ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترور عمدی ده‌ها پزشک متخصص غزه از سوی صهیونیست‌ها خاورمیانه‌

ترور عمدی ده‌ها پزشک متخصص غزه از سوی صهیونیست‌ها
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مهر / رژیم صهیونیستی تاکنون ده‌ها پزشک متخصص غزه را با حمله مستقیم و عمدی به منازل‌شان به شهادت رسانده است.
یکی از اقشاری که رژیم صهیونیستی طی حملات دو ماهه گذشته به نوار غزه کشتار آنها را در راس اولویت‌های خود قرار داده است، پزشکان و متخصصان علوم مختلف پزشکی است که طی این مدت با حملات موشکی جنگنده‌های صهیونیستی به منازل‌شان به شهادت رسیده‌اند. شبکه الجزیره در گزارشی سعی کرده آشنایی مختصری از تعدادی از این پزشکان را ارائه دهد.
عمر فروانه
عمر صالح فروانه یکی از برجسته‌ترین پزشکان متخصص در زمینه نازایی در نوار غزه بود که شب 15 اکتبر بعد از بازگشت از محل کارش در بیمارستان شفا در منزلش هدف حمله هوایی رژیم صهیونیستی قرار گرفت و از جمع 16 نفری افراد خانواده‌اش تنها یک کودک زنده ماند.
او رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه اسلامی غزه بود و در تأسیس دو بیمارستان در غزه نیز نقش داشت. وی مدرک کارشناسی ارشد خود را از دانشگاه قاهره و مدرک دکترای خود را از دانشگاه لیدز به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاه‌های انگلیس دریافت کرده بود. وی در رابطه با درمان نازایی 30 سال تجربه داشت.
بازار
مدحت صیدم
مدحت صیدم یکی دیگر از پزشکان بخش سوانح و سوختگی بیمارستان شفا بود. او قبل از اینکه به شهادت برسد، بعد از 7 روز کار متوالی به خانه‌اش بازگشته بود تا افراد خانواده خود را ببیند،اما جنگنده‌های رژیم صهیونیستی که گویا منتظر بازگشت وی به خانه بودند تا عملیات خود را انجام دهند، او را در خانه و به همراه افراد خانواده‌ اش به شهادت رساندند. صیدم از 25 سال پیش فعالیت خود به عنوان پزشک را آغاز کرده و شاهد بسیاری از جنگ‌ها و تنش‌های اخیر در نوار غزه بود.
همام اللوح
در روز 12 نوامبر یک جنگنده صهیونیستی سومین موشک خود را به منزل همام اللوح تنها پزشک متخصص کلیه در غزه شلیک کرد که به شهادت او و پدرش منجر شد. همسر این پزشک فلسطینی پیکر او را تا نزدیکی‌های بیمارستان آورده بود و وقتی دیگر نتوانسته بود به مسیر خود ادامه دهد، به بیمارستان رفته و از کادر درمان خواسته بود او را به داخل بیمارستان بیاورند.
بلافاصله بعد از شهادت همام اللوح زندگی‌نامه و فعالیت‌های او به عنوان یک پزشک جوان فلسطینی در شبکه‌های مجازی دست به دست شد تا همه بدانند که او برای ادای دین خود به ملت فلسطین به غزه بازگشته و خود را وقف خدمت رسانی به مردم غزه کرده بود. او مدارک پزشکی خود را در دانشگاه‌های صنعا و اردن در رشته‌های داخلی و کلیه اخذ کرده و با وجود فرصت‌های شغلی زیادی که در اردن داشت، ترجیح داد به غزه بازگردد.
او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا از شمال غزه به جنوب آن نمی‌رود، پاسخ داده بود: اگر من به جنوب بروم چه کسی بیماران را مداوا می‌کند؟ آنها انسان هستند و باید مورد مراقبت‌های پزشکی قرار بگیرند!
رأفت لبد
عملیات ترور رأفت لبد پزشک فلسطینی نیز مانند دیگر پزشکان است. جنگنده‌های رژیم صهیونیستی در روز 18 نوامبر گذشته او را که مدیر بخش داخلی بیمارستان شفا بود را در موشک باران منزلش به شهادت رساندند. او که به همراه تعدادی از افراد خانواده خود به شهادت رسید، یکی از بزرگترین پزشکان داخلی در نوار غزه بود که مدیر بیمارستان شیخ حمد و مسئول آموزش پزشکان در بیمارستان اندونزیایی نیز بود.
سرنوشت مشابه ده‌ها پزشک فلسطینی
دکتر علی دبور رئیس بخش بیماری‌ها در دانشگاه اسلامی غزه از دیگر پزشکانی است که در موشک باران منزل خود به همراه مادر و فرزندش به شهادت رسیده است. دکتر همام الدیب جراح استخوان بود که در بخش تخصصی بیمارستان العربی کار می‌کرد. او نیز در حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به منزلش به شهادت رسید. میسره الریس فارغ التحصیل دانشگاه الازهر و دانشکده کینگز لندن که مدرک خود را در رشته بهداشت زنان دریافت کرده بود، از دیگر شهدای غزه است. عریب خواهر او نیز که پزشک بود، به همراه سه فرزند خود در همین حمله موشکی جان خود را از دست دادند. این دو خواهر و برادر به همراه دیگر همکارانشان، دانشجویان غزه را آموزش می‌دادند تا کمک‌های اولیه را برای نجات جان انسان‌ها فرا بگیرند.
بر اساس گزارش شبکه الجزیره 38 پزشک در نوار غزه در حمله موشکی مستقیم و عمدی به منازلشان به شهادت رسیده‌اند. این گزارش همچنین از شهادت 24 پزشک داروساز و 11 دانشجوی پزشکی و 65 پرستار و 14 کادر آزمایشگاهی و 6 متخصص فیزیوتراپی و 3 متخصص علوم بهداشتی و 18 امدادرسان در این حملات خبر داد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1092252/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

احیای روابط نظامی ترکیه و مصر پس از یک دوره سردی

آتش‌بس میان آمریکا و انصارالله پس از 52 روز جنگ شدید

رئیس جمهور لبنان به کویت می‌رود

مقام‌های فلسطینی: 65هزار کودک در غزه با خطر مرگ ناشی از سیاست گرسنگی اسرائیل مواجه هستند

زخمی شدن 9 نظامی صهیونیست در غزه

دیپلمات سابق صهیونیست: نتانیاهو باید بین ترامپ و بن گویر یکی را انتخاب کند

رهبر کره شمالی: کمک به روسیه را «ماموریت مقدس» می‌دانم

دیدار محرمانه قانونگذار آلمانی با دستیاران پوتین چالش برانگیز شد

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

تصاویر ماهواره‌ای از آسمان بسته پاکستان و پروازهای فعال در هند!

قتل‌عام در اکوادور؛ 12 نفر کشته شدند

کشته و زخمی شدن بیش از 63 تن در کشمیر

وزیر خارجه ترکیه از تلاش برای ترور خود خبر داد

دانشگاه کلمبیا 65 دانشجو را به دلیل شرکت در اعتراضات حمایت از فلسطین تعلیق کرد

سازمان ملل: غزه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره است

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

تماس‌ اضطراری وزیر سعودی با هند و پاکستان

دولت مکزیک از گوگل به‌دلیل تغییر نام «خلیج مکزیک» شکایت کرد

ماکرون خواستار مذاکرات مستقیم بین اوکراین و روسیه شد

شرط ریاض برای شرکت در اجلاس سران؛ پای «الجولانی» در میان است

الجولانی به بحرین می‌رود

آشفتگی در پنتاگون؛ بی‌اعتمادی کاخ سفید نسبت به وزیر دفاع آمریکا

افتتاح قریب الوقوع سفارت رژیم صهیونیستی در دمشق

وزیر دفاع پاکستان تشکیل نشست فوق‌العاده هسته‌ای را رد کرد

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

پاپ آمریکایی

سخنگو ارتش پاکستان: به حمله موشکی هند پاسخ می‌دهیم

درخواست مجدد چین از هند و پاکستان برای خویشتنداری

وقوع 2 انفجار مهیب نزدیک فرودگاه و مقر ارتش هند

طی هشت ماه گذشته رخ داد؛ هلاکت هفت داعشی در صحرای عراق

صدراعظم آلمان: ظرف چند روز آینده، آتش‌بس یک ماهه در اوکراین شدنی است

غنیمت ده‌ها میلیون دلاری حماس از رژیم صهیونیستی

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

سرمقاله ایران/ سوغات همدان