ایرانیان جهان

آخرين مطالب

علیه امنیت به بهانه حجاب خواندنی ها

علیه امنیت به بهانه حجاب
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - اعتماد /متن پیش رو در اعتماد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
مهدی بیک اوغلی| « برای جریان تندرو، حجاب بهانه‌ای برای برهم زدن آرامش کشور است.» اگر تصور کرده‌اید این عبارات را یک چهره اصلاح‌طلب، میانه‌رو یا از نزدیکان دولت به زبان آورده، سخت در اشتباهید. این اظهاراتی است که سردبیر مشرق نیوز، از رسانه‌های نزدیک به اطلاعات سپاه از آن استفاده می‌کند تا تصویری از تحرکات گروه‌های تندرو در مخالفت با عالی‌ترین سطوح تصمیم‌ساز و سیاست‌گذار کشور ارایه کند. حسین سلیمانی با تگ کردن یکی از یادداشت‌های این سایت از طیف‌های تندرو با ترجیع‌بند «نئو فرقانی»یاد کرده و فعالیت‌های آنان را مخرج مشترک با فعالیت‌های دشمن ارزیابی می‌کند. دیدگاهی که پیش از این بسیاری از دلسوزان کشور به بهانه‌های مختلف نسبت به وقوع آن هشدار داده و اعلام کرده بودند، آتشی که جریان پایداری به پا می‌کند، فقط جریان اصلاح‌طلب و دولت‌ها را نخواهد سوزاند و در ادامه باعث شعله‌ور شدن کلیت کشور می‌شود.
اما این برای نخستین‌بار نیست که تحرکات گروه‌های رادیکال کشور را با آسیب مواجه می‌کند. پیش از این در سال 96 و در ماه‌های آغازین فعالیت‌های دولت دوم حسن روحانی، طیف‌های رادیکال به بهانه برخی نوسانات اقتصادی از مشهد تحرکاتی را علیه دولت روحانی آغاز کردند. تحرکاتی که در ادامه به شهر مشهد محدود نماند و سراسر کشور را در هم نوردید وخسارت‌بار شد. شرایط کشور این‌بار اما تفاوت‌های بنیادینی با وضعیت کشور در سال 96 دارد. حضور ترامپ و شرایط حساس منطقه، اوضاع را به گونه‌ای شکننده ساخته که به زعم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی هر‌گونه جرقه و دو‌قطبی‌سازی ممکن است کشور را درگیر خسارت‌های غیر قابل جبرانی سازد.
جریان‌های رادیکال اما بدون توجه به این مقتضیات کشور و مصوبات شعام، هر روز لشکر نصفه و نیمه‌ای را با برگ و باروی بسیار روانه پارلمان می‌سازند تا علیه روسای قوای سه‌گانه و مسوولان فحاشی و توهین کرده و به امنیت کشور شلیک کنند. مساله مهم در این میان بی‌توجهی به مصوبه شعام است. هر روز یک نماینده عضو جبهه پایداری در جمع معترضان انگشت‌شمار خواستار اجرای قانون حجاب و عفاف حاضر می‌شوند و به هر دستاویزی چنگ می‌زنند تا بهانه‌ای برای فشار به دولت پیدا کنند. ماجرای استفاده ابزاری یک نماینده پایداری از صحبت‌های رهبری و بازتاب‌های وسیع آن، یک نمونه از استفاده‌های ابزاری این طیف است.
این رفتارهای فراقانونی کار را به جایی رسانده که حتی نهادهای حاکمیتی نیز خواستار برخورد قانونی با آنها شده‌اند. مشرق نیوز دیروز نسبت به این تحرکات واکنش نشان داد و تحرکات این طیف‌های اردیکال را در راستای به هم زدن آرامش کشور ارزیابی کرد.
اما این همه ماجرای انتقادات اصولگرایان از جریان پایداری‌چی و بر هم زنندگان نظم و امنیت کشور به بهانه حجاب نیست، واکنش مهم‌تر را سید محمود نبویان که تا پیش از این ارتباط بسیار نزدیک و تنگاتنگی با جریان پایداری داشت، اتخاذ کرده است. نبویان در مورد تجمع مقابل مجلس و علت مخالفتش با لشکر‌کشی‌های خیابانی با اشاره به تحلیل‌های دشمنان به این نکته اشاره می‌کند: « دشمن بر اساس داده‌هایی تصمیماتی را ممکن است بگیرد. حرف دشمن این است که بازوهای ایران در منطقه زده شده است. اول سوریه سقوط کرد، سید حسن نصرالله و جانشین او (سید هاشم صفی‌الدین) ترور شده، حزب‌الله تضعیف شده .... (من نمی‌گویم این حرف‌ها درست است، بلکه اینها حرف دشمن است) در غزه هم هنیه و سنوار ترور شده‌اند. در عراق هم امریکایی‌ها مسلطند و حشد‌الشعبی مهار شده است. در یمن هم (دشمنان) معتقدند مهار کردن حاکمان انقلابی یمن کاری ندارد.»
صحبت‌های او که مشرق نیوز آن را منتشر کرده در ادامه اینگونه است: « در داخل کشور هم از نظر اقتصادی ایران ضعیف شده، وقتی اسراییل به ایران حمله کرد، پدافند ایران نتوانست عمل کند، همچنین قومیت‌های مختلفی در ایران وجود دارند. اصناف، کارگران و گروه‌های مختلف در ایران اعتراضاتی دارند. موضوعات دیگری چون، کشته شدن یک دانشجو، ورود تیم‌های تروریستی گوناگون به کشور به صورت ماهانه، ورود اسلحه بسیار، از سوی دیگر ایجاد ناامیدی کاذب روبه گسترش، ایجاد اختلاف و یاس، و... از همه اینها دشمن 2نتیجه گرفته است. 1) بهترین وقت حمله به ایران است.2) با ایجاد دوقطبی‌ها می‌توان اعتراضات را مشتعل کرد. موضوع ناترازی انرژی مردم را عصبانی کرده، یاس به وجود آورده و دوقطبی ایجاد کرده است. »
او مبتنی بر یک چنین داده‌هایی اینگونه نتیجه‌گیری می‌کند: «بر این اساس پس از سقوط سوریه رهبری فرمودند، دشمنان بوی کباب شنیده‌اند، مردم ایران آنها را زیر پا له می‌کنند. باید محاسبات دشمن را تغییر داد. در این فضا بحث لایحه حجاب و عفاف مطرح شد. دبیرخانه شورای امنیت ملی گفته هر چیزی که باعث دو‌قطبی شود باید جلویش گرفته شود. مبادا با یک کبریت مشتعل شود و کشور به دلیل بهانه‌های مختلف آسیب ببیند. اصل کار (تعلیق قانون حجاب و عفاف) بر اساس این تحلیل‌هاست. »
حسین سلیمانی سردبیر مشرق نیوز هم با انتشار پیامی در توییتر می‌نویسد: « برای اینکه مطمئن شوید حتی مساله حجاب هم که برای جریان خردمند انقلابی اولویت است، برای این گروه تندرو (که حتی آقای نبویان هم آنها را تندرو خوانده) صرفا بهانه‌ای برای برهم زدن آرامش کشور است، بعد از این فیلم‌های امین، از دستمزد یکی از سازمان‌دهندگان تجمعات حجاب و تجمع‌های پاستور و از مریدان فردی به نام شیخ وفسی که او را آیت‌الله می‌خوانند، آگاه شوید. درباره شیخ وفسی روزهای آینده به تفصیل صحبت خواهیم کرد. این گزارش بیش از دو سال پیش درباره خطر ظهور جریانات نئوفرقانی و نفوذ آنان در بین جوانان و مردم دغدغه‌مند نوشته شده است... حالا در اواخر سال 1403، جوانانی با ظاهر حزب‌اللهی، سردار قالیباف فرمانده جنگ و رییس مجلس را منافق، نفوذی، سازشکار، مخالف حجاب و… می‌خوانند و شعار می‌دهند «وعده صادق ما حذف سازشکاران است…!» این اظهارات برائت جستن بخش‌های خردمند‌تر جریان راست از تندروهای پایداری‌چی را نشان می‌دهد. باید دید طی روزهای آینده این مواجهه‌ها به سطح رسانه‌ای ختم می‌شود یا با اصرار تندروها به ادامه حاشیه‌سازی‌هایشان شکل و شمایل متفاوتی پیدا می‌کند؟
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1377553/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

پاپ جدید انتخاب شد

انفجارهای شدید در فرودگاه شهر جامو در هند

تصویب لایحه تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» در مجلس نمایندگان آمریکا

خبر بزرگ ترامپ چیست؟

حملات توپخانه‌ای ارتش هند علیه مواضع پاکستانی در امتداد خط مرزی

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار

سناریوهای حضور ترامپ در خاورمیانه

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

الجولانب؛ از فرماندهی داعش تا مهمانی در کاخ الیزه!

درخواست آمریکا از هند و پاکستان