ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اسرائیل به دنبال جنگی طولانی و حذف 3 رهبر حماس است خاورمیانه‌

اسرائیل به دنبال جنگی طولانی و حذف 3 رهبر حماس است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
به گفته افراد مطلع، رژیم صهیونیستی در حال برنامه‌ریزی برای یک کارزار علیه حماس است که یک سال یا بیشتر ادامه دارد و شدیدتری مرحله حملات زمینی تا اوایل 2024 خواهد بود و در این میان تل‌آویو به دنبال از میان برداشتن سه تن از رهبران حماس هم هست.
 روزنامه فایننشال تایمز در مطلبی گزارش داد، این استراتژی چند مرحله‌ای که نیروهای رژیم صهیونیستی به دنبال آن هستند و شامل نیروهای مستقر در پادگان‌های داخل شمال غزه است، برای نفوذ به جنوب غزه نیز هست.
اهداف مشخص‌شده در این برنامه‌ریزی شامل ترور سه تن از رهبران حماس، "یحیی السنوار"، "محمد ضیف" و "مروان عیسی" و تضمین پیروزی قاطع نظامی علیه 24 گردان حماس و شبکه تونل‌های زیرزمینی و نابود کردن قابلیت حکمرانی این جنبش در غزه است.
یک فرد مطلع از برنامه‌های جنگی رژیم صهیونیستی گفت: این یک جنگ خیلی طولانی خواهد بود. ما در حال حاضر به نیمی از این اهداف خود هم دست نیافته‌ایم.
این افراد مطلع همچنین گفتند، استراتژی کلی رژیم صهیونیستی برای غزه انعطاف‌پذیر است و شامل چند وجهه می‌شود؛ عملیات زمینی، فشارهای بین‌المللی و فرصت‌هایی برای آزادی اسرای صهیونیست.
وقفه بشردوستانه یک هفته‌ای که روز جمعه با از سرگیری درگیری‌ها بین حماس و رژیم صهیونیستی متوقف شد، توقف غیر دائم درگیری را که می‌توانست باعث آزادی اسیران بیشتری از سوی دو طرف شود، در هم شکست. تل‌آویو گفته که به منظور «از بین بردن» حماس به جنگ بازگشته است.
افراد مطلع درباره عملیات رژیم صهیونیستی تخمین زدند، از سرگیری عملیات شدید زمینی احتمالا به چندین ماه دیگر نیاز دارد و ممکن است حتی به سال جدید میلادی هم کشیده شود.
یکی از افراد مطلع درباره گفت‌وگوی اسرائیل و آمریکا درباره این جنگ گفت: این نبرد چند هفته‌ای نخواهد بود.
پس از آن، یک فاز انتقال و ثبات‌سازی حملات کمتر نظامی است که ممکن است تا 2024 ادامه یابد اما استقرار نیروهای زمینی رژیم صهیونیستی در این فاز هنوز مشخص نیست.
برخلاف عملیات‌های قبلی رژیم صهیونیستی، یکی از مقام‌های این رژیم گفته که این عملیات کنونی نقطه پایان ثابتی نخواهد داشت. داور در سوت خود نمی‌دمد و مبارزه پایان نمی‌یابد.
تل‌آویو در واکنش به عملیات طوفان الاقصی از سوی حماس در هفتم اکتبر، سه هفته حملات هوایی گسترده‌ای در غزه انجام داد و در پی آن عملیات زمینی در بخش‌های وسیعی از شمال این باریکه به راه انداخت. بسیاری از این نواحی به تلی از آوار بدل شده و بیش از یک میلیون فلسطینی هم مجبور شدند خانه‌های خود را ترک کنند. به گفته مقام‌های بهداشتی غزه که تحت کنترل حماس است، بیش از 14 هزار و 800 تن تاکنون در این منطقه به شهادت رسیدند.
بازار

ایرانیان جهان


محمد ضیف، سمت چپ و یحیی السنوار دو تن از رهبران حماس
یکی از افسران ارشد ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که دست‌کم 10 تا از 24 گردان حماس به طرز چشمگیری لطمه دیده و بیش از 50 فرمانده میان رده و 5000 نیروی حماس کشته شدند.
یکی دیگر از افراد مطلع از برنامه‌های جنگی رژیم صهیونیستی گفته که ارتش هنوز عملیات در شمال غزه را کامل نمی‌داند و «عملیات شهر غزه هنوز کامل نشده و هنوز به طور کامل فتح نشده است. احتمالا 40 درصد آن تکمیل شده است. برای کنترل کامل آن احتمالا به دو هفته یا یک ماه دیگر زمان نیاز است.»
یک تهاجم زمینی از سوی تل‌آویو در جنوب غزه که تاکنون تنها هدف حملات هوایی قرار گرفته احتمالا به صورت موازی آغاز می‌شود. مقام‌های اسرائیلی نشان داده‌اند که بسیاری از رهبران حماس، نیروهای آنها و انبارهای راکتی این جنبش و اکثریت اسیران باقیمانده صهیونیست اکنون در جنوب غزه هستند.
مقام‌های ارشد دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا به رژیم صهیونیستی هشدار داده که رویکردش در جنوب غزه بایستی متفاوت باشد. آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در جریان سفر روز پنجشنبه‌اش به تل‌آویو تاکید کرد که در هرگونه حمله‌ای باید از تلفات غیر نظامی اجتناب کرد و اجازه ارسال بیشتر کمک‌های بشردوستانه داده شود.
یک فرد مطلع از این گفت‌وگوها گفت، واشنگتن به طرف اسرائیلی تاکید کرده که باید در جنوب غزه حضور نظامی کمتر، حداقل تلفات غیرنظامی، یک طرح بشردوستانه مشخص داشته باشد و اقداماتی برای اینکه غیرنظامیان می‌توانند کجا بروند که در امان باشند، در نظر بگیرد.
مقام‌های رژیم صهیونیستی اذعان کرده‌اند که این رویکرد باید تغییر کند و برای همین یکی از افراد مطلع از برنامه‌های جنگی اسرائیل گفت: می‌دانیم که نمی‌توانیم همان رویکرد عملیاتی را که در شمال داشتیم، در جنوب غزه هم انجام بدهیم. دو میلیون غیرنظامی در جنوب ساکن هستند و روش خروج غیرنظامیان به صورت گسترده مانند آنچه در شمال اتفاق افتاد را نمی‌تواند در جنوب هم انجام داد.
عملیات در جنوب غزه بر خان یونس، دومین منطقه شهری مهم در غزه و محل سکونت السنوار و محمد ضیف، رفح در مرز با مصر متمرکز است. به گفته یکی از افراد آشنا به برنامه‌های جنگی رژیم صهیونیستی، این گذرگاه مرزی بین مصر و غزه تونل‌های زیرزمینی به منزله تونل‌های اصلی برای حماس با هدف بازیابی قابلیت‌های نظامی آن است.
یک منبع آگاه دیگر از این طرح‌ها گفت، تمامی مرز غزه با مصر باید مورد رسیدگی و نظارت قرار گیرد.
رژیم صهیونیستی روز جمعه دستورات بیشتری برای تخلیه در مقیاس کم و جابجایی برای غیرنظامیان ساکن جنوب غزه صادر کرد که 80 درصد از جمعیت نوار غزه را در خود جای داده است.
یکی از مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی گفت: ما مطمئن می‌شویم که به قدر کافی مکان‌های امن وجود دارد. ما به سکنه جنوب غزه هشدار می‌دهیم و از آنها می‌خواهیم تا کارهایی را برای تخلیه به اندازه یک کیلومتر به سمت شمال یا غرب انجام دهند.
وی همچنین هشدار داد که هیچ "قوانین جادویی درگیری" وجود ندارد که بتواند مکان‌هایی را که طرف مقابل در آن قرار دارد، حفظ کند.
یک فاز با ثبات‌سازی و انتقال این جنگ که در پی عملیات زمینی انجام خواهد شد، برای آماده‌سازی غزه با هدف یک دوره جدید پس از جنگ، آن هم بدون حماس است. بسیاری از مقام‌های رژیم صهیونیستی می‌گویند که این رژیم تاکنون حاضر نشده در مورد اینکه آیا تشکیلات خودگردان فلسطین در موقعیتی قرار بگیرد که کنترل مجدد غزه را در دست بگیرد، صحبت کند.
یکی از افراد آشنا به این گفت‌وگوها با تاکید بر نیاز نتانیاهو برای حفظ متحدان ائتلاف راست افراطی خود، گفت: هیچکس حتی آمریکا نمی‌تواند درباره این مساله با آنها صحبت کند.
با این حال، مقام‌های اسرائیلی همچنان روی دستیابی به نخستین هدفشان یعنی «از بین بردن» حماس به عنوان «تهدیدی» از سوی نوار غزه، بدون توجه به اینکه چه پیش می‌آید یا اینکه این جنگ چقدر طول خواهد کشید، اصرار دارند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1090313/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیست در آسمان پایتخت سوریه

حضور رهبران اروپایی متحد اوکراین در کی‌یف هم‌زمان با اوج تنش با روسیه

عملیات جدید مقاومت علیه نظامیان صهیونیست در غزه

کرملین: آمریکا شروع به درک مواضع روسیه کرده است

تماس تلفنی وزیر خارجه آمریکا با رئیس ستاد ارتش پاکستان

آیا ترامپ می‌خواهد در عربستان «کشور فلسطین» را به رسمیت بشناسد؟

شرکت هواپیمایی ایتالیا نیز از تل‌آویو گریزان شد

برقراری اولین ارتباط تلفنی بین هند و پاکستان

فرمانده عملیات پروازی هند: نیروهای پاکستانی به مناطق مرزی گسیل شدند

حریم هوایی پاکستان برای 24 ساعت دیگر بسته خواهد ماند

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

روزنامه صهیونیستی: «ترامپ» قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد

تشدید درگیری‌ها در مرز هند و پاکستان

همزمان با تشدید تنش‌ها بین دهلی‌نو و اسلام‌آباد؛ زلزله شدید در پاکستان

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

تغییر موضع دولت «ترامپ» درباره سلاح حماس

مجارستان: اروپا از ترس پاسخگو شدن مانع صلح در اوکراین می‌شود

وزارت خارجه آمریکا: همکاری چین و روسیه جهان را ناامن می‌کند

پاکستان نشست فوق‌العاده هسته‌ای تشکیل می‌دهد

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جنگ شدید هند و پاکستان در شبکه‌های اجتماعی

حزب الله: موضع‌گیری اخیر «ماکرون» مشکوک است

وزیر خارجه ترکیه: اقدامات پیشدستانه در سوریه را اتخاذ خواهیم کرد

سخنگوی کرملین: اوکراین آماده مذاکره نیست؛ ارتش روسیه در حال پیشروی است

توجه رسانه‌ها به نام عملیات نظامی پاکستان علیه هند

اجرای کمینی پیچیده علیه نظامیان صهیونیست

تصاویر حمله پهپادهای پاکستانی به یک بتکده در شهر «جامو» در هند

امارات همکاری با سازوکار جدید کمک‌رسانی رژیم صهیونیستی به غزه را رد کرد

حمله بامدادی هند به نزدیکی پایتخت پاکستان

رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد

آشفتگی در بازار پروتئین؛ تخم‌مرغ، جانشین گوشت شد!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

تب تنش میان اسلام آباد و دهلی‌نو بالا گرفت؛ حمله تلافی‌جویانه پاکستان به هند

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات