ایرانیان جهان

آخرين مطالب

چهارمین حمله پیاپی اسرائیل به فرودگاه دمشق خواندنی ها

چهارمین حمله پیاپی اسرائیل به فرودگاه دمشق
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تسنیم / رژیم صهیونیستی پس از ناکامی در دستیابی به اهداف نظامی خود در نبرد زمینی غزه، برای چهارمین بار پیاپی فرودگاه دمشق را هدف حمله خود قرار داد. اسرائیل قصد دارد اینگونه القا کند که ارتش این رژیم نه فقط در غزه بلکه در جبهه های مختلف در حال نبرد است.
هنوز یک روز از بازگشایی فرودگاه بین المللی دمشق نگذشته بود که رژیم صهیونیستی تجاوزات خود را از سر گرفت. چهار موشک به باند این فرودگاه اصابت کرد تا بار دیگر در فعالیت این فرودگاه اختلال به وجود آمد.
این چهارمین حمله رژیم صهیونیستی در کمتر از دو ماه گذشته بوده و یکی از شدیدترین حملات دشمن بود که بیش از نیم ساعت به طول انجامید. آسمان دمشق، پایتخت سوریه و حومه آن شاهد جنگ موشکی میان اسرائیل متجاوز و پدافند ارتش سوریه بود. سوریه با تجاوزی مقابله می کند که بارها در حریم هوایی این کشور تکرار شده است.
در همین راستا، «صهیب المصری» روزنامه نگار و فعال رسانه ای اهل سوریه گفت: این حمله پس از اعلام از سرگیری فعالیت فرودگاه و تکمیل تجهیزات آن بوده است. این فرودگاه در پی تهاجم قبلی به باند از روند خدمت رسانی خارج شده بود. دشمن صهیونیستی مناطق دیگری در اطراف دمشق را نیز با چندین موشک هدف قرار داده است. اما به گفته یک منبع نظامی خسارات فقط مادی است. این تجاوز دشمن با فعالیت پدافند هوایی سوریه همراه شد. درنتیجه تقریباً 70 درصد از قدرت موشکی دشمن سرنگون شد.
نیروهای مقاومت سوریه با تکیه بر توانمندی‌های پدافند هوایی خود توانستند با بیش از 10 موشک دشمن مقابله کنند. دشمن تلاش می کرد تا نقاطی در حومه دمشق را هدف قرار دهد و صداهای انفجار نیز از مناطق جنوب غربی پایتخت شنیده می شد. وزارت دفاع سوریه در بیانیه ی خود ماهیت این مناطق را مشخص نکرد. در حالی که این وزارتخانه تاکید کرده این حملات صرفا خسارات مادی داشته و فرودگاه بین المللی دمشق نیز از دسترس خارج شده است. وزارت حمل و نقل سوریه نیز از تغییر مسیر هواپیماهای مقصد دمشق به فرودگاه‌های حلب و لاذقیه خبر داده است.
برخی ناظران حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه دمشق را نتیجه ناکامی نظامی این رژیم در صحنه عملیاتی نوار غزه قلمداد می کنند.
در همین راستا دکتر «احمد الکنانی»، کارشناس سیاسی و اقتصادی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در دمشق گفت: ما اکنون در مرحله‌ آتش بس هستیم. این آتش بس از سوی جناح‌های مقاومت بر دشمن صهیونیستی تحمیل شده است. دشمن صهیونیستی نبرد طوفان الاقصی را یک شکست جدید برای خود می داند و از همین رو می کوشد تا با درگیر کردن سایر کشورها، بحران های داخلی ناشی از جنگ را به دیگر کشورها تسری دهد. اسرائیل قصد دارد تا به افکار عمومی خود اینگونه القا کند که ارتش این رژیم نه فقط در غزه بلکه در جبهه های متعددی در حال نبرد است و همین امر از توان عملیاتی نظامیان صهیونیست در جبهه غزه نیز می کاهد.
حملات اسرائیل از سمت جولان اشغالی سوریه صورت گرفت؛ جبهه‌ای که اسرائیل مدت‌هاست در مورد آن ابراز نگرانی می‌کند. این حملات راه را برای پاسخی که دمشق آن را واقعیتی اجتناب ناپذیر می‌داند، هموار خواهد کرد. البته این تجاوزات رژیم اشغالگر در زمان و مکانی مناسب (هر وقت دمشق اراده کند) پاسخ داده خواهند شد.
حملات مکرر اسرائیل در کمتر از یک هفته به طور فزاینده تشدید شده است. رژیم صهیونیستی پس از شکست‌های پی در پی که در نبرد طوفان الاقصی متحمل شد اکنون با این تجاوزات به دنبال حفظ آبروی خود است.
بازار

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1088979/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

پاپ جدید انتخاب شد

انفجارهای شدید در فرودگاه شهر جامو در هند

تصویب لایحه تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» در مجلس نمایندگان آمریکا

خبر بزرگ ترامپ چیست؟

حملات توپخانه‌ای ارتش هند علیه مواضع پاکستانی در امتداد خط مرزی

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار

سناریوهای حضور ترامپ در خاورمیانه

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

الجولانب؛ از فرماندهی داعش تا مهمانی در کاخ الیزه!

درخواست آمریکا از هند و پاکستان