ایرانیان جهان

آخرين مطالب

‌خط مستقیم کشتیرانی ایران به برزیل راه‌ا‌ندازی می‌شود قاره آمریکا

‌خط مستقیم کشتیرانی ایران به برزیل راه‌ا‌ندازی می‌شود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / سرپرست سازمان توسعه تجارت ایران از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط مستقیم کشتیرانی به برزیل خبرداد و گفت: برنامه جدی برای حمایت از حضور و شرکت در نمایشگاه های تخصصی برزیل داریم.
به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، احمد فیروزی در سومین همایش فرصت های تجاری ایران و برزیل ضمن بر شمردن سختی‌ها و مشکلات تجارت با کشورهای آمریکای لاتین بخصوص برزیل گفت: این مشکلات و سختی‌ها سبب شده تا امروز سومین همایش فرصت‌های تجاری ایران و برزیل با هدف شناخت موانع و بررسی راه‌های توسعه تجارت و راهنمایی تجار و بازرگانان برگزار شود.
وی افزود: این دست همایش ها در راستای به اشتراک گذاری اطلاعات و دانش تجار و بازرگانان با یکدیگر برگزار می شود چرا که در خصوص کشورهایی با بعد مسافت طولانی و قوانین مختلف ایالتی، لازم است تا تجار و بازرگانان قبل از ورود به بازار از اطلاعات و تجربیات سایر بازرگانان بهره مند شوند.
* استقرار رایزن بازرگانی در سائوپائولو
در ادامه مهدی ضیغمی، سرپرست سازمان توسعه تجارت با اشاره به برنامه های مدون این سازمان برای توسعه تجارت با برزیل گفت: تجارت با برزیل اهمیت زیادی برای کشور دارد و تعدد برگزاری همایش های مختلف گویای این امر است.
وی بیان داشت: در مجموع تجارت با کشورهای آمریکای لاتین به علت بعد مسافت، لجستیک، نبود خط کشتیرانی، دسترسی مستقیم و مسایل مالی دشوار است و همین سبب شده تا بازرگانان کمتر به سمت این کشورها بروند.
ضیغمی اظهار داشت: اما سیاست سازمان توسعه تجارت افزایش گروه های کالایی صادراتی و همچنین بازار است و به همین علت برای ما تجارت با آمریکای لاتین اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه صادرات به برزیل در مقابل واردات از این کشور شرایط مناسبی ندارد، افزود: حضور نداشتن ما در بازار برزیل به رقبا کمک کرده تا جای خود را در این بازار باز کنند به همین منظور سازمان برنامه های خاصی را دنبال می کند که یکی از آنها اعزام رایزن بازرگانی به برزیل است.
سرپرست سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در برزیل انتخاب شده است و بزودی در سائوپائولو مستقر می شود گفت: این اولین رایزن بازرگانی کشور در آمریکای لاتین محسوب می شود و امیدواریم در کنار مرکز تجاری ما بتواند به توسعه تجارت با برزیل و کشورهای منطقه کمک کند.
وی همچنین از برنامه راه اندازی خط مستقیم کشتیرانی به برزیل خبر داد و گفت: برنامه جدی برای حمایت از حضور و شرکت در نمایشگاه های تخصصی برزیل داریم. این حمایت متفاوت از حمایتی خواهد بود که از حضور در نمایشگاه های کشورهایی می شود که حضور مستمر در آنها داریم.
* حمایت ویژه از دانش بنیان ها
امیرحسین میرآبادی رئیس مرکز تعاملات بین المللی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با بیان اینکه سیاست کشور حمایت از حضور شرکت های دانش بنیان در بازارهای جدید است، گفت: هم افزایی مناسبی میان معاون علمی و وزارت صمت بخصوص سازمان توسعه تجارت شکل گرفته و بر این اساس توجه ویژه به اقتصاد دانش بنیان می شود.
وی گفت: در تجارت با برزیل نگاه ما تنها به یک کشور نیست بلکه برزیل را دروازه ورود به آمریکای لاتین می بینیم تا بتوانیم در بازار کشورهای همسایه نیز حاضر شویم.
* پتروشیمی فراسرزمینی در برزیل ایده مناسبی است
در ادامه این همایش غریبی، سفیر ایران در برزیل نیز به صورت ویدئو کنفرانس به ایراد سخنانی در خصوص نحوه ورود به بازار برزیل، ظرفیت های تجاری این کشور و بررسی قوانین و مقررات تجارت برزیل پرداخت.
وی با بیان اینکه با توجه به برنامه های برزیل در توسعه پوشش شبکه بهداشت و درمان، حضور شرکت های دانش بنیان در این حوزه در برزیل مفید خواهد بود، گفت: اقتصاد برزیل با تجارت محور شدن رشد کرده است. این کشور به دو قسمت تقسیم می شود یک قسمت صنعتی با زیرساخت های مناسب در جنوب است و قسمت دیگر در شمال دارای منابع معدنی غنی است که به اندازه جنوب پیشرفت نداشته است.
سفیر ایران در برزیل اظهار داشت: چین توانسته در 23 سال گذشته تجارت خود با برزیل را از 3 میلیارد دلار به بیش از 170 میلیارد دلار برساند. برزیل توسعه بسیار خوبی در صنعت کشاورزی داشته و در یک سال تولیدات خود در بعضی اقلام را تا 30 میلیون تن افزایش داده است. همین توسعه کشاورزی نیاز به انواع کودهای شیمیایی را افزایش داده است.
وی افزود: با توجه به برنامه های توسعه ای در برزیل نیاز به خدمات فنی و مهندسی تا بیش از 100 میلیارد دلار در این کشور احساس می شود و فرصت بسیار مناسبی برای حضور شرکت های ایرانی در این پروژه هاست.
غریبی با بیان اینکه برزیل نقش مهمی در تامین مایحتاج و کالاهای اساسی ایران دارد ادامه داد: این موضوع نشان می دهد که فاصله و مسافت مانعی برای تجارت 2 کشور نیست و حتی نرخ حمل و نقل کالا در برخی موارد از نرخ حمل و نقل کالا از روسیه نیز ارزانتر است.
وی با بیان اینکه هرچه برزیل پیشرفت می کند نیاز به مواد نفتی، مشتقات و تولیدات پتروشیمی نیز در این کشور افزایش می یابد گفت: آنچه از ورود به بازار برزیل اهمیت بیشتر دارد، حضور مداوم و حفظ این بازار است، اگر بازرگانی به طمع چند دلار بیشتر محصول خود را جای برزیل به کشور دیگر بفروشد، بازگشتش به بازار برزیل آسان نخواهد بود.
سفیر ایران در برزیل گفت: حضور در بازار برزیل دفعتی و دلالی نیست بلکه نیاز به برنامه ریزی دارد تا در بلند مدت به نتیجه برسد. در این مسیر باید از تجربیات بازرگانان دیگر استفاده کرد چرا که برزیل گستردگی و قوانین زیاد ایالتی دارد.
وی افزود: پیشنهاد ما این است که با توجه به فراوانی زمین در برزیل، به موضوع پتروشیمی فراسرزمینی فکر کنیم.
وی همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه تولید کننده ما علاقمند به فروش در کارخانه با بندر است و خریدار برزیلی نیز علاقمند به خرید در بندر خود، باید بازرگانی پیدا شود و این ریسک را بکند که جنس را اینجا خریداری کرده و در بندر برزیل بفروشد. البته باید از این بازرگان در بازگشت ارز حمایت شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1056146/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند