ایرانیان جهان

آخرين مطالب

بیانیه تشکل‌های شاهد و ایثارگر به مناسبت روز شهید بنیاد شهید و امور ایثارگران

بیانیه تشکل‌های شاهد و ایثارگر به مناسبت روز شهید
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تشکل‌های شاهد و ایثارگر در بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت 22 اسفند ماه یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی را گرامی‌ داشتند.

به گزارش ایثار، متن این بیانیه به شرح زیر است:
اجر خدمت صادقانه در بنیاد شهید و امور ایثارگران شفاعت شهداست
تشکل‌های شاهد و ایثارگر در آستانه 22 اسفندماه با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت هفته شهید و تبریک فرا رسیدن سالروز تأسیس بنیاد شهید به محضر نماینده محترم ولی فقیه در بنیاد و معاون محترم رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مدیران و کارکنان خدوم این نهاد مقدس تقویت این شجره طیبه را با همت و مشارکت همه اعضای خانواده بزرگ شهدا و ایثارگران مورد تأکید قرار دادند.
در این بیانیه آمده است: بنیاد شهید با فرمان، تدبیر داهیانه و دوراندیشانه معمار کبیر انقلاب اسلامی تاسیس شد و این حسنه جاریه است که ظرفیت بزرگی برای قدردانی از مقام شامخ شهیدان و رسیدگی به امور خانواده‌های معظم آنان را فراروی نظام و ملت قرار دادند و نیز خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری مدظله العالی خدمت‌رسانی به ایثارگران را جزء اولویت‌های اصلی نظام برشمرده و بر استمرار آن تأکید کردند؛ تصریح نمودند اجر خدمت صادقانه در بنیاد شهید و امور ایثارگران شفاعت شهدا و سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) است.
در این بیانیه تأکید شده است قدرت بازدارنگی واقعی نظام جمهوری اسلامی ایران روحیه ایثار و شهادت و حماسه جانفشانی و ایثارگری شهیدان جانبازان و آزادگان است که در همه صحنه‌های حساس انقلاب اسلامی موجب دفع دسیسه‌ها و شیطنت‌های دشمنان داخلی و خارجی شده است.
تشکل‌های شاهد و ایثارگر ضمن گرامیداشت 22 اسفند و یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و امام شهدا تأکید کردند تدابیر ریاست عالی بنیاد در سهولت بخشی و تسریع در امور خدمت‌رسانی بهینه و افزایش اثر بخشی فعالیت‌ها و رضایت‌مندی جامعه ایثارگری بسیار راهگشا بوده است و تشکل‌ها آمادگی هر گونه فعالیت و همکاری مشترک در جهت موفقیت اثر بخش و توسعه و اعتلای فرهنگ غنی ایثار و شهادت را دارند.
در این بیانیه ضمن با تاکید بر لزوم پیگیری منویات مقام عظمای ولایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) در حوزه اهتمام به مقام شهید و تکریم خانواده معظم شهدا و ایثارگران آمده است تردیدی نیست که بزرگداشت یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نبوده و آنچه که در شرایط حساس و خطیر کنونی خواهد توانست قافله انقلاب اسلامی را به سلامت از گذرگاههای پرخطر و تهدید فرا رو عبور دهد عزم و اراده ملی برای ماندگاری فرهنگ ایثار و شهادت و حضور آحاد ایرانیان در عرصه‌های مقابله با دشمنان اسلام و پیشبرد اهداف والای انقلاب و نظام اسلامی است.
در پایان خاطر نشان شده است در ایام ماه مبارک رمضان شب‌های قدر و عید نوروز و بهار طبیعت یاد شهیدان و ایثارگران را در کنار مراسم جشن مردم شهید پرور ایران اسلامی گرامی می‌داریم و بر حماسه‌آفرینی‌های این عزیزان سر تواضع و خشوع فرود می‌آوریم یادشان گرامی و راهشان پر رهرو باد

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1372760/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

پاپ جدید انتخاب شد

انفجارهای شدید در فرودگاه شهر جامو در هند

تصویب لایحه تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» در مجلس نمایندگان آمریکا

خبر بزرگ ترامپ چیست؟

حملات توپخانه‌ای ارتش هند علیه مواضع پاکستانی در امتداد خط مرزی

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار

سناریوهای حضور ترامپ در خاورمیانه

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

الجولانب؛ از فرماندهی داعش تا مهمانی در کاخ الیزه!

درخواست آمریکا از هند و پاکستان