ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری به 800 هزار متقاضی اخبار ایران

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری به 800 هزار متقاضی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - صدا و سیما / مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: از ابتدای سال جاری تا 8 مهر، شبکه بانکی به 799 هزار و 578 متقاضی وام ازدواج و فرزند‌آوری، بیش از 109 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است.
مهدی صحابی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا 8 مهرماه شبکه بانکی به 799 هزار و 578 متقاضی وام ازدواج و فرزند‌آوری بیش از 109 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است. 
مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی افزود: در راستای قانون حمایت از جوانی جمعیت از ابتدای سال جاری تا 8 مهرماه‌، شبکه بانکی کشور به 426 هزار و 40 نفر از متقاضیان، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به مبلغ 86.7 همت پرداخت کرده است که این میزان رشد 26 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
وی ادامه داد: همچنین در سال جاری تاکنون 373 هزار و 538 فقره تسهیلات قرض الحسنه فرزند به مبلغ 23.01همت به متقاضیان پرداخت شده است که این میزان رشد 44 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی در ادامه با اشاره به اقدامات و عملکرد تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزند پرداختی در6 ماهه ابتدای سال‌جاری توسط شبکه بانکی، اضافه کرد‌: در راستای اجرای قوانین بودجه سنواتی و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ابلاغ تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در ابتدای سال صورت گرفته و از ابتدای سال جاری تاکنون بخش اعتباری بانک مرکزی به صورت ساعت به ساعت بر سامانه رصد و نظارت داشته است به نحوی که در همه استان‌ها و شهرستان های کشور همواره 7 بانک فعال جهت ثبت نام متقاضیان در سامانه وجود داشته باشد.
وی افزود:‌ براین اساس، از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور ماه، تعداد 410.150نفر از متقاضیان، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به مبلغ 83/5 را که به همت شبکه بانکی پرداخت شده است دریافت کرده‌اند‌ که این میزان رشدی 25 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته را نشان می دهد.
صحابی تاکید کرد: با عنایت به تاکیدات ریاست محترم جمهور بر اولویت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و لزوم تسهیل و تسریع در تعیین تکلیف متقاضیان در صف بانک‌ها، «بسته نظارتی‌‏- اعتباری تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج» در تاریخ ‏1402/03/20 تدوین و به بانکهای عامل ابلاغ شده و هر دوهفته بر اجرای آن نظارت و درصورت مشاهده عقب ماندگی در اعطای تسهیلات مزبور از سوی بانک های عامل، به بانکهای عامل با عملکرد ضعیف تر تذکر داده شد. براساس بسته ابلاغی، شبکه بانکی مکلف شد طی مدت سه ماه از اجرای طرح موصوف (1402/03/20 لغایت1402/06/20) ضمن جبران عقب ماندگی بانک های عامل در پرداخت سهمیه ماهانه ابلاغی اقدام کنند.
وی افزود:‌ در پایان زمان مذکور عملکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج به صورت چشمگیری افزایش یافت به طوری که از ابتدای سالجاری تا تاریخ 1402/06/20تعداد تسهیلات پرداختی به میزان 382.335فقره و به مبلغی بالغ بر 777.185میلیاردریال است که نسبت به بازه زمانی مشابه خود در سال 1401 به میزان 24 درصد افزایش داشته است.
مدیرکل اعتبارات بانک مرکزی اظهار کرد:‌ همچنین تعداد متقاضیان در صف تا تاریخ 1402/06/20 کاهش یافته که نشان دهنده اهتمام و همکاری شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج به متقاضیان است، عملکرد تسهیلات پرداختی قرض‌الحسنه ازدواج در تاریخ 1402/06/20 نسبت به تاریخ ابلاغ بسته یادشده به میزان 210 درصد در مبلغ و 189 درصد در تعداد رشد داشته است که این مهم نیز با همکاری شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات مذکور محقق شده است.
وی گفت:‌ نظر به سهمیه تعیین شده برای شبکه بانکی جهت پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج طی سه ماه یاد شده با توجه به عملکرد تسهیلات ازدواج در مقطع زمانی مذکور، شبکه بانکی به میزان 38 درصد بیش از سهمیه تعیین شده تسهیلات ازدواج پرداخت کرده‌اند و شبکه بانکی ضمن جبران عقب ماندگی خود در اعطای تسهیلات مزبور از سهمیه تعیین برای 6 ماهه ابتدای سال جاری نیز تسهیلات بیشتری به متقاضیان مشمول پرداخت کرده‌اند.
صحابی با بیان اینکه درخصوص تسهیل و تسریع در اخذ تضامین مکاتباتی با بانکهای عامل صورت پذیرفته است و طی آن بانکها ملزم به اخذ تضامین از متقاضیان در چارچوب قانون بودجه سالجاری شده اند گفت :‌ در سال جاری تا پایان شهریور ماه تعداد 359.012 فقره تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری به مبلغ 22.2 همت به متقاضیان مشمول توسط بانکهای عامل پرداخت شده است که این میزان رشد 42 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است. همچنین مکاتباتی درخصوص تسریع در پرداخت تسهیلات مذکور و تسهیل در اخذ تضامین با شبکه بانکی شده است.
وی افزود:‌ رصد، پایش و نظارت مستمر بر عملکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری همراه با اولویت از سوی این بانک در دستور کار قرار داشته و در صورت نیاز پیگیری های لازم جهت تسریع و تسهیل در پرداخت تسهیلات یادشده جهت بهره مندی بیشتر متقاضیان از سوی این بانک صورت خواهد پذیرفت.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1069784/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

پاپ آمریکایی

سخنگو ارتش پاکستان: به حمله موشکی هند پاسخ می‌دهیم

درخواست مجدد چین از هند و پاکستان برای خویشتنداری

وقوع 2 انفجار مهیب نزدیک فرودگاه و مقر ارتش هند

طی هشت ماه گذشته رخ داد؛ هلاکت هفت داعشی در صحرای عراق

صدراعظم آلمان: ظرف چند روز آینده، آتش‌بس یک ماهه در اوکراین شدنی است

غنیمت ده‌ها میلیون دلاری حماس از رژیم صهیونیستی

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیست در آسمان پایتخت سوریه

حضور رهبران اروپایی متحد اوکراین در کی‌یف هم‌زمان با اوج تنش با روسیه

عملیات جدید مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در غزه

کرملین: آمریکا شروع به درک مواضع روسیه کرده است

تماس تلفنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس ستاد ارتش پاکستان

آیا ترامپ می‌خواهد در عربستان «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد؟

شرکت هواپیمایی ایتالیا نیز از تل‌آویو گریزان شد

برقراری اولین ارتباط تلفنی بین هند و پاکستان

فرمانده عملیات پروازی هند: نیروهای پاکستانی به مناطق مرزی گسیل شدند

حریم هوایی پاکستان برای 24 ساعت دیگر بسته خواهد ماند

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

روزنامه صهیونیستی: «ترامپ» قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

تشدید درگیری‌ها در مرز هند و پاکستان

همزمان با تشدید تنش‌ها بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد؛ زلزله شدید در پاکستان

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

تغییر موضع دولت «ترامپ» درباره سلاح حماس

مجارستان: اروپا از ترس پاسخگو شدن مانع صلح در اوکراین می‌شود

وزارت خارجه آمریکا: همکاری چین و روسیه جهان را ناامن می‌کند

پاکستان نشست فوق‌العاده هسته‌ای تشکیل می‌دهد

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جنگ شدید هند و پاکستان در شبکه‌های اجتماعی

حزب الله: موضع‌گیری اخیر «ماکرون» مشکوک است

وزیر خارجه ترکیه: اقدامات پیشدستانه در سوریه را اتخاذ خواهیم کرد