ایرانیان جهان

آخرين مطالب

جنجال تازه تعرفه‌های ترامپ خواندنی ها

جنجال تازه تعرفه‌های ترامپ
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - اکو ایران / متن پیش رو در اکو ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست.
ترامپ بامداد پنجشنبه گفت، از دوم آوریل بر همه خودروها و کامیون‌های سبک که در خاک آمریکا ساخته نشده‌اند، تعرفه 25 درصدی دائمی وضع خواهد کرد.
او وعده داد: اگر خودروسازان خارجی خودروهای خود را در آمریکا تولید کنند، بر آنها تعرفه وضع نخواهد شد.
انتظار می‌رود که این تعرفه‌های جدید سالانه 100 میلیارد دلار درآمد مالیاتی برای آمریکا داشته باشد.
براساس آنچه ایرنا در گزارش خود آورده است: اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا در بیانیه‌ای به این اقدام واکنش نشان داد و گفت: عمیقا نسبت به این تصمیم آمریکا برای اعمال تعرفه بر صادرات خودروهای اروپایی متاسفم.
وی افزود که اتحادیه اروپا همچنان به «حفاظت از منافع اقتصادی» خود ادامه داده و تلاش خواهد کرد تا از طریق مذاکره راه‌حلی برای این مساله پیدا کند.
مارک کارنی نخست وزیر کانادا نیز واکنش خشم‌آلودی به تعرفه 25 درصدی بر خودروسازان خارجی داشت و آن را «حمله‌ای مستقیم» به کارگران کانادایی خواند.
وی در سخنانی اظهار کرد: ما از کارگران و شرکت‌های خود دفاع خواهیم کرد. ما در کنار یکدیگر از کشورمان دفاع می‌کنیم.
کارنی که پس از دیدار با سران صنوف کارگری و خودروسازان صحبت می‌کرد، افزود: این حمله‌ای مستقیم به کارگران است.
نخست وزیر کانادا اعلام کرد که در واکنش به این اقدام ترامپ تعرفه‌های تلافی‌جویانه‌ای اعمال کرده است و «ما گزینه‌های دیگری نیز داریم.»
بازار
ترامپ این تصمیم را با هدف حمایت از صنعت خودروسازی داخلی و کاهش کسری تجاری آمریکا کرد شد. تعرفه‌ها از دوم آوریل (13 فروردین) اجرایی شده و تمامی خودروها و کامیون‌های سبکی را که در خاک آمریکا ساخته نمی‌شدند، شامل می‌شوند.
او پیش از این، در 4 مارس 2025، تعرفه‌ای 25 درصدی بر تمامی کالاهای وارداتی از کانادا و مکزیک وضع کرد، با استثنای انرژی کانادا که مشمول تعرفه 10 درصدی شد. همچنین، تعرفه 20 درصدی بر تمامی کالاهای چینی اعمال شد.
در ادامه، ترامپ اعلام کرد که از دوم آوریل، هر کشوری که از ونزوئلا نفت یا گاز خریداری کند، در تجارت با آمریکا با تعرفه 25 درصدی مواجه خواهد شد.
علاوه بر این، ترامپ در دوره دوم خود پیشنهاد وضع تعرفه 60 درصدی بر محصولات چینی و تعرفه 10 تا 20 درصدی بر تمامی واردات از سایر کشورها را مطرح کرد. تحلیل‌ها نشان می‌دهند که این سیاست ممکن است به افزایش هزینه‌های خانوارهای آمریکایی به‌طور میانگین 1700 دلار در سال منجر شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1386490/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

سخنان نتانیاهو درباره عملیات بزرگ نظامی در غزه

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

احتمال یک اشتباه محاسباتی

سی‌ان‌ان: درگیری هند و پاکستان یکی از بزرگترین نبردهای هوایی تاریخ مدرن است

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

بیل گیتس تمام ثروت خود را به فقرا می‌بخشد

حضور پاپ در میان مردم

اولین واکنش ترامپ به انتخاب پاپ جدید

لاپید: توافق هسته‌ای با عربستان، می‌تواند منطقه را به سوی رقابت تسلیحاتی سوق دهد

حمله موشکی و پهپادی پاکستان به هند

مذاکرات پنهانی اسرائیل و شورشیان سوریه در ابوظبی

آغاز تجزیه سوریه؛ شکل‌گیری کشور جدید در خاورمیانه

اولین پاپ آمریکایی کیست؟

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

مجلس نمایندگان آمریکا تغییر نام خلیج مکزیک را تصویب کرد

پاپ جدید معرفی شد؛ لئو چهاردهم اولین پاپ آمریکایی تاریخ

کاسبی میلیون‌ دلاری اردن با خون کودکان غزه

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

ربع‌قرن در قدرت

پاپ جدید انتخاب شد

انفجارهای شدید در فرودگاه شهر جامو در هند

تصویب لایحه تغییر نام خلیج مکزیک به «خلیج آمریکا» در مجلس نمایندگان آمریکا

خبر بزرگ ترامپ چیست؟

حملات توپخانه‌ای ارتش هند علیه مواضع پاکستانی در امتداد خط مرزی

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار

سناریوهای حضور ترامپ در خاورمیانه

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

الجولانب؛ از فرماندهی داعش تا مهمانی در کاخ الیزه!

درخواست آمریکا از هند و پاکستان