ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نشست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

نشست معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - نشست وبیناری معاونت تعاون و امور اجتماعی با حضور معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران شنبه 18 اسفندماه در سالن جلسات مجتمع فرهنگی شهید رسول‌زاده برگزار شد

به گزارش ایثار، دکتر فریده اولادقباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید بر تکریم و تجلیل از خانواده معظم و معزز شهدا، گفت: با وجود محدودیت‌هایی که وجود دارد خانواده شهدا و ایثارگران همیشه همراه با نظام بوده‌اند و وظیفه ما این است که مشکلات آنها را مرتفع کنبم.
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران در رابطه با مطالبات جامعه ایثارگری و قطب‌بندی استان‌ها برای خدمت به جامعه ایثارگری گفت: از همه استان‌ها به‌ویژه استان‌های معین تشکر می‌کنم، نباید نسبت به چالش‌ها و مشکلات جامعه ایثارگری بی‌تفاوت بود.
دکتر بهروز بزرگی، مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با اشاره به برنامه‌های این اداره کل با اشاره طرح سپاس، آموزش مددکاران و خانواده گفت: طرح ملی سپاس چندین سال است که در حال اجرا است و ضروری است که همه دستگاه‌ها برای اجرای آن شرکت کنند و کیفت اجرای این طرح برای ما اهمیت دارد.
مدیرکل مددکاری و مشاوره بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جذب نیروی مددکار در شهرستان‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و اهمیت خدمت‌رسانی به جامعه ایثارگری اظهارداشت: تلاش ما این است سازمان مددکارمحور باشد و نگاه تخصصی وجود داشته باشد.
حجت‌اله امانی، مدیرکل صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به بهبود روند وام اشتغال به جامعه ایثارگری، اظهارداشت: امیدوارم روند فعالیت خدمت به جامعه ایثارگری بهبود یابد. بنیاد شهید و امور ایثارگران رتبه برتری را در بین دستگاه‌های حمایتی کشور را دارد و روند خدمت به ایثارگران رو به بهبودی است.
مدیرکل صندوق اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به افزایش سقف جامعه ایثارگری، گفت: به دنبال این هستیم سقف وام ایثارگران افزایش یابد و ارائه تسهیلات با همکاری معاونت تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران به موقع باشد.
میثم اروز، مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با تاکید بر ارائه راهکار برای حل مشکلات جامعه ایثارگری به موضوعاتی از جمله تسهیلات جامعه ایثارگری و موضوع خودرو ایثارگران اشاره کرد و گفت: تامین زمین برای جامعه ایثارگری باید از وزارت راه و شهرسازی پیگیری شود.
مدیرکل تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اصلاح قوانین جامعه ایثارگری و اعتبار برای به‌سازی گلزارهای شهدا، خاطرنشان‌کرد: ارائه تسهیلات به جامعه ایثارگری در سال جاری با افزایش همراه بوده است و سال آینده نیز تلاش می‌کنیم این تسهیلات افزایش پیدا کند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1372206/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

پاپ جدید انتخاب شد

انفجارهای شدید در فرودگاه شهر جامو در هند

تصویب لایحه تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» در مجلس نمایندگان آمریکا

خبر بزرگ ترامپ چیست؟

حملات توپخانه‌ای ارتش هند علیه مواضع پاکستانی در امتداد خط مرزی

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار

سناریوهای حضور ترامپ در خاورمیانه

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

الجولانب؛ از فرماندهی داعش تا مهمانی در کاخ الیزه!

درخواست آمریکا از هند و پاکستان