ایرانیان جهان

آخرين مطالب

درخواست سیاستمداران رژیم صهیونیستی از استرالیا: سیاست دو دولتی را کنار بگذارید! خواندنی ها

درخواست سیاستمداران رژیم صهیونیستی از استرالیا: سیاست دو دولتی را کنار بگذارید!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / تعدادی از سیاستمداران رژیم صهیونیستی از جمله یکی از اعضای حزب حاکم لیکود، از نمایندگان دولت ائتلافی استرالیا خواسته‌اند تا پیش از انتخابات فدرال آتی، سیاست دو دولتی را کنار بگذارند.
سیاستمداران رژیم صهیونیستی مدعی‌اند که این رویه سیاسی که استرالیا در پیش گرفته به منزله پاداشی برای حماس است و به تخریب این رژیم منجر می‌شود.
به نوشته روزنامه گاردین، این نامه که توسط هشت نفر از نمایندگان احزاب حکومتی و اپوزیسیون در کنست امضا شد، در مراسمی در پارلمان استرالیا در ماه فوریه با حضور چندین نماینده این کشور تحویل داده شد.
این دیدار در پارلمان استرالیا به میزبانی «اندرو والاس»، معاون کمیته مشترک پارلمانی در زمینه اطلاعات و امنیت، برای مراسمی برای راه اندازی مجمع متحدان استرالیا-اسرائیل انجام شد.
در این نامه ‌آمده است: «در حالی که احزاب سیاسی اصلی استرالیا به طور رسمی به حمایت از راه حل دو دولتی ادامه می‌دهند، نمایندگان سیاسی اسرائیل مدت هاست با چنین طرحی مخالفت کرده‌اند.»
امضاکنندگان این نامه شامل اعضای راست افراطی پارلمان رژیم صهیونیستی از جمله «اوحد تال» از حزب صهیونیسم مذهبی و «آلموگ کوهن» از حزب «قدرت یهود» و همچنین «آمیت هالوی» از حزب لیکود بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم هستند.
این سیاستمداران صهیونیست در نامه خود نوشته‌اند: «پیش از انتخابات فدرال در استرالیا، ما از احزاب مختلف سیاسی می‌خواهیم که رویکرد دو دولتی را از برنامه‌های حزب خود حذف کنند. چنین اقدامی پیامی قوی از حمایت و دوستی برای اسرائیل و یهودیان استرالیا خواهد داشت. همچنین بیانگر تعهد به عقل سلیم، عدالت و صلح در اسرائیل در منطقه است.»
در این میان، «پنی وونگ» سخنگوی وزیر امور خارجه استرالیا نیز گفته که دولت به تعهد دیرینه خود نسبت به تشکیل کشور فلسطین، زندگی در کنار هم در صلح و امنیت بر اساس مرزهای شناخته شده بین‌المللی ادامه می‌دهد.
وی افزود: «این وظیفه نمایندگان لیبرال و سناتورهای استرالیایی است که نامه را دریافت کرده‌اند تا توضیح دهند که آیا همچنان از این سیاست دیرینه و دو دولتی حمایت می‌کنند یا خیر.»
وونگ پیش از این گفته بود که امنیت رژیم صهیونیستی به راه حل دو دولتی بستگی دارد و پیشنهاد کرد مسیر به این سمت، به عنوان راهی برای دستیابی به صلح در غزه ایجاد می‌کند.
«ناصر مشنی»، رئیس شبکه دفاع از فلسطین در استرالیا، گفت که این نامه «نیت واقعی اسرائیل را نشان می‌دهد که هرگز علاقه‌ای به دستیابی مردم فلسطین به خودمختاری یا آزادی نداشته است. این نامه چیزی را تایید می‌کند که ما همیشه می‌دانستیم و نسل‌کشی غزه تاکیدی بر آن است که راه ‌حل دو دولتی همیشه یک وعده توخالی بوده است، برای اینکه اسرائیل بتواند آپارتاید و اشغال خود را حفظ کند در حالی که بقیه جهان عدالت فلسطین را نادیده می‌گیرند.»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1386089/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

انگلیس سنگین‌ترین بسته تحریمی علیه روسیه را اعمال کرد

استقبال چین از انتخاب پاپ جدید

سفیر آمریکا: تل آویو مسئول توزیع کمک‌ها در غزه نخواهد بود

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

در بحبوحه درگیری با پاکستان؛ هند «اس-400» مستقر کرد

پرنده‌های آهنین چینی بازار هواپیماهای نظامی را به هم ریخت؛ داستان چیست؟

افشای دیدار نامتعارف وزیر امور راهبردی اسرائیل با ترامپ در کاخ سفید

نیوزویک نظر پاپ جدید در مورد سیاست‌های مهاجرتی ترامپ را اعلام کرد

الجولانی در ازای لغو تحریم‌ها، پیشنهادهایی به آمریکا داده است

رژه هوایی جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش روسیه بر فراز میدان سرخ

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

آزار جنسی خاخام صهیونیست به دخترانش رسوایی به بار آورد

برنامه پوتین و شی برای تضعیف دلار

قصد ترکیه برای افزایش مبادلات با عراق تا 30 میلیارد دلار

حضور بیش از 11 هزار نظامی در مراسم رژه «روز پیروزی» مسکو

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

تولید بمب گرما-هسته‌ای جدید در آمریکا علیرغم شعارهای ترامپ

رایزنی‌های جدید روسیه و آمریکا برای عادی‌سازی روابط

حملات موشکی هند به پاکستان از دریای عرب

استقبال پوتین از رؤسای جمهور چند کشور در مراسم رژه «روز پیروزی»

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

چشم‌پوشی آمریکا از پیش‌شرط عادی‌سازی روابط عربستان با تل‌آویو

رهگیری موشک‌ها و پهپادهای پاکستان توسط هند

گفتگوی زلنسکی و ترامپ درباره آتش‌بس 30 روزه در جنگ اوکراین

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

کشته شدن 5 پاکستانی درپی درگیری‌های مرزی با هند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند