ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بازدید از اداره عجب‌شیر توسط سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی بنیاد شهید و امور ایثارگران

بازدید از اداره عجب‌شیر توسط سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی در ادامه فرآیند نظارت میدانی بر ادارات شهرستانی و در دهمین گام، به عجب شیر سفر کرد و با برگزاری جلسات و دیدارهای کاریِ مختلف، در جریان عملکرد رئیس و کارکنان اداره بنیاد این شهرستان قرار گرفت.

به گزارش ایثار، علی اکبر سلمانی به همراه رحمان اصلی‌زاده معاون تعاون و امور اجتماعی و حسین نوزاد معاون بهداشت و درمان بنیاد آذربایجان‌شرقی، در بدو ورود به عجب‌شیر مورد استقبال حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ابوالحسنی رئیس بنیاد این شهرستان قرار گرفت.
وی سپس از بخش‌های مختلف بنیاد عجب‌شیر بازدید کرد و در گفت وگو با کارشناسان هر بخش گزارش پرسنل این اداره در خصوص خدمت رسانی به جامعه معزّز ایثارگری شهرستان را دریافت کرد. 
جلسه ارزیابی عملکرد بنیاد عجب‌شیر نخستین جلسۀ کاری سلیمانی در این سفر بود که در آن معاونان بنیاد استان نتایج نظارت ستادی را ارائه کردند و حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالحسنی، رئیس بنیاد عجب‌شیر نیز به ارائۀ گزارش عملکرد بخش‌های مختلف اداره تحت مدیریتش پرداخت. در انتهای این جلسه سرپرست بنیاد استان ضمن جمع‌بندی مباحث، رهنمودها و پیشنهادهایی را برای ارتقای کیفی و کمی عملکرد بنیاد عجب‌شیر مطرح کرد. 
سلمانی در خلال برگزاری جلسه ارزیابی عملکرد بنیاد عجب‌شیر و هنگامی که از درخواست ایثارگران مراجعه‌کننده به این اداره برای دیدار با او مطلع شد، با آنان ملاقات و در فضای صمیمی گفت و گو کرد.
وی، در جلسه گفت‌و‌شنود صمیمی با پرسنل شاغل در بنیاد عجب‌شیر شرکت کرد. سلمانی در این جلسه با توضیحات و گزارش پرسنل شاغل به خدمت در بنیاد عجب شیر، از جزئیات فعالیت‌ها و اقدامات بخش‌های مختلف این اداره آگاه شد و سپس انتظارات خود از آنان در دوره جدید مدیریتی بنیاد استان آذربایجان‌شرقی را مطرح کرد. سلمانی در پایان این جلسه زمانی را هم برای دیدار خصوصی پرسنل، اختصاص داد و هر یک از همکاران بنیاد عجب‌شیر که متقاضی چنین دیداری بودند، جداگانه با سلمانی گفت‌وگو کرده و به طرح مشکلات خود پرداختند
دیدار با جعفر قادری فرماندار عجب شیر دیگر برنامه سفر سرپرست بنیاد استان آذربایجان شرقی به این شهرستان بود. در این دیدار پیرامون موضوعات مختلف از جمله تامین مسکن، تسهیلات و اشتغال ایثارگران عجب شیر بحث‌ و تبادل‌نظر شد.
سلمانی بعد از این جلسه کاری، عازم روستای شیشوان عجب شیر شد و در این روستا به صورت جداگانه با دو عضو معزّز جامعۀ ایثارگری دیدار و گفت وگو کرد. حضور در منزل شهید «بهرام تیموریان» و تکریم والدین این شهید والامقام و ملاقات با جانباز سرافراز 55درصد «بهرام عصرآهن» و تجلیل از او و خانواده اَش این دو دیدار بودند.
سلمانی سپس به عجب‌شیر بازگشت و در منزل شهید «قربان نجفی» حاضر شد و در فضایی صمیمی با همسر بزرگوار و دیگر اعضای خانواده این شهید والامقام دیدار کرد و با اهدای لوحی از صبوری و مقاومت ایشان تجلیل بعمل آورد.
سلمانی در واپسین برنامه سفر به عجب‌شیر از واحد تولیدیِ در دست ساختِ جانباز سرافراز 30درصد «پرویز درختی» در ناحیه صنعتی خضرلو این شهرستان بازدید کرد و در جریان مشکلات و موانع تکمیل این پروژه صنعتی قرار گرفت. قرار است در این واحد تولیدی که به علت مشکلات بانکی و تامین نقدینگی با توقف عملیات احداث مواجه شده، «گرانول چوب پلاست» تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی شود. رایج‌ترین کاربرد این محصول در صنعت ساخت و ساز بوده و غالباً از آن که یک محصول صادراتی است، برای استفاده در نمای ساختمان ها استفاده می شود. سلمانی بلافاصله بعد از این بازدید، عجب‌شیر را به مقصد تبریز ترک کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1087058/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیست در آسمان پایتخت سوریه

حضور رهبران اروپایی متحد اوکراین در کی‌یف هم‌زمان با اوج تنش با روسیه

عملیات جدید مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در غزه

کرملین: آمریکا شروع به درک مواضع روسیه کرده است

تماس تلفنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس ستاد ارتش پاکستان

آیا ترامپ می‌خواهد در عربستان «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد؟

شرکت هواپیمایی ایتالیا نیز از تل‌آویو گریزان شد

برقراری اولین ارتباط تلفنی بین هند و پاکستان

فرمانده عملیات پروازی هند: نیروهای پاکستانی به مناطق مرزی گسیل شدند

حریم هوایی پاکستان برای 24 ساعت دیگر بسته خواهد ماند

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

روزنامه صهیونیستی: «ترامپ» قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

تشدید درگیری‌ها در مرز هند و پاکستان

همزمان با تشدید تنش‌ها بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد؛ زلزله شدید در پاکستان

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

تغییر موضع دولت «ترامپ» درباره سلاح حماس

مجارستان: اروپا از ترس پاسخگو شدن مانع صلح در اوکراین می‌شود

وزارت خارجه آمریکا: همکاری چین و روسیه جهان را ناامن می‌کند

پاکستان نشست فوق‌العاده هسته‌ای تشکیل می‌دهد

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جنگ شدید هند و پاکستان در شبکه‌های اجتماعی

حزب الله: موضع‌گیری اخیر «ماکرون» مشکوک است

وزیر خارجه ترکیه: اقدامات پیشدستانه در سوریه را اتخاذ خواهیم کرد

سخنگوی کرملین: اوکراین آماده مذاکره نیست؛ ارتش روسیه در حال پیشروی است

توجه رسانه‌ها به نام عملیات نظامی پاکستان علیه هند

اجرای کمینی پیچیده علیه نظامیان صهیونیست

تصاویر حمله پهپادهای پاکستانی به یک بتکده در شهر «جامو» در هند

امارات همکاری با سازوکار جدید کمک‌رسانی رژیم صهیونیستی به غزه را رد کرد

حمله بامدادی هند به نزدیکی پایتخت پاکستان

رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد

آشفتگی در بازار پروتئین؛ تخم‌مرغ، جانشین گوشت شد!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

تب تنش میان اسلام آباد و دهلی‌نو بالا گرفت؛ حمله تلافی‌جویانه پاکستان به هند

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات