ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اسرائیل به دنبال جنگی طولانی و حذف 3 رهبر حماس است خاورمیانه‌

اسرائیل به دنبال جنگی طولانی و حذف 3 رهبر حماس است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
به گفته افراد مطلع، رژیم صهیونیستی در حال برنامه‌ریزی برای یک کارزار علیه حماس است که یک سال یا بیشتر ادامه دارد و شدیدتری مرحله حملات زمینی تا اوایل 2024 خواهد بود و در این میان تل‌آویو به دنبال از میان برداشتن سه تن از رهبران حماس هم هست.
 روزنامه فایننشال تایمز در مطلبی گزارش داد، این استراتژی چند مرحله‌ای که نیروهای رژیم صهیونیستی به دنبال آن هستند و شامل نیروهای مستقر در پادگان‌های داخل شمال غزه است، برای نفوذ به جنوب غزه نیز هست.
اهداف مشخص‌شده در این برنامه‌ریزی شامل ترور سه تن از رهبران حماس، "یحیی السنوار"، "محمد ضیف" و "مروان عیسی" و تضمین پیروزی قاطع نظامی علیه 24 گردان حماس و شبکه تونل‌های زیرزمینی و نابود کردن قابلیت حکمرانی این جنبش در غزه است.
یک فرد مطلع از برنامه‌های جنگی رژیم صهیونیستی گفت: این یک جنگ خیلی طولانی خواهد بود. ما در حال حاضر به نیمی از این اهداف خود هم دست نیافته‌ایم.
این افراد مطلع همچنین گفتند، استراتژی کلی رژیم صهیونیستی برای غزه انعطاف‌پذیر است و شامل چند وجهه می‌شود؛ عملیات زمینی، فشارهای بین‌المللی و فرصت‌هایی برای آزادی اسرای صهیونیست.
وقفه بشردوستانه یک هفته‌ای که روز جمعه با از سرگیری درگیری‌ها بین حماس و رژیم صهیونیستی متوقف شد، توقف غیر دائم درگیری را که می‌توانست باعث آزادی اسیران بیشتری از سوی دو طرف شود، در هم شکست. تل‌آویو گفته که به منظور «از بین بردن» حماس به جنگ بازگشته است.
افراد مطلع درباره عملیات رژیم صهیونیستی تخمین زدند، از سرگیری عملیات شدید زمینی احتمالا به چندین ماه دیگر نیاز دارد و ممکن است حتی به سال جدید میلادی هم کشیده شود.
یکی از افراد مطلع درباره گفت‌وگوی اسرائیل و آمریکا درباره این جنگ گفت: این نبرد چند هفته‌ای نخواهد بود.
پس از آن، یک فاز انتقال و ثبات‌سازی حملات کمتر نظامی است که ممکن است تا 2024 ادامه یابد اما استقرار نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی در این فاز هنوز مشخص نیست.
برخلاف عملیات‌های قبلی رژیم صهیونیستی، یکی از مقام‌های این رژیم گفته که این عملیات کنونی نقطه پایان ثابتی نخواهد داشت. داور در سوت خود نمی‌دمد و مبارزه پایان نمی‌یابد.
تل‌آویو در واکنش به عملیات طوفان الاقصی از سوی حماس در هفتم اکتبر، سه هفته حملات هوایی گسترده‌ای در غزه انجام داد و در پی آن عملیات زمینی در بخش‌های وسیعی از شمال این باریکه به راه انداخت. بسیاری از این نواحی به تلی از آوار بدل شده و بیش از یک میلیون فلسطینی هم مجبور شدند خانه‌های خود را ترک کنند. به گفته مقام‌های بهداشتی غزه که تحت کنترل حماس است، بیش از 14 هزار و 800 تن تاکنون در این منطقه به شهادت رسیدند.
بازار

ایرانیان جهان


محمد ضیف، سمت چپ و یحیی السنوار دو تن از رهبران حماس
یکی از افسران ارشد ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که دست‌کم 10 تا از 24 گردان حماس به طرز چشمگیری لطمه دیده و بیش از 50 فرمانده میان رده و 5000 نیروی حماس کشته شدند.
یکی دیگر از افراد مطلع از برنامه‌های جنگی رژیم صهیونیستی گفته که ارتش هنوز عملیات در شمال غزه را کامل نمی‌داند و «عملیات شهر غزه هنوز کامل نشده و هنوز به طور کامل فتح نشده است. احتمالا 40 درصد آن تکمیل شده است. برای کنترل کامل آن احتمالا به دو هفته یا یک ماه دیگر زمان نیاز است.»
یک تهاجم زمینی از سوی تل‌آویو در جنوب غزه که تاکنون تنها هدف حملات هوایی قرار گرفته احتمالا به صورت موازی آغاز می‌شود. مقام‌های اسرائیلی نشان داده‌اند که بسیاری از رهبران حماس، نیروهای آنها و انبارهای راکتی این جنبش و اکثریت اسیران باقیمانده صهیونیست اکنون در جنوب غزه هستند.
مقام‌های ارشد دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا به رژیم صهیونیستی هشدار داده که رویکردش در جنوب غزه بایستی متفاوت باشد. آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در جریان سفر روز پنجشنبه‌اش به تل‌آویو تاکید کرد که در هرگونه حمله‌ای باید از تلفات غیر نظامی اجتناب کرد و اجازه ارسال بیشتر کمک‌های بشردوستانه داده شود.
یک فرد مطلع از این گفت‌وگوها گفت، واشنگتن به طرف اسرائیلی تاکید کرده که باید در جنوب غزه حضور نظامی کمتر، حداقل تلفات غیرنظامی، یک طرح بشردوستانه مشخص داشته باشد و اقداماتی برای اینکه غیرنظامیان می‌توانند کجا بروند که در امان باشند، در نظر بگیرد.
مقام‌های رژیم صهیونیستی اذعان کرده‌اند که این رویکرد باید تغییر کند و برای همین یکی از افراد مطلع از برنامه‌های جنگی اسرائیل گفت: می‌دانیم که نمی‌توانیم همان رویکرد عملیاتی را که در شمال داشتیم، در جنوب غزه هم انجام بدهیم. دو میلیون غیرنظامی در جنوب ساکن هستند و روش خروج غیرنظامیان به صورت گسترده مانند آنچه در شمال اتفاق افتاد را نمی‌تواند در جنوب هم انجام داد.
عملیات در جنوب غزه بر خان یونس، دومین منطقه شهری مهم در غزه و محل سکونت السنوار و محمد ضیف، رفح در مرز با مصر متمرکز است. به گفته یکی از افراد آشنا به برنامه‌های جنگی رژیم صهیونیستی، این گذرگاه مرزی بین مصر و غزه تونل‌های زیرزمینی به منزله تونل‌های اصلی برای حماس با هدف بازیابی قابلیت‌های نظامی آن است.
یک منبع آگاه دیگر از این طرح‌ها گفت، تمامی مرز غزه با مصر باید مورد رسیدگی و نظارت قرار گیرد.
رژیم صهیونیستی روز جمعه دستورات بیشتری برای تخلیه در مقیاس کم و جابجایی برای غیرنظامیان ساکن جنوب غزه صادر کرد که 80 درصد از جمعیت نوار غزه را در خود جای داده است.
یکی از مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی گفت: ما مطمئن می‌شویم که به قدر کافی مکان‌های امن وجود دارد. ما به سکنه جنوب غزه هشدار می‌دهیم و از آنها می‌خواهیم تا کارهایی را برای تخلیه به اندازه یک کیلومتر به سمت شمال یا غرب انجام دهند.
وی همچنین هشدار داد که هیچ "قوانین جادویی درگیری" وجود ندارد که بتواند مکان‌هایی را که طرف مقابل در آن قرار دارد، حفظ کند.
یک فاز با ثبات‌سازی و انتقال این جنگ که در پی عملیات زمینی انجام خواهد شد، برای آماده‌سازی غزه با هدف یک دوره جدید پس از جنگ، آن هم بدون حماس است. بسیاری از مقام‌های رژیم صهیونیستی می‌گویند که این رژیم تاکنون حاضر نشده در مورد اینکه آیا تشکیلات خودگردان فلسطین در موقعیتی قرار بگیرد که کنترل مجدد غزه را در دست بگیرد، صحبت کند.
یکی از افراد آشنا به این گفت‌وگوها با تاکید بر نیاز نتانیاهو برای حفظ متحدان ائتلاف راست افراطی خود، گفت: هیچکس حتی آمریکا نمی‌تواند درباره این مساله با آنها صحبت کند.
با این حال، مقام‌های اسرائیلی همچنان روی دستیابی به نخستین هدفشان یعنی «از بین بردن» حماس به عنوان «تهدیدی» از سوی نوار غزه، بدون توجه به اینکه چه پیش می‌آید یا اینکه این جنگ چقدر طول خواهد کشید، اصرار دارند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1090313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

احیای روابط نظامی ترکیه و مصر پس از یک دوره سردی

آتش‌بس میان آمریکا و انصارالله پس از 52 روز جنگ شدید

رئیس جمهور لبنان به کویت می‌رود

مقام‌های فلسطینی: 65هزار کودک در غزه با خطر مرگ ناشی از سیاست گرسنگی اسرائیل مواجه هستند

زخمی شدن 9 نظامی صهیونیست در غزه

دیپلمات سابق صهیونیست: نتانیاهو باید بین ترامپ و بن گویر یکی را انتخاب کند

رهبر کره شمالی: کمک به روسیه را «ماموریت مقدس» می‌دانم

دیدار محرمانه قانونگذار آلمانی با دستیاران پوتین چالش برانگیز شد

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

تصاویر ماهواره‌ای از آسمان بسته پاکستان و پروازهای فعال در هند!

قتل‌عام در اکوادور؛ 12 نفر کشته شدند

کشته و زخمی شدن بیش از 63 تن در کشمیر

وزیر خارجه ترکیه از تلاش برای ترور خود خبر داد

دانشگاه کلمبیا 65 دانشجو را به دلیل شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین تعلیق کرد

سازمان ملل: غزه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره است

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

تماس‌ اضطراری وزیر سعودی با هند و پاکستان

دولت مکزیک از گوگل به‌دلیل تغییر نام «خلیج مکزیک» شکایت کرد

ماکرون خواستار مذاکرات مستقیم بین اوکراین و روسیه شد

شرط ریاض برای شرکت در اجلاس سران؛ پای «الجولانی» در میان است

الجولانی به بحرین می‌رود

آشفتگی در پنتاگون؛ بی‌اعتمادی کاخ سفید نسبت به وزیر دفاع آمریکا

افتتاح قریب الوقوع سفارت رژیم صهیونیستی در دمشق

وزیر دفاع پاکستان تشکیل نشست فوق‌العاده هسته‌ای را رد کرد

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

پاپ آمریکایی

سخنگو ارتش پاکستان: به حمله موشکی هند پاسخ می‌دهیم

درخواست مجدد چین از هند و پاکستان برای خویشتنداری

وقوع 2 انفجار مهیب نزدیک فرودگاه و مقر ارتش هند

طی هشت ماه گذشته رخ داد؛ هلاکت هفت داعشی در صحرای عراق

صدراعظم آلمان: ظرف چند روز آینده، آتش‌بس یک ماهه در اوکراین شدنی است

غنیمت ده‌ها میلیون دلاری حماس از رژیم صهیونیستی

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

سرمقاله ایران/ سوغات همدان