ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ژنرال‌های اسرائیلی: حماس پیروز شده است خاورمیانه‌

ژنرال‌های اسرائیلی: حماس پیروز شده است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
دلایل و علائم شکست صهیونیست‌ها از حماس در جنگ جاری غزه آن‌قدر زیاد است که تقریباً هر روز اعتراف‌هایی از سوی صهیونیست‌ها در این‌باره شنیده می‌شود. این‌بار دو ژنرال اسرائیلی صراحتاً از «شکست قطعی و همه‌جانبه» رژیم صهیونیستی و پیروزی حماس گفته‌اند. 
بیش از 50 روز از آغاز جنگ غزه و 6 روز از آتش‌بس موقت گذشته و اکنون که در حال مطالعه این گزارش هستید، احتمالاً یا آتش‌بس تمدید شده یا جنگ از سر گرفته شده است. در جنگ‌های مهم و سرنوشت‌ساز مثل همین جنگ غزه، تحلیل‌ها راجع به برنده یا بازنده از همان روزهای آغازین شروع می‌شود و کارشناسان نظامی به‌خصوص درجه‌داران و ژنرال‌های باتجربه، با رصد دقیق تحولات، تلاش می‌کنند تحولات را تحلیل و پیش‌بینی کنند. تا اینجای جنگ، صهیونیست‌ها در یک جبهه «پیروز مطلق» بوده‌اند و آن نقطه نیز کشتار زنان و کودکان بی‌گناه فلسطینی و بمباران خانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس و کلیساهای غزه بوده است آن هم به کمک آمریکا. در میادین جنگ، اوضاع کاملاً فرق می‌کند و این فقط کارشناسان مستقل نیستند که معتقدند حماس پیروز بوده است. در این بین هستند ژنرال‌ها و درجه‌داران اسرائیلی که معتقدند، اسرائیل صددرصد شکست خورده و حماس با وجود این که تجهیزات نظامی و حمایت‌های عجیب و غریب غرب را ندارد، پیروز قطعی این جنگ بوده است. یکی از این ژنرال‌ها «اسرائیل زیو» نام دارد. کانال گروه «نجباء» در این‌باره به نقل از این ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی نوشته است: «من معتقدم در حال حاضر، اگر حماس موفق شود ادامه جنگ را متوقف کند، پیروز بیرون خواهد آمد... تحولات 7 اکتبر از سوی جهان عرب، حزب‌الله و محور ایرانی به عنوان یک دستاورد بسیار مهم تلقی می‌شود...️ حماس هم قدرت خود را حفظ کرده و فرماندهی مرکزی هنوز وجود دارد و کماکان اکثریت ربوده شده را حفظ کرده، اینها یعنی حماس به پیروزی رسیده ‌است.»
اشاره «اسرائیل زیو» به اهداف تعیین‌شده صهیونیست‌ها از حمله به غزه است که به هیچ‌یک نرسیده است یعنی، اشغال غزه و تونل‌هایش، نابودی حماس و آزادی یکطرفه اسرای صهیونیست.
سرتیپ «یوسی کوپرواسر»، رئیس پیشین بخش تحقیقات اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل نیز همین اعتقاد را دارد. او که با «بی‌بی‌سی» به گفت‌و‌گو نشسته است، ضمن تکرار اظهارات «اسرائیل زیو» اضافه می‌کند، اسرائیلی‌ها شکست فضاحت‌باری خورده‌اند: «این یک شکست فضاحت‌بار است؛ تمام نهادهای اطلاعاتی اسرائیل شکست خوردند؛ آنها این‌قدر حماس را دست‌کم گرفته بودند که اصلاً به گزارش‌های اطلاعاتی مربوط به آن توجهی نمی‌کردند.»(!)
به اعتقاد این مقام ارشد نظامی، صهیونیست‌ها تمرینات حماس برای حمله به سرزمین‌های اشغالی را که 3 سال در حال انجام بود، دیده بودند اما به دلیل نداشتن تحلیل و فهم درست از این تحولات، نتوانستند حریف جوانان فلسطینی شوند. یک افسر صهیونیست هم با تلفات بالای نظامیان صهیونیست در جریان این جنگ اشاره کرده است. تلفاتی که همواره از سوی مقامات این رژیم سانسور شده و بسیار کمتر از میزان واقعی آن اعلام شده است. صهیونیست‌ها شمار تلفات نظامی خود را چیزی نزدیک به 370 نفر اعلام کرده‌اند و شمار مجروحین‌شان را هم 1000 نفر گفته‌اند. «دیازی جدعون» افسر صهیونیستی است که معتقد است، ادامه این روند باعث «از بین رفتن اسرائیل می‌شود.»
به گفته او «مردم در اسرائیل ناراحت و عصبانی‌اند، چرا که دختران و پسران‌شان در تابوت به خانه بازمی‌گردند. مردم، در حال ترک اسرائیل هستند و پشت‌سرشان را هم نگاه نمی‌کنند. رسانه‌های جریان اصلی این مسائل را هرگز پوشش نمی‌دهند. شما نمی‌توانید از دست قدرت زیرزمین (حماس) خلاص شوید.»
از این دست موضع‌گیری‌های کارشناسی از سوی افسران و درجه‌داران صهیونیست آن‌قدر زیاد است که نیازی به بازنشر اظهارات مشابه کارشناسان غیرصهیونیست نمی‌بینیم.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1089062/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عصبانی و معترض؛ تاثیر قطعی مکرر برق بر زندگی روزمره

