنها (چین) توانمندی‌های نظامی گسترده‌ای را به روسیه تحویل نمی‌دهند».
به نوشته رویترز، مقامات فرانسوی در مصاحبه با شبکه «سی‌اِن‌اِن» برای شفاف‌سازی درباره این اظهارات، گفتند که منظور بون، فناوری‌های دوگانه و کمک‌های غیرمرگبار مانند کلاه ایمنی و جلیقه ضدگلوله بود.
یک سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید نیز در پاسخ به سوالی درباره انتقال تجهیزات دو منظوره از چین به روسیه، ضمن ابراز نگرانی، گفت: «ما هنوز انتقال کمک‌های مرگبار از چین به روسیه برای استفاده در میدان نبرد اوکراین را ندیده‌ایم، اما این چیزی است که ما مراقب آن هستیم».
طبق این گزارش، این مقام آمریکایی توضیح داد: «ما به اقدام علیه شرکت‌هایی که از اقدامات جنگی روسیه حمایت می‌کنند، خواه در جمهوری خلق چین باشند یا در هر جای دیگری از دنیا، ادامه خواهیم داد».
به نوشته رویترز، دفتر ماکرون و کاخ الیزه و همچنین سفارت چین در پاریس نیز هنوز به درخواست‌ها برای اظهارنظر درباره این صحبت‌های دیپلمات فرانسوی پاسخ نداده‌اند.
پیش از این نیز «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا گفته بود که به پکن درباره هزینه ارسال تسلیحات به روسیه هشدار داده شده و تا کنون هیچ نشانه‌ای درباره اقدام چین برای ارسال تسلیحات به روسیه وجود نداشته است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1046426/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت