ایرانیان جهان

آخرين مطالب

دستور رئیس جمهور برای احیای کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج قبل از موعد محقق شد اخبار ایران

دستور رئیس جمهور برای احیای کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج قبل از موعد محقق شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرعامل گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر گفت: دستور رئیس جمهور در رابطه با احیای کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج قبل از موعد مقرر اجرایی و محقق شد.
«ابراهیم غلامی» در نشستی با مدیرعامل و مجموعه کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج افزود: به عنوان بنگاه اقتصادی فعالیت می‌کنیم و خروجی این بنگاه باید منجر به سودآوری شود.
وی اظهار کرد: قبل از سفر دوم رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد پیش زمینه های و جلساتی با مسئولان استانی داشته‌ایم که همکاری با سازمان اقتصادی کوثر داشته‌اند تا به صورت 100 از ظرفیت موجود استان استفاده کنیم.
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر خاطرنشان کرد: پس از دستور رئیس جمهور برای احیای کامل کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج، منابع لازم را تامین کردیم، کارگروه‌های مختلف را تشکیل داده ایم و منابع مورد نیاز سهم سازمان اقتصادی کوثر را از منابع داخلی تامین کرده‌ایم.
غلامی تصریح کرد: خیلی منتظر تخصیص سهم برنامه بودجه و وزارت نفت نمانده‌ایم و برای احیا کامل کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج از محل منابع داخلی کار مطالعاتی را شروع کردیم و از تجربیات و کمک کارخانجات فعال در این حوزه استفاده کرده‌ایم.
وی ادامه داد: برای احیا کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج طی نشستی با معاون اول رئیس جمهور رئیس بنیاد شهید و مسئولان استانی سهم سازمان اقتصادی کوثر از منابع مالی و سهم دولت برای احیای این واحد صنعتی بزرگ استان مشخص شد که قرار شد 120 میلیارد تومان از سوی بنیاد اقتصادی کوثر تامین شود که تامین شد و تخصیص یافت.

ایرانیان جهان

مدیرعامل گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر عنوان کرد: مابقی اعتبارات لازم برای احیای کارخانه آرد، گلوکز، نشاسته و دکستروز یاسوج مقرر شد که 60 میلیارد تومان از سوی سازمان برنامه و بودجه و 50 می‌آورد تومان از سوی وزارت نفت از محل اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی تامین شود البته ما کار احیای این واحد صنعتی را شروع کرده ایم و منتظر سایر دستگاه‌ها و دولت نمانده‌ایم البته پای کار هستند و آماده همکاری می‌باشند.
غلامی تاکید کرد: نشست‌هایی با مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد خواهیم داشت تا مسئولان استانی نیز دنبال و پیگیری این اعتبارات باشند تا تخصیص این اعتبارات تسریع یابد.
وی اظهار کرد: امیدواریم ماحصل این تخصیص‌ها و پیگیری‌ها اینست که ما بتوانیم مجموعه زنجیره کامل را در کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج را به زودی احیا و راه اندازی کنیم.
مدیرعامل گروه سرمایه گذاری کشاورزی کوثر با بیان اینکه کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج در چهار فاز احیا خواهد شد، عنوان کرد: در فاز اول کارخانه آرد با ظرفیت 100درصد طرف دو ماه آینده احیا می‌شود، در فاز دوم کارخانه نشاسته و تصفیه خانه، در فاز سوم کارخانه گلوکز و دکستروز و در فاز چهارم کارخانه کنستانتره و خوراک دام طی 18 ماه احیا خواهد شد.
غلامی افزود: دستور رئیس جمهور محترم در رابطه با احیای کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج قبل از موعد مقرر اجرایی و محقق شد. اراده مجموعه دولت برای کمک به مجموعه اقتصادی کوثر، هلدینگ کشاورزی و شرکت کارخانه آرد یاسوج وجود دارد.
به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: در کنار منابع مالی و حمایت و پیگیرها، مدیریت پیگیر، متخصص و توانمند کارخانه یکی از دغدغه‌های ما در مجموعه کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج است که با حضور مدیر جدید کارها خوب پیگیری می شود و هم سهم این کارخانه در استان افزایش پیدا کرده است که کارخانه طی 6 ماهه امسال بودجه خود را محقق کرده و وارد سودآوری شد.
همچنین «حسین حسینیان»، مدیرعامل کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج در ادامه گفت: برای اولین بار طی مرداد و شهریورماه امسال خرید گندم در این واحد صنعتی از 800 تن که شروع کرده بودیم به دو هزار تن افزایش یافت.
وی افزود: 1165 تن سبوس تولید کرده‌ایم که این میزان 262 تن معادل 10 درصد افزایش داشته است. همچنین طی 5 ماهه امسال 470 تن سبوس به شرکتهای هم گروه داده‌ایم.
حسینیان اظهار کرد: 6200تن پارسال فروش آرد داشته‌ایم که این میزان از ابتدای سال جاری تاکنون به 7100 تن رسیده است.
مدیرعامل کارخانه آرد، نشاسته، گلوکز و دکستروز یاسوج تصریح کرد: دنبال و در تلاش هستیم که این واحد صنعتی پابرجا بماند و رشد کند.
به گزارش ایسنا، حسینیان بیان کرد: در خواست داریم که مجموعه اقتصادی کوثر کمک و حمایت کنند چراکه بخشی به تجهیزات، بخشی به تعمیرات و بخشی نیز به نقدینگی نیاز داریم.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1066534/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید