ایرانیان جهان

آخرين مطالب

در نشست خبری نخستین جشنواره

کیش نیاز به رویکرد های فرهنگی، ملی، هویت دینی و گردشگری دارد منطقه آزاد کیش

کیش نیاز به رویکرد های فرهنگی، ملی، هویت دینی و گردشگری دارد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - سید علیرضا فاطمیان پور با تاکید ویژه بر سه محور مهم "محتوا، قالب و مخاطب"در برگزاری رویدادهای فرهنگی؛ رویکرد های گردشگری، ملی، هویت دینی و سبک زندگی ایرانی اسلامی را در کیش ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی و امور بین المللی سازمان منطقه آزاد کیش، فاطمیان پور با اشاره بر اهمیت هویت دینی و سبک زندگی ایرانی اسلامی در جزیره کیش،گفت: باید بر یک شعار، محتوا و محور تمرکز داشته باشیم و همه فعالیت ها در راستای شعار و محتوای تبیین شده طراحی و اجرا شود.
وی با بیان این که برای انتقال پیام تاثیرگذار در برگزاری رویدادهای فرهنگی باید بر سه رکن اساسی"محتوا، قالب و مخاطب" اهتمام ویژه داشت، افزود: شناخت جامعه هدف لازمه طراحی همه جانبه و برنامه ریزی مدون در این حوزه فرهنگی از اولویت های نخست کاری ما است.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، اظهار داشت: رویدادهایی که بر اساس برنامه مدون در جزیره کیش برگزار می شود به طور حتم حوزه فرهنگ جزیره و یا ارتقاء نشان زیبای کیش را به دنبال خواهد داشت.
سید علیرضا فاطمینان پور در رابطه با پاسداشت جایگاه ویژه خانواده در سطح کشور و دنیا، بیان داشت: بیشتر معضلات و مشکلات و نا هنجاری ها با توجه به حوزه خانواده حل می شود از این رو باید این موضوع مورد توجه قرار گیرد.
به گفته فاطمیان پور، در این زمینه از ظرفیت هنر و هنرمندان جزیره کیش بهره لازم را خواهیم برد و با تولید محتوا زمینه ارتباط دو سویه و گفتمان با با نسل جدید از طریق زبان روز فراهم می شود و در این میان هنر می تواند بهترین روش برای انتقال مفاهیم درست به نسل جدید باشد و نیاز است هنرمندان در این حوزه قلم بزنند.
فاطمیان پور با بیان این که "رویداد کیش بهشت خانواده" در سه حوزه"عکس، پوستر و فیلم 100 ثانیه" طراحی شده است، گفت: تلاش کردیم سطح طراحی پوستر این جشنواره فرهنگی در قالب یک رویداد ملی باشد که در سطح کشور دیده شود تا تمام هنرمندان کشور در این رویداد بزرگ فرهنگی مشارکت داشته باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه ریزی های لازم برای برگزاری رویدادهای فرهنگی در طول سال، خاطر نشان کرد: اختتامیه هر رویداد هنری همچون "کیش بهشت خانواده" در قالب دیگر حوزه هنری برگزار خواهیم کرد و این رویدادها به صورت پیوسته در طول سال در دستور کار قرار خواهد گرفت.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، رفتارهای فرهنگی و اجتماعی را از نگاه صاحب نظران حوزه فرهنگی کشور مثبت ارزیابی کرد و افزود:رفتار ترافیکی مناسب و منحصربفرد در سطح شهر و همچنین از نظر محیط زیستی و ایجاد یک فضای دلچسب در کنار سواحل کیش و ... حاصل تلاش گذشتگان در این منطقه قابل تقدیر می باشد.
فاطمیان پور، تصریح کرد: فرهنگ مناسب جزیره یکی از جذابیت های بالای کیش است و اگر طراحی هوشمندانه ای نداشته باشیم فرهنگ این منطقه دچار آسیب می شود از این رو با تدوین طرحی به نام صدف که در آن "کیش بام و کیش مهر" پیش بینی شده است؛ از مشارکت عمومی استفاده می کنیم تا فضای خوب، امن و بهشت خانواده برای کیشوندان فراهم شود.
گفتنی است این رویداد فرهنگی به دبیری بابک عامل برگزار می شود و احکام این رویداد بزرگ فرهنگی صبح یکشنبه 28 آبان در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش به اعضای سیاست گذاری و دبیران این جشنواره اهدا شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1085554/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رسوایی اخلاقی، کار دست فرمانده نیروی دریایی انگلیس داد

ترامپ: خوشحالم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس فوری موافقت کرده‌اند

پاکستان، توافق آتش‌بس با هند را تایید کرد

جامعه اطلاعاتی آمریکا هم از دست ترامپ عاصی شد

حملات جنون‌آمیز اسرائیل؛ 147 فلسطینی شهید و زخمی شدند

بورس روی موج نوسان

اساتید، طلاب و دانشجویان با یارانه کتاب می‌خرند

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

سرمقاله سازندگی/ تاملی در پسامذاکرات

جدیدترین آمار شهدای غزه؛ 52 هزار و 810 شهید و 119 هزار و 473 مجروح

وزیر بازرگانی آمریکا همزمان با مذاکرات ژنو: لغو تعرفه‌ها محتمل نیست!

انگلیس دلواپس هند و پاکستان شد

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

افتتاح مرکز تجاری ازبکستان در ایران

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

عقب نشینی ترامپ از خاورمیانه؛ خروج 3 بمب‌افکن‌ آمریکایی از پایگاه دیگو گارسیا

مشاوره پنهانی داماد ترامپ برای توافقات تازه منطقه‌ای

عراق نظامیان خود را از پاکستان فراخواند

مقاومت فلسطین شهادت فرمانده گردان‌های القدس را تسلیت گفت

تماس سران اروپا با ترامپ در حضور زلنسکی

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

وام ودیعه مسکن به مجردها هم تعلق گرفت

خرید تضمینی گندم از 1.5 میلیون تن گذشت؛ پیش‌بینی تولید 12 میلیون تن

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

احیای روابط نظامی ترکیه و مصر پس از یک دوره سردی

آتش‌بس میان آمریکا و انصارالله پس از 52 روز جنگ شدید

رئیس جمهور لبنان به کویت می‌رود

مقام‌های فلسطینی: 65هزار کودک در غزه با خطر مرگ ناشی از سیاست گرسنگی اسرائیل مواجه هستند

زخمی شدن 9 نظامی صهیونیست در غزه

دیپلمات سابق صهیونیست: نتانیاهو باید بین ترامپ و بن گویر یکی را انتخاب کند

رهبر کره شمالی: کمک به روسیه را «ماموریت مقدس» می‌دانم

دیدار محرمانه قانونگذار آلمانی با دستیاران پوتین چالش برانگیز شد

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

تصاویر ماهواره‌ای از آسمان بسته پاکستان و پروازهای فعال در هند!

قتل‌عام در اکوادور؛ 12 نفر کشته شدند

کشته و زخمی شدن بیش از 63 تن در کشمیر

وزیر خارجه ترکیه از تلاش برای ترور خود خبر داد

دانشگاه کلمبیا 65 دانشجو را به دلیل شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین تعلیق کرد

سازمان ملل: غزه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره است

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود