ایرانیان جهان

آخرين مطالب

میهمان ویژه بن‌سلمان و زاید خاورمیانه‌

میهمان ویژه بن‌سلمان و زاید
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
کرملین اعلام کرد که ولادیمیر وی.پوتین، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، چهارشنبه سفری نادر به خاورمیانه خواهد داشت و گفت که درباره روابط دوجانبه، نفت و امور بین‌المللی در عربستان سعودی و امارات متحده عربی گفت‌وگو خواهد کرد. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، این سفر بخشی از انبوهی از دیدارهای دیپلماتیک است که رهبر روسیه در این هفته انجام خواهد داد.
پوتین روز پنج‌شنبه در مسکو میزبان ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران رهبر یکی دیگر از بازیگران کلیدی منطقه خواهد بود. پوتین که از زمان آغاز حمله تمام‌عیار به اوکراین در فوریه2022، به جز چین، ایران و کشورهای شوروی سابق، به جایی سفر نکرده است، به گفته دیمیتری اس.پسکوف، سخنگوی کرملین، در یک روز از امارات و عربستان سعودی دیدن خواهد کرد. این نشست‌ها که به‌طور غیرمنتظره اعلام شد، در حالی برگزار می‌شوند که اوکراین تلاش می‌کند کمک‌های غرب را برای تلاش‌های جنگی خود، در میان نشانه‌هایی از کاهش حمایت در ایالات متحده، تقویت کند. ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین قرار بود روز سه‌شنبه در سنای آمریکا سخنرانی کند تا بر ضرورت حفظ حمایت مالی و نظامی آمریکا تاکید کند؛ اما جلسه را در آخرین لحظه لغو کرد.
سفر پوتین همچنین در پس زمینه جنگ اسرائیل و حماس انجام خواهد شد؛ جنگی که با منحرف کردن رهبران غربی از درگیری‌ها در اوکراین و برای پوتین فرصتی ایجاد کرد که اهداف ژئوپلیتیک خود را پیش ببرد. اگرچه او حمله 7اکتبر حماس را نامناسب خواند، اما پوتین جنگ خود در اوکراین را به مقاومت فلسطین تشبیه کرد و گفت که هر دو نشان‌دهنده مبارزه علیه سلطه نخبگان غربی هستند. پسکوف گفت که پوتین درباره جنگ بین اسرائیل و حماس و همچنین اقدامات مشترک احتمالی برای هماهنگ کردن تولید جهانی نفت برای اطمینان از ثبات قیمت‌ها گفت‌وگو خواهد کرد. یوری اوشاکوف، دستیار سیاست خارجی پوتین، اهداف تور دیپلماتیک رهبر روسیه را در این هفته «متنوع » خواند و گفت که جنگ روسیه در اوکراین نیز در دستور کار خواهد بود.
به گزارش اینترفکس، یک خبرگزاری روسی اوشاکوف گفت: «این سفر اجتناب‌ناپذیر است. برای همکاران ما مهم است که به ارزیابی‌های ولادیمیر پوتین درباره چگونگی پیشرفت اوضاع گوش دهند.» عربستان سعودی تلاش کرده است به‌عنوان یک میانجی در جنگ عمل کند و حدود 40کشور را برای یک کنفرانس صلح در ماه اوت دعوت کرد و به انجام تبادل موفقیت‌آمیز زندانیان در سال گذشته که شامل شهروندان آمریکایی و بریتانیایی بود، کمک کرد و محمد بن‌سلمان، ولیعهد این کشور در آزادی میانجی‌گری کرد. اکنون در بحبوحه سوالاتی که درباره تداوم حمایت غرب از اوکراین به‌وجود آمده است و مقامات اوکراینی اذعان می‌کنند که ضدحمله امسال نتوانست به یک پیشرفت مهم دست یابد، گمانه‌زنی‌هایی در روسیه درباره مذاکرات احتمالی صلح وجود دارد.
به نقل از یک منبع بلندپایه روسی، ایزوستیا، روزنامه طرفدار کرملین، روز سه‌شنبه گزارش داد که روسیه با انجام مذاکرات با اوکراین در یک کشور اروپایی مانند مجارستان مخالفت نخواهد کرد. گریگوری یاولینسکی، سیاستمدار قدیمی روسی که در ماه اکتبر با پوتین ملاقات کرد، در مصاحبه با آر‌بی‌سی، یک روزنامه تجاری روسی گفت که او پیشنهاد کرده است در چنین مذاکراتی واسطه شود. زلنسکی که قول داده است اوکراین برای آزادسازی قلمرو خود به جنگ ادامه می‌دهد، هفته گذشته در مصاحبه‌ای به آسوشیتدپرس گفت که هنوز فشاری از سوی متحدان برای مذاکره با روسیه احساس نمی‌کند، اگرچه «صداهایی همیشه شنیده می‌شود.» میخائیلو پودولیاک، مشاور ارشد زلنسکی، آخرین پیشنهادها را مبنی بر اینکه روسیه مایل به مذاکره است، رد کرد و آن را چیزی جز تلاش برای «نفس‌گیری» جهت «آماده‌سازی مراحل بعدی حملات خود» ندانست.
 وی در اظهاراتی گفت: «روسیه از کلمه مذاکرات تنها به معنای اولتیماتوم، تسلیم و تضمین برای روسیه استفاده می‌کند؛ چراکه رئیس‌جمهوری روسیه به‌دلیل جنایات جنگی تحت پیگرد قانونی قرار دارد و می‌خواهد این حکم را معکوس کند؛ هرچند که هیچ تضمینی برای پایایی صلح وجود ندارد و او هر زمان که بخواهد می‌تواند جنگ را از سر بگیرد.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1091423/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