اتحاد شرقی

رایزنی‌های سوری-اسرائیلی و انتقال پیام‌هایی از طریق میانجی‌ها

وزیر خارجه پاکستان درباره آتش‌بس توئیت زد

آتش تازه در مرز هند و پاکستان؛ جنگ ناتمام کشمیر دوباره شعله‌ور شد

تاکید قاهره بر تلاش برای ازسرگیری آتش‌بس در غزه

واکنش طالبان به ادعای پاکستان درباره حمله هند به افغانستان

یارانه 200 میلیارد تومانی برای خرید کتاب اساتید، طلاب و دانشجویان

آذربایجان با تقویت ظرفیت بندر باکو به 25 میلیون تن به دنبال چه می‌گردد؟

سایپا به جمع 10 خودروساز برتر جهان وارد شد

2 راهکار برای جلوگیری از تکرار فاجعه مشابه بندر رجایی

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

رسوایی اخلاقی، کار دست فرمانده نیروی دریایی انگلیس داد

ترامپ: خوشحالم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس فوری موافقت کرده‌اند

پاکستان، توافق آتش‌بس با هند را تایید کرد

جامعه اطلاعاتی آمریکا هم از دست ترامپ عاصی شد

حملات جنون‌آمیز اسرائیل؛ 147 فلسطینی شهید و زخمی شدند

بورس روی موج نوسان

اساتید، طلاب و دانشجویان با یارانه کتاب می‌خرند

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

سرمقاله سازندگی/ تاملی در پسامذاکرات

جدیدترین آمار شهدای غزه؛ 52 هزار و 810 شهید و 119 هزار و 473 مجروح

وزیر بازرگانی آمریکا همزمان با مذاکرات ژنو: لغو تعرفه‌ها محتمل نیست!

انگلیس دلواپس هند و پاکستان شد

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

افتتاح مرکز تجاری ازبکستان در ایران

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

عقب نشینی ترامپ از خاورمیانه؛ خروج 3 بمب‌افکن‌ آمریکایی از پایگاه دیگو گارسیا

مشاوره پنهانی داماد ترامپ برای توافقات تازه منطقه‌ای

عراق نظامیان خود را از پاکستان فراخواند

مقاومت فلسطین شهادت فرمانده گردان‌های القدس را تسلیت گفت

تماس سران اروپا با ترامپ در حضور زلنسکی

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

وام ودیعه مسکن به مجردها هم تعلق گرفت

خرید تضمینی گندم از 1.5 میلیون تن گذشت؛ پیش‌بینی تولید 12 میلیون تن

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

احیای روابط نظامی ترکیه و مصر پس از یک دوره سردی

آتش‌بس میان آمریکا و انصارالله پس از 52 روز جنگ شدید

رئیس جمهور لبنان به کویت می‌رود

مقام‌های فلسطینی: 65هزار کودک در غزه با خطر مرگ ناشی از سیاست گرسنگی اسرائیل مواجه هستند

زخمی شدن 9 نظامی صهیونیست در غزه

دیپلمات سابق صهیونیست: نتانیاهو باید بین ترامپ و بن گویر یکی را انتخاب کند

رهبر کره شمالی: کمک به روسیه را «ماموریت مقدس» می‌دانم

دیدار محرمانه قانونگذار آلمانی با دستیاران پوتین چالش برانگیز شد

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد