ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بازی و مهارت آموزی، محور فعالیت دبستانی در جزیره کیش منطقه آزاد کیش

بازی و مهارت آموزی، محور فعالیت دبستانی در جزیره کیش
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - امام جمعه کیش گفت: برنامه ریزی آموزشی و تربیتی دبستان دخترانه شهید سیدین، بازی محور و بر اساس مهارت آموزی است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز در مراسم گشایش دبستان دخترانه سیدین که صبح چهارشنبه 26 مهر در منطقه مسکونی نوبنیاد برگزار شد؛ هدف از ساخت این مدرسه را افزایش سرانه فضای آموزشی عنوان کرد و افزود: کیفیت آموزشی و اهتمام همزمان به سه موضوع ارتقاء کیفیت آموزشی، بحث تربیتی و پرورشی و مهارت آموزی از دیگر اهداف ساخت این مدرسه است.
امام جمعه کیش با بیان این که مالکیت این مدرسه متعلق به سازمان منطقه آزاد کیش است و با مدیریت نهاد امام جمعه و زیر نظر آموزش و پرورش به صورت غیر انتفاعی فعالیت خواهد کرد؛ افزود: تلاش خواهیم کرد با ارتقا سطح کیفی آموزش در این مدرسه، آن را به عنوان الگوی سایر مدارس معرفی کنیم و از معلمان و مدیران این مدرسه می خواهم اساس برنامه ریزی آموزشی، مطابق با مدارس ممتاز در سطح کشور باشد.
وی با اشاره به لزوم پیاده سازی مباحث تربیتی و پرورشی در مدرسه دخترانه شهید سیدین خاطر نشان کرد: دختران پایه اول تا ششم در این مدرسه مشغول به تحصیل خواهند شد و از لحاظ تربیتی و فرهنگی برنامه ریزی ویژه ای برای آنان در نظر گرفته خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز با بیان این که اصل برنامه ریزی آموزشی و تربیتی در این مدرسه بازی محور است که در واقع مقدمه همون مهارت آموزی است؛ گفت: دانش آموزان در بخش های مختلف مهارت‌هایی را در حد خود و با توجه به مقطع تحصیلی کسب می کنند.
امام جمعه کیش تاکید کرد: این مدرسه، غیرانتفاعی به معنای واقعی است و اگر شهریه‌ای از دانش آموزی اخذ شود برای ارتقا سطح کیفی آموزش مدرسه و دانش آموزان هزینه خواهد شد و برای سال تحصیلی جاری رایگان است و در صورت کمک خیرین، در سال های تحصیلی آتی از هیچ دانش آموزی شهریه گرفته نخواهد شد
وی با قدردانی از سازمان منطقه آزاد کیش، شرکت عمران، آب و خدمات، نهاد امام جمعه، امام جمعه سابق کیش و حسین شیخ محمدی و تمامی افرادی که از ابتدا در ساخت این مدرسه مشارکت داشتند؛ تاکید کرد: برنامه ریزی برای الگو سازی مدرسه شهید سیدین در دستور کار قرار دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با محکوم کردن جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی و عرض تسلیت و تعزیت به بشریت و دنیای اسلام گفت: این جنایات وحشیانه و ددمنشانه را محکوم می کنیم.
وی با بیان این که حمله عمدی و با بمب های غیر متعارف به بیمارستان المعمدی غزه که منطقه امن اعلام شده بود؛ باعث شهید شدن زنان و کودکان مجروح و تعدادی از پرسنل درمان شد؛ افزود: قطعاً این عمل مصداق بارز جنایت جنگی است و همه امت اسلامی باید در مقابل این قضیه ابراز انزجار کنند و باید امروز را به روز خشم علیه رژیم جنایتکار، غاصب و جعلی صهیونیستی تبدیل کنیم.
امام جمعه کیش ادامه داد: این اقدامات نه تنها آبروی از دست رفته رژیم غاصب صهیونیستی را که در عملیات طوفان الاقصی از دست رفته است؛ بر نمی‌گرداند بلکه آبروریزی جدیدی برای این رژیم جعلی و حامیان وی از جمله آمریکا و کشورهای غربی است که این بمب‌ها را در اختیار آنان قرار می دهند.
حجت الاسلام و المسلمین بی نیاز خاطر نشان کرد: رژیم غاصب جنایتکاری که خود را چهارمین ارتش جهان می داند و همه امکانات و تکنولوژی را رایگان از آمریکا و غرب می گیرد؛ توان مقاومت در برابر مجاهدین غزه را ندارد و تلافی شکست های خود را با قتل عام زنان و کودکان انجام می‌دهد.
گفتنی است در مراسم گشایش این مدرسه که به دست فرزند شهید سلامت حجت الاسلام و المسلمین سید علی سیدین انجام شد؛ خانواده این شهید بزرگوار، رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش، شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت، محسن نظری مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات و صالح بهرامپور رییس اداره آموزش و پرورش و برخی مقامات نظامی و انتظامی و خیرین مدرسه ساز از جمله حسین شیخ محمدی و حسین رباطی حضور داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1074546/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

احیای روابط نظامی ترکیه و مصر پس از یک دوره سردی

آتش‌بس میان آمریکا و انصارالله پس از 52 روز جنگ شدید

رئیس جمهور لبنان به کویت می‌رود

مقام‌های فلسطینی: 65هزار کودک در غزه با خطر مرگ ناشی از سیاست گرسنگی اسرائیل مواجه هستند

زخمی شدن 9 نظامی صهیونیست در غزه

دیپلمات سابق صهیونیست: نتانیاهو باید بین ترامپ و بن گویر یکی را انتخاب کند

رهبر کره شمالی: کمک به روسیه را «ماموریت مقدس» می‌دانم

دیدار محرمانه قانونگذار آلمانی با دستیاران پوتین چالش برانگیز شد

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

تصاویر ماهواره‌ای از آسمان بسته پاکستان و پروازهای فعال در هند!

قتل‌عام در اکوادور؛ 12 نفر کشته شدند

کشته و زخمی شدن بیش از 63 تن در کشمیر

وزیر خارجه ترکیه از تلاش برای ترور خود خبر داد

دانشگاه کلمبیا 65 دانشجو را به دلیل شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین تعلیق کرد

سازمان ملل: غزه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره است

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

تماس‌ اضطراری وزیر سعودی با هند و پاکستان

دولت مکزیک از گوگل به‌دلیل تغییر نام «خلیج مکزیک» شکایت کرد

ماکرون خواستار مذاکرات مستقیم بین اوکراین و روسیه شد

شرط ریاض برای شرکت در اجلاس سران؛ پای «الجولانی» در میان است

الجولانی به بحرین می‌رود

آشفتگی در پنتاگون؛ بی‌اعتمادی کاخ سفید نسبت به وزیر دفاع آمریکا

افتتاح قریب الوقوع سفارت رژیم صهیونیستی در دمشق

وزیر دفاع پاکستان تشکیل نشست فوق‌العاده هسته‌ای را رد کرد

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

پاپ آمریکایی

سخنگو ارتش پاکستان: به حمله موشکی هند پاسخ می‌دهیم

درخواست مجدد چین از هند و پاکستان برای خویشتنداری

وقوع 2 انفجار مهیب نزدیک فرودگاه و مقر ارتش هند

طی هشت ماه گذشته رخ داد؛ هلاکت هفت داعشی در صحرای عراق

صدراعظم آلمان: ظرف چند روز آینده، آتش‌بس یک ماهه در اوکراین شدنی است

غنیمت ده‌ها میلیون دلاری حماس از رژیم صهیونیستی

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

سرمقاله ایران/ سوغات همدان