ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سید حسن خمینی: اول بت درونی خودمان و بعد بت بزرگ اسراییل را بشکنیم خاورمیانه‌

سید حسن خمینی: اول بت درونی خودمان و بعد بت بزرگ اسراییل را بشکنیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - آفتاب‌‌نیوز :
حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی ظهر روز 30 اسفند 1403 - 1404 طی سخنانی به مناسبت آغاز سال 1404 هجری شمسی در حرم امام خمینی، گفت: یکی از قضایای بسیار مهم در تاریخ اسلام، داستانی است که تحت عنوان «کسر اصنام» شناخته می‌شود. در آن ماجرا یک روز وجود مبارک امیرالمؤمنین (ع) به اتفاق پیامبر (ص) به مسجدالحرام می‌روند و امیرالمؤمنین (ع) پا بر دوش پیامبر (ص) می‌گذارد، بر بام کعبه می‌روند و بت‎‌ها را می‌شکنند.
وی تصریح کرد: بنا به نقل بسیاری، این روز «نوروز» بوده است؛ البته بعضی‌ها هم در تاریخ گفته‌اند که «لیله المبیت» است. لیله المبیت مطابق ماه شهریور شمسی بوده است؛ یعنی شبی که پیامبر (ص) هجرت کردند و امیرالمؤمنین (ع) در آرامگاه یا استراحتگاه پیامبر (ص) خوابیدند. اما آن روزی که در تاریخ به عنوان احتمال دیگر نقل شده، لیله المبیت نیست؛ بلکه نوروز است.
وی اظهار داشت: داستان «کسر اصنام» مربوط به بعد از فتح مکه نیست و مربوط به قبل از هجرت است. مطابق روایتی که نقل شده، یک شبی پیامبر (ص) و امیرالمؤمنین (ع) به اتفاق به مسجدالحرام می‌روند. اول امیرالمؤمنین (ع)، پیامبر (ص) را بر دوش خودشان حمل می‌کنند. در اینجا امیرالمؤمنین (ع) می‌گویند، من دیدم نمی‌توانم پیامبر (ص) را حمل کنم و پیامبر (ص) گفتند تو نمی‌توانی، چرا که این بار، بار رسالت و فقط مال من است؛ لذا به امیرالمؤمنین (ع) می‌گویند تو بر دوش من بنشین.
یادگار امام ادامه داد: پیامبر (ص) بلند می‌شوند و امیرالمؤمنین (ع) را بر دوش می‌گیرند و امیرالمؤمنین (ع) بر پشت بام کعبه قرار می‌گیرند. می‌گویند کعبه آن وقت 40 ذراع بوده؛ یعنی تقریبا بین 6 تا 10 متر. امیرالمؤمنین (ع) بالای پشت بام کعبه می‌روند و همه بت‌ها که روی پشت بام بوده را می‌شکنند. بعد می‌خواستند پایین بیایند؛ چطور پایین بیایند؟ راوی می‌‎گوید حضرت از آن بالا پریدند. این اتفاق در روز «نوروز» واقع شده و جالب است بدانید که این قصه را فقط هم منابع شیعی نمی‌گویند، حتی احمد بن حنبل در «مسند» که یکی از معتبرترین کتاب‌های روایی اهل سنت است، به آن اشاره می‌کند.
وی با بیان اینکه «بت‌های درونی خودمان را بشکنیم»، اظهار داشت: درون هر کدام از ما یک شیطانی است که باید از او به خدا پناه ببریم. شخصیت یک انسان، شخصیتی آمیخته از خوبی و بدی است؛ در او هم شیطان و هم مَلَک حضور دارد. اصلا علت اینکه خداوند گفت «تبارک الله احسن الخالقین» به خاطر این است که این موجود «گهی بر طارم اعلی نشیند/ گهی تا پشت پای خود نبیند».
وی با بیان اینکه در نوروز کسر اصنام کنیم، تصریح کرد: اول از همه بت‌های درونی خودمان را بشکنیم و بعد در عالم خارج؛ امروز بتی بزرگتر از رژیم منحوس صهیونیستی و شخصیتی منفورتر از این غده سرطانی و این بت‌هایی که در جهان غرب برای ما تراشیده‌اند، وجود ندارد. ان شاء الله شخصیت ابراهیم‌وار بت شکن امیرالمؤمنین (ع)، در آغاز این سال مددی کند و مشکلات را برطرف بگرداند. «زمانه بر سر جنگ است، یا علی (ع) مددی/ کمک ز غیر تو ننگ است، یا علی (ع) مددی».
منبع: خبرگزاری ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1380919/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

پاپ جدید انتخاب شد

انفجارهای شدید در فرودگاه شهر جامو در هند

تصویب لایحه تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» در مجلس نمایندگان آمریکا

خبر بزرگ ترامپ چیست؟

حملات توپخانه‌ای ارتش هند علیه مواضع پاکستانی در امتداد خط مرزی

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار

سناریوهای حضور ترامپ در خاورمیانه

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

الجولانب؛ از فرماندهی داعش تا مهمانی در کاخ الیزه!

درخواست آمریکا از هند و پاکستان