ایرانیان جهان

آخرين مطالب

45 عنوان کتاب با موضوع سیره زندگی شهدا توسط نشر شاهد به چاپ رسیده است بنیاد شهید و امور ایثارگران

45 عنوان کتاب با موضوع سیره زندگی شهدا توسط نشر شاهد به چاپ رسیده است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - سرپرست دفتر حمایت و نظارت بر تولیدات فرهنگی هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران از چاپ 45 عنوان کتاب در خصوص زندگی و خاطرات شهدا و ایثارگران در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایثار، محمد کرم‌اللهی، با اشاره به جایگاه و اهمیت کتاب و کتابخوانی در جامعه‌، گفت: موضوع کتاب و کتابخوانی در همه جوامع به‌ویژه در فرهنگ اسلامی ارزش و جایگاهی وزین و والایی دارد به طوری که معجزه پیامبر اسلام کتاب است و در اولین کلام وحی به نبی اکرم (ص) امر به خواندن می‌شود و در حجم قابل توجهی از روایات و احادیث شریف اولیاءالله هم توصیه به علم آموزی و دانش‌اندوزی شده است.
سرپرست دفتر حمایت و نظارت بر تولیدات فرهنگی و هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: انقلاب اسلامی از آن‌جا که مولود اندیشه اسلامی و عمل ایمانی و اعتقادی است موضوع کتاب و کتابخوانی را ارج گذاشته و بر آن از لسان امامین انقلاب تاکیدات بسیار شده است.
کرم‌اللهی بیان‌داشت: بنیاد شهید و امور ایثارگران در دو حوزه ارائه خدمت فرهنگی به جامعه هدف و ترویج و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت مبادرت به ایجاد نشر شاهد به پشتوانه ثبت و ضبط اسناد و مدارک شهدا و ایثارگران و همچنین جمع‌آوری خاطرات آنها همه ساله اقدام به چاپ و نشر کتاب کرده است. 
وی با بیان اینکه موفقیت در عرصه چاپ و نشر ایثار مستلزم شناخت میدان مخاطب و نیازهای معرفتی او و ارتباط موثر با نویسندگان و مولفان علاقه‌مند به موضوع ایثار و شهادت است، گفت: از ابتدای حضور جناب آقای دکتر قاضی‌زاده هاشمی در بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید ایشان بر چاپ کتاب در طراز انقلاب اسلامی و ضرورت گسترش جامعه مخاطب کتاب شاهد بوده است و برای تحقق این امر مهم اداره کل ما تلاش دارد که با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود در بنیاد شهید و امور ایثارگران و مشارکت همه علاقه‌مندان به این عرصه زمینه درخشش انتشارات شاهد را در میان ناشران جبهه فکری فرهنگی انقلاب اسلامی مهیا کند.
سرپرست دفتر حمایت و نظارت بر تولیدات فرهنگی و هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: به یقین نقطه‌ای که امروز ما درآن قرار قرار داریم با جایگاهی که باید در آن باشیم بسیار فاصله دارد و باید با تلاش مجاهدانه و خلاقانه زمینه دستیابی به جایگاه واقعی خود را مهیا کنیم.
کرم‌اللهی با بیان اینکه امسال تا الان 45 عنوان کتاب با موضوع زندگی و زمانه شهدا چاپ شده که از این تعداد 15 عنوان چاپ اول و 10 عنوان تجدید چاپ است، گفت: 40 عنوان در چاپخانه آماده چاپ داریم و 69 عنوان هم در حال بررسی است که از 69 عنوان، 36 عنوان در مرحله اصلاح و ویرایش و 21 کتاب در مرحله بازخوانی و کارشناسی است.
وی با تاکید بر اهمیت توزیع کتاب در کنار تولید آن، اظهارداشت: ورود به چرخه بازار عرضه و توزیع کتاب برای قوام و دوام هر نشری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ما در نشر شاهد در این بخش کار بر زمین مانده بسیار داریم و تلاش داریم با رفع موانع و بر طرف کردن معایب و مشکلات، زمینه احیاء مجدد مراکز عرضه و فروش کتب و مجلات شاهد را فراهم آورده و با حضور با برنامه و موثر در رویدادهای ملی و بین‌المللی کتاب شرایط را برای ورود هدفمند به عرصه اقتصاد کتاب مهیا کنیم.
کرم‌اللهی با اشاره به حضور همزمان در 6 نمایشگاه کتاب استانی در هفته کتاب و کتابخوانی ابراز امیدواری کرد که نشر شاهد بتواند در شان و جایگاه نام شهید و جامعه شاهد و ایثارگری در حوزه کتاب و کتابخوانی در خدمت علاقه‌مندان به حوزه کتاب و کتابخوانی باشد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1086041/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیست در آسمان پایتخت سوریه

حضور رهبران اروپایی متحد اوکراین در کی‌یف هم‌زمان با اوج تنش با روسیه

عملیات جدید مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در غزه

کرملین: آمریکا شروع به درک مواضع روسیه کرده است

تماس تلفنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس ستاد ارتش پاکستان

آیا ترامپ می‌خواهد در عربستان «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد؟

شرکت هواپیمایی ایتالیا نیز از تل‌آویو گریزان شد

برقراری اولین ارتباط تلفنی بین هند و پاکستان

فرمانده عملیات پروازی هند: نیروهای پاکستانی به مناطق مرزی گسیل شدند

حریم هوایی پاکستان برای 24 ساعت دیگر بسته خواهد ماند

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

روزنامه صهیونیستی: «ترامپ» قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

تشدید درگیری‌ها در مرز هند و پاکستان

همزمان با تشدید تنش‌ها بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد؛ زلزله شدید در پاکستان

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

تغییر موضع دولت «ترامپ» درباره سلاح حماس

مجارستان: اروپا از ترس پاسخگو شدن مانع صلح در اوکراین می‌شود

وزارت خارجه آمریکا: همکاری چین و روسیه جهان را ناامن می‌کند

پاکستان نشست فوق‌العاده هسته‌ای تشکیل می‌دهد

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جنگ شدید هند و پاکستان در شبکه‌های اجتماعی

حزب الله: موضع‌گیری اخیر «ماکرون» مشکوک است

وزیر خارجه ترکیه: اقدامات پیشدستانه در سوریه را اتخاذ خواهیم کرد

سخنگوی کرملین: اوکراین آماده مذاکره نیست؛ ارتش روسیه در حال پیشروی است

توجه رسانه‌ها به نام عملیات نظامی پاکستان علیه هند

اجرای کمینی پیچیده علیه نظامیان صهیونیست

تصاویر حمله پهپادهای پاکستانی به یک بتکده در شهر «جامو» در هند

امارات همکاری با سازوکار جدید کمک‌رسانی رژیم صهیونیستی به غزه را رد کرد

حمله بامدادی هند به نزدیکی پایتخت پاکستان

رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد

آشفتگی در بازار پروتئین؛ تخم‌مرغ، جانشین گوشت شد!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

تب تنش میان اسلام آباد و دهلی‌نو بالا گرفت؛ حمله تلافی‌جویانه پاکستان به هند

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات