ایرانیان جهان

آخرين مطالب

شهید مجید شهریاری افتخار ملت ایران است بنیاد شهید و امور ایثارگران

شهید مجید شهریاری افتخار ملت ایران است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان گفت: شهید شهریاری با کمک به پیشرفت کشور در حوزه هسته‌ای و شهادتش در این مسیر موجب افتخار ملت ایران شد و نام وی همواره جاودانه است.

به گزارش ایثار، عباس برزگر در سیزدهمین یادواره شهید راه علم و دانش دکتر مجید شهریاری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید شهریاری اظهار داشت: شهید شهریاری از شهدای برجسته استان زنجان و دومین شهید هسته‌ای کشور، که خود تربیت‌یافته مکتب عاشورایی استان زنجان است و شاگردان بیشماری را در عرصه پیشرفت علم و فن‌آوری هسته‌ای کشور تربیت کرده است.
وی با اشاره به برنامه‌های گرامیداشت سیزدهمین سالگرد شهید شهریاری تصریح کرد: برگزاری یادواره شهید شهریاری، تجلیل از خانواده این شهید بزرگوار، پخش مستند «قمرتاج» مادر شهید شهریاری و مستند مجید فرزند ایران از شبکه اشراق را از جمله ویژه برنامه‌های سالروز شهادت دکتر مجید شهریاری به شمار می‌رود.
محسن افشارچی استاندار زنجان در این مراسم گفت: ایشان شهید علم هسته‌ای هستند و نام و یادشان همواره ماندگار خواهد بود. مجید شهریاری فردی بود که خود را به متاع دسته دوم قانع نمی‌کند، بلکه به دنبال ایجاد زیرساخت رفته و حتی مسیری مشخص برای خود انتخاب می‌کند. ایشان گره‌ای از جمهوری اسلامی ایران بازکرده است که در تمام میزهای مذاکره گفته می‌شود تمام ارکان هست و نمی‌توان کاری کرد بنابراین دشمن تمام ابعاد را سنجید و ایشان را ترور و به شهادت رساند.
پژمان شیرمردی معاون سازمان انرژی اتمی کشور ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای هسته‌ای، درباره بُعد علمی شخصیت شهید مجید شهریاری، گفت: او یکی از افرادی بود که در دهه 70 - 60 در رشته‌های مهندسی الکترونیک، مهندسی هسته‌ای تحصیل کرد و در دانشگاه پلی‌تکنیک امیرکبیر مقاطع کارشناسی و دکتری و مقطع کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه صنعتی شریف گذراند.
وی درباره بُعد کاری شخصیت شهید شهریاری، بیان کرد: این شهید بزرگوار در مجموعه‌های دانشگاهی وزارت علوم و هسته‌ای کار کرد و در سازمان انرژی اتمی در دهه 80 فعالیت می‌کرد، یعنی در دوره‌ای که کسی درباره اثرهای انرژی هسته‌ای در حوزه کشاورزی و بهداشتی اطلاعات نداشت، او مسؤولیت سایت پرتودهی را برعهده داشت. شهید شهریاری در یکی از کدهای حساس هسته‌ای که در محاسبات نوترونی در قلب راکتور تهران بسیار اثرگذار است، در کشور بسیار منحصربه‌فرد بود. امروز در دانشگاه شهید بهشتی و امیرکبیر فارغ‌التحصیل‌های خوبی داریم که دانشجوی شهید شهریاری بودند و در صنعت هسته‌ای کشور، مسائل بزرگ را حل می‌کنند.
شیرمردی با بیان اینکه شهید شهریاری مصداق عملی زکات علم و نشر آن بود، اظهار کرد: او در حوزه دانشگاهی به سطح تراز اول رسید و نظام سلطه را به سمتی سوق داد که با تهدید مجبور به حذف فیزیکی این شهید بزرگوار شد.
وی با بیان اینکه از لحاظ بعد اخلاقی، شهید شهریاری فردی معتقد به مبانی الهی و اسلامی بود و اعتقادهای خاصی به نماز اول وقت و نماز شب داشت، افزود: این شهید والامقام تلفیقی از ایمان همراه با علم بود که منجر به عمل صالح شد.
شیرمردی با اشاره به تحریم رادیودارو، اظهار کرد: امروز وقتی با افتخار می‌گویم سوخت راکتور هسته‌ای تهران، سوخت 20 درصد تولید شده داخلی است، یعنی امروز وابستگی در این حوزه نداریم که یکی از اقدامات شهید شهریاری، تلفیق ایمان و علم بود.
در پایان این مراسم از خانواده شهید مجید شهریاری تجلیل و قدردانی شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1089457/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

عقب نشینی ترامپ از خاورمیانه؛ خروج 3 بمب‌افکن‌ آمریکایی از پایگاه دیگو گارسیا

مشاوره پنهانی داماد ترامپ برای توافقات تازه منطقه‌ای

عراق نظامیان خود را از پاکستان فراخواند

مقاومت فلسطین شهادت فرمانده گردان‌های القدس را تسلیت گفت

تماس سران اروپا با ترامپ در حضور زلنسکی

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

وام ودیعه مسکن به مجردها هم تعلق گرفت

خرید تضمینی گندم از 1.5 میلیون تن گذشت؛ پیش‌بینی تولید 12 میلیون تن

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

احیای روابط نظامی ترکیه و مصر پس از یک دوره سردی

آتش‌بس میان آمریکا و انصارالله پس از 52 روز جنگ شدید

رئیس جمهور لبنان به کویت می‌رود

مقام‌های فلسطینی: 65هزار کودک در غزه با خطر مرگ ناشی از سیاست گرسنگی اسرائیل مواجه هستند

زخمی شدن 9 نظامی صهیونیست در غزه

دیپلمات سابق صهیونیست: نتانیاهو باید بین ترامپ و بن گویر یکی را انتخاب کند

رهبر کره شمالی: کمک به روسیه را «ماموریت مقدس» می‌دانم

دیدار محرمانه قانونگذار آلمانی با دستیاران پوتین چالش برانگیز شد

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

تصاویر ماهواره‌ای از آسمان بسته پاکستان و پروازهای فعال در هند!

قتل‌عام در اکوادور؛ 12 نفر کشته شدند

کشته و زخمی شدن بیش از 63 تن در کشمیر

وزیر خارجه ترکیه از تلاش برای ترور خود خبر داد

دانشگاه کلمبیا 65 دانشجو را به دلیل شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین تعلیق کرد

سازمان ملل: غزه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره است

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

تماس‌ اضطراری وزیر سعودی با هند و پاکستان

دولت مکزیک از گوگل به‌دلیل تغییر نام «خلیج مکزیک» شکایت کرد

ماکرون خواستار مذاکرات مستقیم بین اوکراین و روسیه شد

شرط ریاض برای شرکت در اجلاس سران؛ پای «الجولانی» در میان است

الجولانی به بحرین می‌رود

آشفتگی در پنتاگون؛ بی‌اعتمادی کاخ سفید نسبت به وزیر دفاع آمریکا

افتتاح قریب الوقوع سفارت رژیم صهیونیستی در دمشق

وزیر دفاع پاکستان تشکیل نشست فوق‌العاده هسته‌ای را رد کرد

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل