ایرانیان جهان

آخرين مطالب

دکتر قاضی‌زاده هاشمی: سرلوحه قرار دادن زندگی شهدا توسط ورزشکاران برای همه درس‌آموز است بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم تجلیل از قهرمانان بازی‌های آسیایی هانگژو و بانوان مدال‌آور و اهداءکنندگان مدال قهرمانی به ایثارگران که در سالن جلسات مجتمع فرهنگی شهید رسول‌زاده برگزار شد، گفت: ایمان قلبی ورزشکاران و مدال‌آوران و سرلوحه قرار دادن زندگی شهدا توسط ورزشکاران برای همه ما درس‌آموز است.

به گزارش «ایثار»، دکتر سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن خوش‌آمدگویی به مدال‌آوران ورزشکار، گفت: در عرصه مسابقات آسیایی کشور چین تیم پارالمپیک کشور ما با وجود تحریم‌ها و منابع مالی اندک درخشید که جای تشکر و قدردانی دارد، آنها ثابت کردند در مقابل کشورهای توسعه یافته که تجهیزات بیشتری دارند، می‌توانند پیروز شوند و این نشانه غیرت و انگیزه این ورزشکاران است.
معاون رئیس جمهور خاطرنشان‌کرد: ورزشکاران به واسطه غیرت‌ و همت‌شان و عرق به پرچم کشورشان موفق می‌شوند. این مدال‌آوران و ورزشکاران مردم کشورشان برایشان اهمیت دارد و دنبال مادی‌گرایی، سلبریتی شدن و نمایش در فضای مجازی نیستند. ایمان قلبی ورزشکاران و مدال‌آوران و سرلوحه قرار دادن زندگی شهدا توسط ورزشکاران برای همه ما درس‌آموز است.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی تصریح کرد: شهدا و ایثارگران هم به دنبال این بودند که به ما نشان دهند که وقتی با خدا باشید پیروزی را کسب خواهید کرد و امیدوار هستیم رفتار شما الگویی برای مردم جامعه ما باشد‌.
سیدمحمدصادق هاشمی، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن گرامی‌داشت حماسه و مقاومت مردم فلسطین علیه رژیم اشغالگر صهیونیست، گفت: ورزش میراث تمدن‌ها است و آموزش‌های اخلاقی را برای جوامع بشری به همراه دارد، ورزشکاران ما در میادین مبارزه رنگ و نژاد را کنار می‌گذارند و برنده میدان‌های ورزشی هستند.
معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: دین اسلام بیش از هر تمدن دیگری انسان‌ها را به اخلاق نیکو در ورزش دعوت می‌کند. ما امروز جمع شدیم که از ورزشکاران به عنوان کسانیکه ارزش‌های انسانی را ترویج می‌کنند تجلیل کنیم زیرا ورزشکاران الگوهای مردم به ویژه نوجوانان هستند و یکی از راه‌های ترویج و تبلیغ فرهنگ ایثار و شهادت تجلیل از مدال‌آورانی است که در این حوزه تلاش‌ می‌کنند. 
سمیه گنجی، مشاور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در امور بانوان و خانواده ضمن خوش‌آمدگویی به ایثارگران و مدال‌آوران ورزشکار در این مراسم یاد و خاطره 5 هزار شهید کودک مظلوم فلسطین را گرامی داشت.
عادل مهری ورنیاب، مدیرعامل دفتر نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر در این مراسم از افزودن نام مدال‌آوران ایثارگر و مدال‌آورانی که مدال خود را به خانواده‌های شهدا و ایثارگران تقدیم‌ کرده‌اند به فهرست نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر خبر داد. 
در پایان این مراسم با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از قهرمانان بازی‌های آسیایی هانگژو و اهداءکنندگان مدال قهرمانی به ایثارگران تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1086240/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیست در آسمان پایتخت سوریه

حضور رهبران اروپایی متحد اوکراین در کی‌یف هم‌زمان با اوج تنش با روسیه

عملیات جدید مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در غزه

کرملین: آمریکا شروع به درک مواضع روسیه کرده است

تماس تلفنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس ستاد ارتش پاکستان

آیا ترامپ می‌خواهد در عربستان «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد؟

شرکت هواپیمایی ایتالیا نیز از تل‌آویو گریزان شد

برقراری اولین ارتباط تلفنی بین هند و پاکستان

فرمانده عملیات پروازی هند: نیروهای پاکستانی به مناطق مرزی گسیل شدند

حریم هوایی پاکستان برای 24 ساعت دیگر بسته خواهد ماند

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

روزنامه صهیونیستی: «ترامپ» قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

تشدید درگیری‌ها در مرز هند و پاکستان

همزمان با تشدید تنش‌ها بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد؛ زلزله شدید در پاکستان

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

تغییر موضع دولت «ترامپ» درباره سلاح حماس

مجارستان: اروپا از ترس پاسخگو شدن مانع صلح در اوکراین می‌شود

وزارت خارجه آمریکا: همکاری چین و روسیه جهان را ناامن می‌کند

پاکستان نشست فوق‌العاده هسته‌ای تشکیل می‌دهد

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جنگ شدید هند و پاکستان در شبکه‌های اجتماعی

حزب الله: موضع‌گیری اخیر «ماکرون» مشکوک است

وزیر خارجه ترکیه: اقدامات پیشدستانه در سوریه را اتخاذ خواهیم کرد

سخنگوی کرملین: اوکراین آماده مذاکره نیست؛ ارتش روسیه در حال پیشروی است

توجه رسانه‌ها به نام عملیات نظامی پاکستان علیه هند

اجرای کمینی پیچیده علیه نظامیان صهیونیست

تصاویر حمله پهپادهای پاکستانی به یک بتکده در شهر «جامو» در هند

امارات همکاری با سازوکار جدید کمک‌رسانی رژیم صهیونیستی به غزه را رد کرد

حمله بامدادی هند به نزدیکی پایتخت پاکستان

رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد

آشفتگی در بازار پروتئین؛ تخم‌مرغ، جانشین گوشت شد!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

تب تنش میان اسلام آباد و دهلی‌نو بالا گرفت؛ حمله تلافی‌جویانه پاکستان به هند

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات