ایرانیان جهان

آخرين مطالب

در مراسم تجلیل از روز خبرنگار در منطقه ویژه انتظامی کیش عنوان شد،

خبرنگاران در ثبات امنیت و بازدارندگی جرایم نقش بسزایی دارند منطقه آزاد کیش

خبرنگاران در ثبات امنیت و بازدارندگی جرایم نقش بسزایی دارند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش گفت: خبرنگاران بازوی پلیس در احساس امنیت مردم هستند و این موضوع در جزیره کیش بیشتر احساس می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ به مناسبت گرامیداشت و تجلیل روز خبرنگار نشست صمیمی فرماندهی انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش صبح سه شنبه 17 مرداد با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در سالن رازی مرکز همایش های کیش برگزار شد.
در این نشست سرهنگ علی اصغر جمالی؛ فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش که بهمراه معاونین خود حضور داشت؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید صارمی و تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگاران طلایه داران جبهه آگاهی‌بخشی، چشم بینا و زبان گویای مردم و جامعه هستند.
وی با اشاره به سرعت انتشار اخبار و کمک فضای مجازی به این مقوله در عصر حاضر، از تعامل و همکاری رسانه های کیش در بازخورد عملکرد نیروی انتظامی کیش قدردانی و تاکید کرد: مطالبه گری یکی از خصوصیات بارز خبرنگاران است که باعث تحرک، امید آفرینی و رفع مشکلات جامعه می شود.
سرهنگ جمالی با بیان این که خبرنگاران بازوی پلیس در احساس امنیت مردم هستند و این موضوع در جزیره کیش بیشتر ملموس است؛ گفت: نقش بی بدیل خبرنگاران در پایداری امنیت، شفاف سازی و بازدارندگی از جرایم بر کسی پوشیده نیست و در این میان نظم بخشی و امنیت آفرینی حاصل تعامل پلیس و رسانه های گروهی است
سرهنگ جمالی با اشاره به طرح عفاف و حجاب و برخورد پلیس با هنجار شکنان گفت: پلیس مجری طرح و ضابط قضایی در طرح عفاف و حجاب است.
وی با اشاره به ورود بی رویه موتور شارژی به جزیره کیش از مجاری قانونی خاطر نشان کرد: سازمان منطقه آزاد کیش با یک برنامه منظم و منسجم، ساماندهی موتورهای شارژی را در دستور کار دارد تا با اجرای صحیح آن از سوی پلیس، شاهد رفع این مشکل در جزیره کیش باشیم.
همچنین محمد زنگانه معاون اجتماعی نیروی انتظامی ویژه کیش در این نشست گفت: صداقت، صمیمیت، امانت داری و مسئولیت پذیری جزو شاخصه‌های بارز اصحاب رسانه است که این مهم را در اصحاب رسانه کیش به خوبی شاهد هستیم.
وی ادامه داد: اعتقاد داریم رسانه های گروهی در شأن و منزلت مردم واقعیت‌های جامعه را در زمان و مکان مناسب منعکس می کنند و اگر صداقت و همراهی رسانه های گروهی نباشد؛ مدیریت افکار عمومی بر اساس واقعیت‌ها صورت نمی‌پذیرد.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی ویژه کیش افزود: سهم رسانه های گروهی در ایجاد امنیت و نظم بخشی در جامعه انکار ناپذیر است و ارتباط نیروی انتظامی و رسانه ها به نحوی است که خیلی از ماموریت ها و وظایف پلیس با حمایت و کمک پلیس در جامعه محقق می شود.
همچنین حجت الاسلام و المسلین حسینی رئیس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی کیش در این نشست با بیان این که یکی از صفات بارز خبرنگاران، ارائه اخبار متقن، صحیح و کاربردی است؛ افزود: دشمن، جنگ ترکیبی را بر علیه کشورمان به راه انداخته است و شما خبرنگار به عنوان افسران جهاد تبیین و جنگ نرم انتخاب شدید تا در این جنگ پیروز شوید.
گفتنی است در ادامه نشست خبرنگاران سوالات خود را در حوزه های مختلف و مرتبط با پلیس کیش مطرح کردند که توسط فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش و معاونان وی به آنها پاسخ داده شد. 

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1051488/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

اعتصاب سراسری «59 دقیقه‌ای» در اراضی اشغالی

زلنسکی: آماده ملاقات با روس‌ها هستیم

مناقشه بر سر گام اول صلح؛ پوتین مذاکره می‌خواهد، زلنسکی آتش‌بس

آمریکا درباره هواپیماهای وارداتی تحقیقات می‌کند

هدف ترامپ از سفر به کشورهای حاشیه خلیج فارس از نگاه ظهره‌وند

مقام اتاق بازرگانی: چرا مونتاژکاران خودرو باید پسته بخرند و آن را در بازار هنگ کنگ به فروش برسانند؟

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

روایت پزشک غزه از نقص عضو هفتگی نوزادان

الجزایر 2 جاسوس فرانسوی را اخراج کرد

لغو و تعلیق پروازها به مقصد اراضی اشغالی ادامه دارد

منابع صهیونیست: 2 روز آینده در مذاکرات تبادل اسرا تعیین‌کننده خواهد بود

ترامپ مذاکرات تجاری با چین را سازنده توصیف کرد

اعدام 5 جاسوس اسرائیل در غزه

گزارش واشنگتن‌پست از موارد متعددی که ترامپ از آنها اطلاعی ندارد!

خداحافظی متفاوت مکرون و زلنسکی

جوزپ بورل: ما نصف بمب‌های غزه را تأمین می‌کنیم

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

ترامپ: هفته بزرگی در پیش است

حدود 1500 تن از مردم غزه بینایی خود را از دست داده‌اند

یک زن رئیس سرویس اطلاعاتی انگلیس خواهد شد

نتانیاهو از بازگرداندن جسد یک سرباز اسرائیلی از سوریه خبر داد

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

ژنرال صهیونیست: صحنه فرار گردشگران از ساحل تل‌آویو یعنی پیروز نشده‌ایم

هشدار کارشناس اسرائیلی درباره اضمحلال ساختار رژیم صهیونیستی

تداوم مذاکرات تجاری میان چین و آمریکا

رهبر معنوی دروزی‌های سوریه: اسرائیل دشمن نیست

100 کشته و مفقود در حادثه وقوع سیل شرق کنگو

پوتین: کی‌یف پیشنهاد آتش‌بس ما را بی‌پاسخ گذاشت

موج بزرگ خودکشی نظامیان صهیونیست در راه است

ترامپ در تدارک فتح کنگره

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

کلمبیا به رئیس جمهور اسبق و مجرم پاناما پناهندگی داد

مذاکرات هشت ساعته دور اول گفت‌وگوهای تجاری چین و آمریکا

وزیر خارجه چین: هند و پاکستان باید از بروز مجدد درگیری جلوگیری کنند

نتانیاهو سفر ترامپ به منطقه را خراب می‌کند؟