ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بانوان ایثارگر ورزشکار علاوه بر ورزش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش‌ قراول باشند بنیاد شهید و امور ایثارگران

بانوان ایثارگر ورزشکار علاوه بر ورزش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش‌ قراول باشند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با اشاره به کاهش کم‌ تحرکی در میان جامعه معزز ایثارگری‌، گفت: بانوان ایثارگر ورزشکار می‌‌توانند علاوه بر ورزش در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پیش‌‌قراول باشند.

به گزارش ایثار، سعید کهن‌سال در مراسم اختتامیه مسابقات تنیس و دارت بانوان ایثارگر کشور که در رامسر برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره 10 هزار و 400 شهید والامقام مازندران، گفت: شهدا جانشان را در راه حفظ دین، آرمان‌‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و صیانت از شئونات اسلامی فدا کردند تا امروز ما عزت‌ مندانه و با آرامش زندگی کنیم.
وی با اشاره به اینکه شما بانوان جانباز و ایثارگر وارثان به حق فرهنگ ایثار و شهادت هستید، اظهار کرد: منش و سلوک رفتاری را می‌توان در اندیشه‌.ها و تفکر شهدا از طریق مطالعه وصایا، دست نوشته‌ها و خاطرات شهدای عزیز جستجو کرد و این آموزه‌‌های اخلاقی را در عمل نهادینه کنیم.
کهن‌سال یادآور شد: در بحث برگزاری مسابقات، ورزش بانوان یک سری محدودیت‌‌هایی دارد و یک بخش آن به دلیل فرهنگی اجتماعی بودن آن است که در جامعه ما حاکم است، ممکن است بستر و زمینه مولفه‌های ساختاری ایجاد نشده باشد، همین مولفه‌ها در امر سالن‌های ورزشی یک مانع در رابطه با تسهیلات ورزشی محسوب می‌‌شود.
وی افزود: موضوع دیگر مشغله ذهنی بانوان است که کمتر در عرصه ورزش ورود پیدا می‌کنند، دلیل آن این است که از تشکل‌‌های ایثارگری فاصله گرفتیم، هر چقدر نگاه مشارکت جویی را تقویت کنیم تسهیل‌ کنندگی بیشتر می‌‌شود، همچنین موضوعات روحی و روانی بانوان جانباز و ایثارگر می‌تواند در تعاملات اجتماعی آنان موثر باشد و نشاط و شادابی ایجاد کند و محدودیت‌ها را برطرف کند.
کهن‌سال خطاب به ورزشکاران ایثارگر گفت: شما می‌توانید در این عرصه پیش‌ قراول باشید و فرهنگ ایثار و شهادت را الگوی خود قرار دهید، البته با سیاست‌‌گذاری هدفمند که از سوی دکتر قاضی‌زاده هاشمی در امر ورزش صورت گرفته است، کم تحرکی در میان جامعه معزز ایثارگری‌ کاهش یافت و این امر حتی برای سایر جامعه ایثارگری الگو بوده است، امیدواریم شاهد حضور و درخشش بانوان ایثارگر در میادین ورزشی ملی و بین‌المللی باشیم.
در این دوره از مسابقات 340 تن از بانوان جانباز و ایثارگر از سراسر کشور حضور داشتند. در رشته دارت استان‌های البرز، زنجان و آذربایجان شرقی اول تا سوم شدند، در رشته تنیس بانوان شاهد و ایثارگر استانهای اصفهان، تهران الف و البرز به ترتیب مقامهای اول تا سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند. در مراسم اختتامیه، دکتر میرکاظمی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فرهنگی و اردویی ورزشی بنیاد، علیزاده سرپرست معاونت فرهنگی آموزشی بنیاد استان، مهدوی رئیس هیئت جانبازان و معلولان مازندران، رئیس بنیاد رامسر و جمعی از مسئولان حضور داشتند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1089406/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیست در آسمان پایتخت سوریه

حضور رهبران اروپایی متحد اوکراین در کی‌یف هم‌زمان با اوج تنش با روسیه

عملیات جدید مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در غزه

کرملین: آمریکا شروع به درک مواضع روسیه کرده است

تماس تلفنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس ستاد ارتش پاکستان

آیا ترامپ می‌خواهد در عربستان «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد؟

شرکت هواپیمایی ایتالیا نیز از تل‌آویو گریزان شد

برقراری اولین ارتباط تلفنی بین هند و پاکستان

فرمانده عملیات پروازی هند: نیروهای پاکستانی به مناطق مرزی گسیل شدند

حریم هوایی پاکستان برای 24 ساعت دیگر بسته خواهد ماند

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

روزنامه صهیونیستی: «ترامپ» قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

تشدید درگیری‌ها در مرز هند و پاکستان

همزمان با تشدید تنش‌ها بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد؛ زلزله شدید در پاکستان

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

تغییر موضع دولت «ترامپ» درباره سلاح حماس

مجارستان: اروپا از ترس پاسخگو شدن مانع صلح در اوکراین می‌شود

وزارت خارجه آمریکا: همکاری چین و روسیه جهان را ناامن می‌کند

پاکستان نشست فوق‌العاده هسته‌ای تشکیل می‌دهد

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جنگ شدید هند و پاکستان در شبکه‌های اجتماعی

حزب الله: موضع‌گیری اخیر «ماکرون» مشکوک است

وزیر خارجه ترکیه: اقدامات پیشدستانه در سوریه را اتخاذ خواهیم کرد

سخنگوی کرملین: اوکراین آماده مذاکره نیست؛ ارتش روسیه در حال پیشروی است

توجه رسانه‌ها به نام عملیات نظامی پاکستان علیه هند

اجرای کمینی پیچیده علیه نظامیان صهیونیست

تصاویر حمله پهپادهای پاکستانی به یک بتکده در شهر «جامو» در هند

امارات همکاری با سازوکار جدید کمک‌رسانی رژیم صهیونیستی به غزه را رد کرد

حمله بامدادی هند به نزدیکی پایتخت پاکستان

رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد

آشفتگی در بازار پروتئین؛ تخم‌مرغ، جانشین گوشت شد!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

تب تنش میان اسلام آباد و دهلی‌نو بالا گرفت؛ حمله تلافی‌جویانه پاکستان به هند

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات