حمله پهپادی مقاومت عراق به اشدود در فلسطین اشغالی
عراق
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - مقاومت اسلامی عراق با صدور بیانیهای اعلام کرد که یک هدف نظامی را در بندر اشدود اشغالی هدف قرار داده است. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، مقاومت اسلامی عراق امروز چهارشنبه اعلام کرد، هدفی نظامی را در بندر اشدود واقع در فلسطین اشغالی هدف حمله پهپادی قرار داده است.
در بیانیه مقاومت اسلامی عراق آمده است که در ادامه رویکرد مقاومت در برابر اشغالگران و حمایت از ملت فلسطین و در پاسخ به کشتارهایی که رژیم غاصب صهیونیستی علیه غیرنظامیان اعم از کودکان، زنان و سالمندان انجام میدهد، مقاومت اسلامی عراق دیروز سه شنبه با پهپاد بندر اشغالی اشدود را هدف قرار داد.
مقاومت اسلامی عراق صبح امروز همچنین اعلام کرد که با چند فروند پهپاد، نیروگاه برق «اوروت رابین» در فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است. این نیروگاه با ظرفیت تولید 2590 مگاوات برق، بزرگترین نیروگاه ذغال سنگ و گازی رژیم اسرائیل است و در شهر ساحلی «خدرا» واقع در استان حیفا قرار دارد.
مقاومت اسلامی عراق یک نیروگاه برق اسرائیل را هدف قرار داد حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به ایلات انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1161485/