ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اوسط در میز خدمت وزارت کار در نمازجمعه تهران:

خدمت مستقیم و پاسخگویی سریع به مردم، رسالت اصلی دولت سیزدهم است/ طرح ملّی «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» به‌مناسبت دهه فجر در سراسر کشور برگزار می‌شود وزارت رفاه

خدمت مستقیم و پاسخگویی سریع به مردم، رسالت اصلی دولت سیزدهم است/ طرح ملّی «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» به‌مناسبت دهه فجر در سراسر کشور برگزار می‌شود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، خدمت مستقیم و پاسخگویی سریع به مردم را رسالت اصلی دولت مردمی سیزدهم دانست و گفت: طرح میز خدمت تحت عنوان «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» به‌مناسبت 45اُمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به‌طور همزمان در سراسر کشور در دهه فجر امسال به محوریت ادارات‌کل استانی برگزار می‌شود.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، «امیرعلی‌ اوسط» گفت: به‌مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، میز خدمت ارتباطات مردمی تحت عنوان ویژه برنامه «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» در محل میز ستاد، مستقر و علاوه بر پاسخگویی به موضوعات مطروحه مردم در ایام مذکور، مراسم افتتاحیه میز خدمت با ساختار جدید و رونمایی از سامانه ارتباط با وزارت مردم با حضور «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حجت‌الاسلام والمسلمین «احمد صالحی» رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری و مسئولین ارشد دستگاهی(ستادی و سازمان‌های تابعه) عملیاتی شد. 
وی تصریح کرد: همچنین در راستای این طرح ملّی و تأکیدات مقام عالی وزارت مبنی بر تکریم مردم و تسریع در فرآیند پاسخگویی، میز خدمت وزارت کار، امروز در نماز‌جمعه تهران در محل مصلای امام خمینی(ره) نیز به‌منظور استماع موضوعات مطروحه مردم و پاسخگویی به مشکلات و مسائل آنان مستقر شد.
اوسط تأکید کرد: تمام تلاش ما این است که مردم عزیز، شیرینی دریافت خدمت و گره‌گشایی از کار را به‌صورت آنی و لحظه‌ای در میز خدمت دریافت کنند.
رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، مهم‌ترین هدف اجرای طرح ملّی «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» را خدمت‌رسانی به مخاطبین دستگاهی(ستادی و سازمان‌های تابعه)، استماع مسائل و مشکلات مردمی و پاسخگویی دقیق و مناسب به درخواست و شکایات آنان، افزایش رضایت‌مندی مردم، کاهش آمار مکاتبات مردمی و ساماندهی و راهبری و نظارت بر فرآیند رسیدگی به آن مکاتبات عنوان کرد.
وی خاطرنشان ساخت: برگزاری این رویدادهای میدانی موجبات جهاد تبیین اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای مردم عزیز را فراهم می‌کند.
اوسط افزود: میز خدمت وزارت تعاون جهت پاسخگویی به سؤالات مردم و مشاوره‌های کاربردی و حل مشکلات نیز در روز 22 بهمن‌ماه در مقابل درب ورودی وزارتخانه واقع در خیابان آزادی برپا می‌شود.
براساس این گزارش، در حاشیه نمازجمعه امروز تهران، مدیران و رؤسای سازمان‌ها و مدیران‌عامل بانک‌ها و صندوق‌های بازنشستگی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در میز خدمت در دیدار چهره به چهره با مردم تحت‌ عنوان برنامه «دولت مردمی؛ وزارت پاسخگو» با اقشار مختلف دیدار و گفت‌وگو کردند و پاسخگوی مسائل و مشکلات آن‌ها بودند.
21 بهمن 1402 09:20
کد خبر : 335,032
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1110839/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صلاح، یامال: ضلع سوم توپ طلا پیدا شد!

لیگ قهرمانان اروپا| نبرد نفس‌گیر اینتر برابر بارسلونا/ از تقابل خط حمله آتشین کاتالان برابر افعی‌ها تا احتمال حضور مهاجم ایرانی در مونتجویک

اولین تجربه نیمه‌نهایی برای 10 ستاره النصر

مهاجم اینتر: می‌خواهیم دوباره در فینال باشیم

آمریکا دوباره با تحریم سراغ ایران آمد

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پوشش‌دهنده مواضع آمریکا و غرب

اعلام زمان و مکان جلسه‌ با 3 کشور اروپایی توسط عراقچی

گزارش رسمی چین درباره کووید-19 منتشر شد

عراقچی: دور بعدی مذاکرات در رم است.

توصیف ویتکاف از کیفیت و موضوعات دیدارهایش با مقامات ایرانی

سرمقاله وطن امروز/ دختران، تجرد و آینده

سرمقاله صبح نو/ «شوخی» با «تمامیت ارضی» یک کشور

بازگشت فضانوردان شنجو -19 به زمین پس از 6 ماه

رئیس سازمان بورس: تامین مالی کوتاه‌مدت بر عهده نظام بانکی و بلند مدت بر عهده بازار سرمایه است

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری سرعت گرفت

توضیحات پاک‌نژاد درباره قیمت بنزین سوپر وارداتی

بهبود کیفیت بنزین با تداوم طرح‌های کیفی‌سازی در پالایشگاه‌های کشور

انتصاب سرپرست اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان

قانون تبدیل وضعیت نیروها را جدی بگیرید

یک و نیم میلیارد جریمه، تراکتور نقره‌داغ اقتصادی!

تمرکز بر رفع مشکلات و جبران عقب‌ماندگی‌های استان بوشهر

تاکید بر معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری و صادراتی اردبیل

تمام نمایندگان اموال و دارایی‌های خود را به قوه قضائیه اعلام کرده‌اند

میز مذاکره خراسان جنوبی در ایران اکسپو 2025 برای جذب سرمایه‌گذار

لایحه امنیت زنان چندان هم مهم هم نبود گویا!

هدیه جالب توجه روزنامه عربستانی به سفیر ایران+ عکس | «نوروز مبارک» در روزنامه سعودی

هدیه جالب توجه روزنامه عربستانی به سفیر ایران.

فوق ستاره والیبال: 1181 امتیاز فقط در یک فصل

ضربه سنگین به نفوذ ترکیه در آسیای میانه

ترکیب احتمالی بارسلونا و اینتر | اخبار ورزشی

با چشمان باز نگاه کنید؛ پدری شایسته بردن توپ طلا است

دیگو فورلان و چالش رتبه‌بندی 10 استادیوم تاریخی در فوتبال اروپا

لیگ قهرمانان اروپا| نبرد نفس‌گیر اینتر برابر بارسلونا/ از طلسم شکست ناپذیری افعی‌ها تا احتمال حضور مهاجم ایرانی در مونتجویک

آینده خاورمیانه و نقش چین در تحولات جهانی| پیشگیری از انحصار در فناوری‌های هوش مصنوعی

اقدام عجیب در اعزام فوتسال بانوان به چین/ بازیکن یا توریست؟

سرمربی ایرانی پیشنهاد میلیاردی عربستان و چین را رد کرد

اقدام عجیب در اعزام فوتبال بانوان به چین/ بازیکن یا توریست؟

عراقچی: اقدامات تحریک‌آمیز آمریکا، جدیت آنها در مذاکرات را زیر سوال خواهد برد

اخبار مهم عراقچی از جزئیات مذاکرات با اروپایی‌ها و آمریکا | پول‌های بلوکه شده باید آزاد شود | کنایه به 3کشور اروپایی؛ چرا نقششان کمرنگ شد؟

فوری/ مکان برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا اعلام شد

اخبار مهم عراقچی از جزئیات مذاکرات با اروپایی‌ها و آمریکا | هشدار به آمریکا | پول‌های بلوکه شده باید آزاد شود | کنایه به 3کشور؛ چرا نقششان کمرنگ شد؟

20 هزار کارمند پست بیکار می‌شوند

آمریکا با عنوان‌داران جهان و المپیک در کشتی آزاد پان آمریکن

تأکید وزیر اطلاعات بر تداوم اجرای قانون کالابرگ/ انرژی هسته‌ای را با مزایده به آمریکا بدهیم!

ادامه بی رونقی و ریزش قیمت در بازار جهانی مس|شرط بهبود وضعیت بازار چیست؟

اخبار مهم عراقچی از جزئیات مذاکرات با اروپایی‌ها و آمریکا.

سرمقاله جوان/ قدرت بازدارندگی ایران به‌رغم بودجه محدود

دست رد رئیس جمهور مصر به سینه «ترامپ»

هشدار صنعا به انگلیس درباره عواقب تجاوزگری علیه یمن

بازار طلا و سکه آرام گرفت؛ دلار در کانال 81 هزار تومان