ایرانیان جهان

آخرين مطالب

در طرح کمک به بهسازی مدارس انجام شد؛

اهدای تجهیزات آموزشی و ورزشی به مدارس منطقه 19 شهرداری تهران

اهدای تجهیزات آموزشی و ورزشی به مدارس منطقه 19
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مراسم اهدای تجهیزات آموزشی و ورزشی در طرح کمک به بهسازی مدارس منطقه 19 و نکوداشت بیست و سومین دوره طرح شهردار مدرسه در مجموعه ورزشی یاس برگزار شد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 19، با حضور تورج فرهادی شهردار منطقه، سرهنگ علی عبدی پور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابوذر، حبیب الله قربانی مهر مدیر آموزش و پرورش منطقه، سمائی معاون اداره کل آموزش های شهروندی و مدیران شهری طرح کمک به بهسازی مدارس منطقه 19 و نکوداشت بیست و سومین دوره طرح شهردار مدرسه در مجموعه ورزشی یاس برگزار شد.
تورج فرهادی شهردار منطقه19 در این مراسم گفت: در مراسم اهدای تجهیزات آموزشی و ورزشی به مدارس منطقه، 120 میز و نیمکت دانش آموزی 70 عدد ست ورزشی شامل توپ فوتبال، والیبال، بسکتبال، بدمینتون، تور والیبال و بسکتبال، راکت بدمینتون و طناب ورزشی به آموزش و پرورش منطقه اهدا شد.
فرهادی همچنین خواستار بهره مندی از ظرفیت شهرداران مدارس به عنوان گروه های سرود، قرائت قرآن، اجرای تواشیح، دکلمه و ... در اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی شد.
شهردار منطقه با اشاره به اجرای عملیات آسفالت در 15 مدرسه منطقه خاطر نشان کرد: 3650 متر مربع رنگ آمیزی داخلی، 400 متر ایزوگام، 24200 متر رنگ آمیزی دیواری مدارس، نظافت و بازپیرایی فضای سبز 132 مدرسه، خط کشی، نصب تابلو هشدار دهنده، کف نویسی و ... در طرح کمک به بهسازی مدارس و استقبال از مهر انجام شده است.
در ادامه قربانی مهر از زحمات مدیریت شهری منطقه در اهدای تجهیزات آموزشی و ورزشی به مدارس قدردانی کرد و افزود: امید است با پیگیری های شهرداری، انبوه سازان در کنار خیرین و سازمان نوسازی مدارس پای کار بیایند تا فضا های آموزشی برای دانش آموزان افزایش پیدا کند.
وی با اشاه به اینکه 20 مدرسه در طرح شهردار مدرسه مشارکت دارند افزود: از پیامدهای اجرای این طرح پرورش نیروی انسانی متخصص و مسئولیت پذیر برای آینده جامعه، کشف استعداد ها و توانمندی ها، گفتگوی بین نسلی برای حل مسائل مدارس، افزایش مشارکت در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و ... است.
سرهنگ علی عبدی پور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابوذر در این برنامه ضمن تبریک گرامیداشت هفته بسیج خاطر نشان کرد: این اقدامات ارزشمند موجب تقویت فضای آموزشی و ترغیب دانش آموزان به رشد و تعالی هرچه بیشتر خواهد شد و امید است این اقشار آینده سازان انقلاب اسلامی جزء دانشمندان علمی و متخصص شوند.
براساس این گزارش در این مراسم از مربیان پرورشی، شهرداران مدارس، روسای اجتماعی نواحی و کارشناسان با اهدای لوح و هدیه قدردانی شد و ست های ورزشی مدارس مجری طرح شهردار مدرسه به ایشان تحویل شد.
انتهای پیام / 

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1088451/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عصبانی و معترض؛ تاثیر قطعی مکرر برق بر زندگی روزمره

اتحاد شرقی

رایزنی‌های سوری-اسرائیلی و انتقال پیام‌هایی از طریق میانجی‌ها

وزیر خارجه پاکستان درباره آتش‌بس توئیت زد

آتش تازه در مرز هند و پاکستان؛ جنگ ناتمام کشمیر دوباره شعله‌ور شد

تاکید قاهره بر تلاش برای ازسرگیری آتش‌بس در غزه

واکنش طالبان به ادعای پاکستان درباره حمله هند به افغانستان

یارانه 200 میلیارد تومانی برای خرید کتاب اساتید، طلاب و دانشجویان

آذربایجان با تقویت ظرفیت بندر باکو به 25 میلیون تن به دنبال چه می‌گردد؟

سایپا به جمع 10 خودروساز برتر جهان وارد شد

2 راهکار برای جلوگیری از تکرار فاجعه مشابه بندر رجایی

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

رسوایی اخلاقی، کار دست فرمانده نیروی دریایی انگلیس داد

ترامپ: خوشحالم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس فوری موافقت کرده‌اند

پاکستان، توافق آتش‌بس با هند را تایید کرد

جامعه اطلاعاتی آمریکا هم از دست ترامپ عاصی شد

حملات جنون‌آمیز اسرائیل؛ 147 فلسطینی شهید و زخمی شدند

بورس روی موج نوسان

اساتید، طلاب و دانشجویان با یارانه کتاب می‌خرند

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

سرمقاله سازندگی/ تاملی در پسامذاکرات

جدیدترین آمار شهدای غزه؛ 52 هزار و 810 شهید و 119 هزار و 473 مجروح

وزیر بازرگانی آمریکا همزمان با مذاکرات ژنو: لغو تعرفه‌ها محتمل نیست!

انگلیس دلواپس هند و پاکستان شد

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

افتتاح مرکز تجاری ازبکستان در ایران

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

عقب نشینی ترامپ از خاورمیانه؛ خروج 3 بمب‌افکن‌ آمریکایی از پایگاه دیگو گارسیا

مشاوره پنهانی داماد ترامپ برای توافقات تازه منطقه‌ای

عراق نظامیان خود را از پاکستان فراخواند

مقاومت فلسطین شهادت فرمانده گردان‌های القدس را تسلیت گفت

تماس سران اروپا با ترامپ در حضور زلنسکی

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

وام ودیعه مسکن به مجردها هم تعلق گرفت

خرید تضمینی گندم از 1.5 میلیون تن گذشت؛ پیش‌بینی تولید 12 میلیون تن

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

احیای روابط نظامی ترکیه و مصر پس از یک دوره سردی

آتش‌بس میان آمریکا و انصارالله پس از 52 روز جنگ شدید

رئیس جمهور لبنان به کویت می‌رود

مقام‌های فلسطینی: 65هزار کودک در غزه با خطر مرگ ناشی از سیاست گرسنگی اسرائیل مواجه هستند

زخمی شدن 9 نظامی صهیونیست در غزه

دیپلمات سابق صهیونیست: نتانیاهو باید بین ترامپ و بن گویر یکی را انتخاب کند

رهبر کره شمالی: کمک به روسیه را «ماموریت مقدس» می‌دانم

دیدار محرمانه قانونگذار آلمانی با دستیاران پوتین چالش برانگیز شد

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد