ایرانیان جهان

آخرين مطالب

VAR را برای محافظت از پرسپولیس آوردند؛ مظلوم واقع شدیم خاورمیانه‌

VAR را برای محافظت از پرسپولیس آوردند؛ مظلوم واقع شدیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان -

ایرانیان جهان

به گزارش آفتاب نو، سعید اخباری بعد از شکست تیمش مقابل پرسپولیس در نشست خبری بازی پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.
اظهارات سرمربی چادرملو را در ادامه می‌خوانید:
/از تلاش به ثمر نرسیده شاگردانم خیلی ناراحت هستم. از یک لحظه غفلت ما و به ثمر رسیدن گل پرسپولیس هم ناراحت هستم. روی چیزی که پیش‌بینی کرده بودیم گل زدند اما از طرفی خوشحالم برای داشتن بازیکنانی که سمبل غیرت و تاکتیک‌پذیری هستند.
امروز تیمی مثل پرسپولیس را به این شکل تحت فشار گذاشتند.
/مقداری شانس با ما یار نبود و مقداری هم مسائل دیگر تاثیر داشت. کمترین حق تیم ما مساوی بود. افرادی که امروز بازی را دیدند، به حرف من اذعان دارند. به بچه‌ها خسته نباشید می‌گویم و امیدوارم خود را برای بازی بعدی ریکاوری کنیم.
/برنده واقعی امروز، طرفداران یزدی بودند. به ویژه وفاداران جایگاه رو به رو که امروز برای تیم استان خود شور و شوق داشته و تشویق کردند. از آنها تشکر می‌کنم که زیر باران دست از تشویق تیم ما نکشیدند. درون بازی فعل و انفعالاتی رخ داد که جای خوشحالی دارد.
/مقصر این باخت تلخ من هستم اما واقعا در تمام خطوط جنگیدیم. با این حال جای خوشحالی دارد فوتبالی بازی کردیم که پرسپولیس وقت تلف کند. پس از 22 هفته حضور در لیگ برتر، بازیکنان ما این توانایی را دارند که تیم‌های مقابل را به چالش بکشند. امیدوارم بتوانیم در 8 هفته باقی مانده نیز این روند را حفظ کرده و نتایجی در خور شان مردم استان بگیریم.
/امیر عرب براقی از داوران آینده‌دار ماست. وسط بازی به خودش گفتم از شانس بد در روزهایی داور بازی تیم ما بوده که مسئله‌دار شده است. مثلا در بازی دور رفت با سپاهان، یک پنالتی اشتباه گرفت که گره بازی در شرایط صفر بر صفر باز شد. نسبت به او مقداری ذهنیت داشتیم. پس از آن بازی هم شکایت کردیم. نمی‌دانم بر چه مبنایی عرب براقی را انتخاب کردند و فکر کنم خودشان هم نمی‌دانند.
/امروز عرب براقی با سوت‌هایش ذهنیت مرا تغییر داد. برخوردی که می‌توانست با بازیکنان پرسپولیس داشته باشد نداشت. می‌توانست وقت‌های تلف شده بیشتری بگیرد و محکم‌تر برخورد کند که نکرد. به همین دلیل حق تیم ما ضایع شد. داوران دیگر هم بسیاری از خطاهای وسط زمین را اعلام می‌کردند. به هرحال بازی تمام شد و دیگر این صحبت‌ها فایده ندارد و دردی را دوا نمی‌کند و فقط متاسف هستم که حق استان، مردم، تیم و تلاش بازیکن ما ضایع شد.
/داوران ما روی یک صحنه نظر مشترک نمی‌دهند که در کلیت کار چنین صحنه‌ای خطا هست یا نیست. روز گذشته در بازی سپاهان یک گل با VAR مردود شد. داور تشخیص داد لمس بازیکن حریف خطا بوده اما همان لمس با همان شدت امروز اتفاق افتاد و پنالتی ما رد شد!
/ بازیکن من مدافع حریف را رد کرده و درحالیکه می‌توانست پاس بدهد، با شارژ شدن تعادل خود را از دست داد. البته الان به عرب براقی گلایه نمی‌کنم زیرا او در ابتدا خطا گرفت اما VAR رد کرد.
/ مظلوم واقع شدیم. دلیلش هم این است که امروز VAR برای محاظفت از پرسپولیس اینجا بود. پشت این حرف می‌ایستم زیرا هفته‌هایی که التماس می‌کردیم کمک داور ویدیوئی باشد نبود. مشخص است امروز برای پرسپولیس آمده بود و اگر با تیم دیگری بازی داشتیم، این سیستم امروز اینجا نبود. ایرادی هم ندارد و ما هم از بودنش استقبال می‌کنیم اما جای سوال دارد چگونه این پنالتی را رد کردند.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1373848/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روسیه: ایجاد رابطه با طالبان برای منافع ما ضروری است

اسلام‌آباد: هند منبع تأمین مالی ترورها در پاکستان است

شمار شهدای نوار غزه به 52 هزار و 787 نفر رسید

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

رسانه عبری: تنها در صورت تحقق معامله تبادل اسرا احتمالا ترامپ به اسرائیل سفر می‌کند

توافق روسیه و چین برای کمک به ثبات افغانستان

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

آمریکا: قصد مداخله در مناقشه هند و پاکستان را نداریم

ترامپ مجری «فاکس نیوز» را به عنوان دادستان فدرال پایتخت آمریکا معرفی کرد

لهستان به دنبال پیمان دفاع مشترک با فرانسه

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

انتقاد «بیل گیتس» از «ایلان ماسک»

رسانه های عبری: سفر وزیر دفاع آمریکا به اسرائیل لغو شد

فشار شدید دولت آمریکا بر تل آویو برای رسیدن به توافق با حماس

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده