ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهر تهران:

قراردادهای شهرداری تهران با تولیدکنندگان داخلی شفاف است/ کیفیت تولید اتوبوس در ایران خودرو دیزل مطلوب نیست شهرداری تهران

قراردادهای شهرداری تهران با تولیدکنندگان داخلی شفاف است/ کیفیت تولید اتوبوس در ایران خودرو دیزل مطلوب نیست
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: ما قراردادهای شفافی با تولیدکنندگان داخلی بستیم اما در کنار حمایت از تولید داخلی نمی‌توانیم به نیاز مردم بی‌توجه باشیم.

به گزارش خبرنگار شهر ، مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی با حضور در برنامه «بالاتر» شبکه خبر در پاسخ به اظهارات مدیرعامل ایران‌خودرو دیزل با محوریت تحویل اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت، با بیان اینکه موضوعی اخیراً در رسانه ها در خصوص واردات اتوبوس مطرح شده است، اظهار کرد: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید داخلی با تولیدکنندگان قرارداد بستیم.
وی با اشاره به انعقاد قرارداد خرید دو هزار و 500 دستگاه با تولیدکنندگان داخلی و دو هزار و 500 دستگاه با چینی‌ها، یادآور شد: اولویت اول ما تولیدکنندگان داخلی هستند؛ بیش از 10 سال است که خرید خاصی در این حوزه انجام نگرفته است.
علیزاده افزود: در حال حاضر و در تیرماه سال جاری قرارداد سه هزار و 40 دستگاه بسته شد که 509 دستگاه به دلیل عدم توانمندی بخش خصوصی فسخ شد و تا امروز هیچ اتوبوسی به ما داده نشده است.
مردم ما نمی‌توانند 3 سال صبر کنند تا اتوبوس‌های داخلی وارد ناوگان شود
وی همچنین تصریح کرد: با توجه به اینکه پرداخت‌ها انجام شده است، مردم ما نمی‌توانند 3 سال صبر کنند تا اتوبوس‌های داخلی در سه سال آینده وارد ناوگان شود. علت قرارداد شهردار تهران با چینی‌ها این بود که طبق مفاد این قرارداد بعد از 6 ماه 2 الی 3 هزار دستگاه وارد ناوگان می‌شود که اتفاق بزرگی است. ما قراردادهای شفافی با تولیدکنندگان داخلی بستیم اما در کنار آن نمی‌توانیم به نیاز مردم بی توجه باشیم.
علیزاده با بیان اینکه هزار و 700 اتوبوس فعال در تهران در بدو مدیریت ششم شهری وجود داشت، خاطرنشان کرد: امروز سه هزار و 200 دستگاه اتوبوس شاغل جاری داریم. به جای اینکه مردم 30 دقیقه در ایستگاه‌ها منتظر بمانند نیاز به یک اقدام جهادی داریم تا ناوگان جانی دوباره بگیرد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با بیان اینکه در سطح کشور هزار و 300 شهرداری وجود دارد، یادآور شد: آن شهرها هم ناوگان اتوبوسرانی و نیاز به اتوبوس دارند و شرکت ایران‌خودرو دیزل می خواهد تمام این موارد را پوشش دهد.
تولید هزار دستگاه اتوبوس در ایران خودرو دیزل کفاف نیاز تهران را نمی‌دهد
وی افزود: کلانشهر تهران حداقل 9 هزار دستگاه می‌خواهد و تولید هزار دستگاه تولیدی این شرکت کفاف ما را نمی دهد. بیش از 10 سال است که خط تولید شرکت های داخلی خوابیده است. تمام هم و غم مدیریت شهری توسعه حمل و نقل عمومی است؛ به طوریکه شورای شهر تهران برای سال جاری و آینده بیش از 50 درصد بودجه را به مجموعه حمل و نقل اختصاص داده است.
علیزاده با بیان اینکه ما خودمان و مردم را نباید معطل تولید داخل کنیم، تصریح کرد: بنده طی بازدید از خطوط 45 دقیقه در ایستگاه ایستادم. این به دلیل ضعف و عدم نوسازی ناوگان ماست. باید به هر طریقی که شده اتوبوس وارد ناوگان شود تا شکاف 10 ساله را بپوشانیم. تولید داخل نمی تواند این مسائل را حل کند.
وی با اعلام اینکه در دوره سه ساله اخیر 659 دستگاه از ایران‌خودرو اتوبوس گرفتیم، یادآور شد: این تعداد اتوبوس مشکلی از مشکلات ما را کم نکرد.
تحویل 170 اتوبوس از سوی ایران خودرو دیزل به شهرداری تهران
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهر تهران تأکید کرد: شهردار تهران به محض تحویل مدیریت شهری قرارداد 175 دستگاه اتوبوس را با ایران‌خودرو منعقد کرد که 170 اتوبوس تحویل داده شد و مدل مالی آن نقد و غیر نقد بود. 500 میلیارد نقدی پرداخت شد و الباقی به صورت ملک تحویل کارگزار شد.
وی با اعلام اینکه ما شرکت عقاب، اسنا، مپنا و پارسیان موتور را برای عقد قرارداد فرا خواندیم، یادآور شد: مدل مالی ما برای این قراردادها به صورت 25 درصد نقد، 25 درصد غیر نقد و 50 درصد تسهیلات بود. این موضوع را با ایران‌خودرو نیز مطرح کردیم که گفتند ما فقط نقد کار می کنیم.
علیزاده همچنین تصریح کرد: ما اول دستمان را به سمت تولید داخل دراز کردیم؛ نکته اصلی این است که بانک‌های کشور هم تولیدکنندگان را حمایت نمی‌کنند، چراکه ‌می‌دانند این شرکت‌ها ظرفیت تولید را ندارند.
علیزاده با بیان اینکه مدل قرارداد خارجی ابتکار شهردار تهران است، تصریح کرد: ما در این مدل 20 درصد نقد و 80 درصد به صورت فاینانس پرداخت می‌کنیم. تمام مجموعه شهرداری پای کار آمده تا بتواند این نقدینگی را برای ورود اتوبوس هزینه کند.
وی ادامه داد: غیر ممکن است این مدل که برای چینی‌ها تعریف شده، برای تولیدکنندگان داخلی جوابگو باشد. اگر امسال این قرارداد را نمی‌بستیم این عدد بیشتر می‌شد؛ کمااینکه اواخر سال 1400 تعداد 40 دستگاه از شرکت عقاب گرفتیم که هر کدام 5 میلیارد تومان ارزش مالی داشت.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهر تهران با بیان اینکه چینی‌ها وعده دادند تا شهریورماه این عدد را محقق کنند، خاطرنشان کرد: تعداد اتوبوس‌های این قرارداد دو هزار و 500 دستگاه تا شهریور سال آینده است و 80 درصد فاینانس آن سود زیر 5 درصد دارد و طی چند سال آینده پرداخت خواهد شد.
کیفیت تولید در ایران خودرو دیزل نامطلوب است
علیزاده با بیان اینکه در دو شرکتی که اتوبوس به ما می دهند کیفیت ها خیلی متفاوت است، یادآور شد: در کیفیت خودرو مردم برای ما اهمیت دارند. بارها مقام معظم رهبری فرمودند در حوزه صنعت خودرو تولید خوب نیست. این نارضایتی مردم به حق است. در حال حاضر کیفیت اتوبوس هم همین است و کیفیت تولید در ایران خودرو دیزل نامطلوب است.
وی ادامه داد: 50 درصد اتوبوس هایی که در این دوره از ایران‌خودرو تحویل گرفتیم خوابیده است. بارها هم مکاتبات متعددی با نهادهای مختلف داشتیم ولی پاسخی نگرفتیم.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران تأکید کرد: ما در خصوص 44 مورد اصلاحی در اتوبوس‌های ایران‌خودرو نامه ارسال کردیم؛ از جمله شیشه‌های جلو و عقب اتوبوس که می‌شکند.
وی افزود: ما نزدیک به 130 مینی‌بوس گرفتیم که تمام این دستگاه‌ها را جمع‌آوری کردیم. دادستان نیز به این مسئله ورود و ایران‌خودرو را مکلف کرد تا این مسائل را حل کند. 22 مورد اصلاحی هم مربوط به مینی بوس‌هاست و تلاش ما این است تا مردم ما با خیال راحت رفت و آمد داشته باشند.
علیزاده با بیان اینکه از جهت بی‌کیفیت بودن اتوبوس‌ها در سال جاری جلسات متعددی با ایران‌خودرو داشتیم و در نهایت دست به دامن دستگاه قوا شدیم، گفت: یک سری موارد به خط تولید برمی‌گردد؛ این 44 مورد اقدامات اصلاحی در اسنا و عقاب وجود ندارد و باید توسط ایران‌خودرو دیزل مورد توجه قرار بگیرد. در تولید داخل مباحث فنی و قیمتی با چین متفاوت است. قیمت اتوبوس داخلی بین 25 تا 40 درصد قیمت از قیمت اتوبوس چینی بالاتر است.
ادامه دارد...

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1111495/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بایدن: 80 هزار نیروی مسلح آمریکایی برای بازدارندگی روسیه در اروپا هستند

اتحادیه اروپا نتوانست بر روی بسته تحریمی جدیدی علیه روسیه به توافق برسد

صعود رشد اقتصادی منطقه یورو

یک هشدار مهم درباره تبعات اتفاقات سوریه بر ایران

سلطه دلار، در معاملات بین المللی ترک برداشت| آچمز شدن دلار با ورود کارت اعتباری گروه بریکس

جدال ایران با کره‌جنوبی و چین برسر قهرمانی بازیهای آسیایی ناشنوایان

دستمزد روزانه 580 تا 290 هزار تومانی کارگران کشاورزی در 1402

طالبان: نروژ روابط دیپلماتیک را به امور داخلی افغانستان گره نزند

قیمت جهانی نفت کاهش یافت| نفت برنت 71 دلار و 12 سنت

قانون فروش اجباری تیک‌تاک تایید شد

ترامپ در سه‌راهی/ چرا فشار حداکثری آمریکا علیه ایران جواب نمی‌دهد؟

موضع جدید آمریکا درباره درگیری‌های سوریه

قیمت نفت امروز 17 آذرماه؛ برنت 71 دلار و 12 سنت شد

قیمت طلای جهانی افزایش یافت| اونس طلا 2633 دلار و 37 سنت

آمریکا تحریر الشام را یک گروه تروریستی خارجی دانست

قیمت جهانی طلا امروز 17 آذر ماه؛ هر انس طلا 2633 دلار و 37 سنت

100 تریلیون دلار ارزش منابع طبیعی روسیه؛ 2 برابر منابع آمریکا

وزیر خارجه مصر با همتایان قطری و عراقی خود درباره تحولات سوریه​ رایزنی کرد

ممنوعیت تیک تاک در آمریکا جدی‌تر شد

آخرین تحولات سوریه؛ بشار اسد کجاست؟/ آمریکا: تحریر الشام یک گروه تروریستی است

آمریکا و رژیم صهیونیستی دنبال تاراج منابع مسلمانان هستند/تضعیف محور مقاومت از اهداف تروریست‌های مورد حمایت صهیونیست‌ هاست

ایران چهارمین مصرف‌کننده بزرگ گاز دنیا معرفی شد

درخواست آمریکا از شهروندان خود برای ترک سوریه

دستورکار ترامپ برای مقابله با تهران؛ قاچاق سلاح و ایجاد ناامنی در ایران است/ اوکراین صحنه جنگ با روسیه را به سوریه کشانده است

سرمقاله هم میهن/ پیامد موضع روشن

ابهام در اثرگذاری تهدیدهای ترامپ از نگاه معمار تحریم‌های ایران

تصاویری از تیراندازی شدید صهیونیست ها به آمبولانس در شمال غزه

هزاران کارگر خشمگین فرانسوی خواستار استعفای «ماکرون» شدند

آشوب سیاسی در فرانسه؛ دولت به بن‌بست رسید

مجلس طرح تحقیق و تفحص با موضوع احتکار زمین را کلید زد

کاهش 11 هزار واحدی شاخص بورس در آغاز معاملات هفته

نشست دوحه؛ عراقچی وارد قطر شد

صادرات پسته مه‌ولات خراسان‌رضوی به کشور عراق

عراقچی وارد دوحه شد؛ استقبال قطری‌ها از وزیر خارجه ایران

قیمت دینار عراق امروز شنبه 17 آذر 1403 + جدول

بازی پرسپولیس در آسیا با وجود ریسک گاریدو چشم‌نواز نبود

عراقچی: پیش‌بینی سقوط بشار اسد امکان‌پذیر نیست

ناترازی انرژی یا ناترازی مدیریتی/ چرا مردم باید تاوان بدهند؟

یارانه انرژی و اشتباه محاسباتی رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد

روس‌نفت: منابع طبیعی روسیه دو برابر آمریکاست

جدال با اژدها/ ترامپ با چین چه خواهد کرد؟

توصیه هنرمند نقاش به جوانانی که دنبال راه تازه هستند/ ثبت تکنیک ابداعی در آلمان

قیمت افغانی امروز شنبه 17 آذر ماه 1403 | افغانی تا کجا رفت؟

ادعای عطاالله مهاجرانی درباره نقشه آمریکا و اسرائیل برای سوریه

آیت‌الله حسینی همدانی: رئیس‌جمهور محترم نباید از اجرای قوانین شانه خالی کند/ نمی‌شود به اسم وفاق، احکام اسلامی را کنار بگذاریم/ مثل دولت اسبق، به خاطر اعتماد به غربی‌ها دولت عبرت نشوید

داعش اگر بر سوریه مسلط شود قطعاً و حتماً اول کاری که خواهد کرد بستن پیمان و عادی سازی با اسرائیل است

موضع آمریکا درباره گروه تحریر الشام | زمان پایان دادن به درگیری‌های سوریه فرا رسیده است

آینده سیاست آمریکا در قبال ایران؛ فشار حداکثری و محدودیت‌های جدید در دستورکار

دلار با سر زمین خورد / قیمت دلار امروز شنبه 17 آذر ماه 1403

صدور بیانیه‌ مهم توسط کاخ الیزه