عقب نشینی ترامپ از خاورمیانه؛ خروج 3 بمب‌افکن‌ آمریکایی از پایگاه دیگو گارسیا

مشاوره پنهانی داماد ترامپ برای توافقات تازه منطقه‌ای

عراق نظامیان خود را از پاکستان فراخواند

مقاومت فلسطین شهادت فرمانده گردان‌های القدس را تسلیت گفت

تماس سران اروپا با ترامپ در حضور زلنسکی

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

وام ودیعه مسکن به مجردها هم تعلق گرفت

خرید تضمینی گندم از 1.5 میلیون تن گذشت؛ پیش‌بینی تولید 12 میلیون تن

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

احیای روابط نظامی ترکیه و مصر پس از یک دوره سردی

آتش‌بس میان آمریکا و انصارالله پس از 52 روز جنگ شدید

رئیس جمهور لبنان به کویت می‌رود

مقام‌های فلسطینی: 65هزار کودک در غزه با خطر مرگ ناشی از سیاست گرسنگی اسرائیل مواجه هستند

زخمی شدن 9 نظامی صهیونیست در غزه

دیپلمات سابق صهیونیست: نتانیاهو باید بین ترامپ و بن گویر یکی را انتخاب کند

رهبر کره شمالی: کمک به روسیه را «ماموریت مقدس» می‌دانم

دیدار محرمانه قانونگذار آلمانی با دستیاران پوتین چالش برانگیز شد

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

تصاویر ماهواره‌ای از آسمان بسته پاکستان و پروازهای فعال در هند!

قتل‌عام در اکوادور؛ 12 نفر کشته شدند

کشته و زخمی شدن بیش از 63 تن در کشمیر

وزیر خارجه ترکیه از تلاش برای ترور خود خبر داد

دانشگاه کلمبیا 65 دانشجو را به دلیل شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین تعلیق کرد

سازمان ملل: غزه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره است

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

تماس‌ اضطراری وزیر سعودی با هند و پاکستان

دولت مکزیک از گوگل به‌دلیل تغییر نام «خلیج مکزیک» شکایت کرد

ماکرون خواستار مذاکرات مستقیم بین اوکراین و روسیه شد

شرط ریاض برای شرکت در اجلاس سران؛ پای «الجولانی» در میان است

الجولانی به بحرین می‌رود

آشفتگی در پنتاگون؛ بی‌اعتمادی کاخ سفید نسبت به وزیر دفاع آمریکا

افتتاح قریب الوقوع سفارت رژیم صهیونیستی در دمشق

وزیر دفاع پاکستان تشکیل نشست فوق‌العاده هسته‌ای را رد کرد

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل