اختلال در خط سه مترو بر طرف شد
شهرداری تهران
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - مدیر ارتباطات و امور بینالملل شرکت بهرهبرداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: مشکلاتی که صبح امروز در سرویس دهی خط سه مترو ایجاد شد به دلیل نقص فنی یکی از قطارها بود.
به گزارش خبرنگار شهر؛ هادی زند، مدیر روابط عمومی مترو گفت: یک رام قطار در حد فاصل ایستگاه میرزای شیرازی تا میدان جهاد در خط 3 متروی تهران به دلیل نقص فنی متوقف و این موضوع باعث اختلال در حرکت قطارها شده بود.
وی ضمن عذرخواهی از شهروندان و مسافران اعلام کرد: در ساعت 8:15 صبح امروز شنبه 8 مهرماه 1402 یکی از قطارهای خط 3 به دلیل نقص فنی متوقف شد که بلافاصله تکنسینهای فنی به ایستگاه اعزام شدند و پس از کوپل قطار در ساعت 8:30 و تخلیه مسافری قطار به ایستگاه آزادگان منتقل شد.
وی با اشاره به اینکه این اختلال در ساعت پیک اتفاق افتاد خاطرنشان کرد: از ساعت 8:30 اعزام قطارها در خط سه مترو تهران طبق برنامه انجام شد اما با توجه به اینکه این قطار از سمت ایستگاه قائم به سمت ایستگاه آزادگان در حرکت بود و حجم زیادی مسافر داشت، همین توقف 15 دقیقهای قطار در داخل تونل باعث افزایش حجم مسافر بر روی سکوها شده و کمی زمان لازم است تا حجم مسافران روی سکوها به حالت عادی بازگردد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1069561/