ایرانیان جهان

آخرين مطالب

در دیدار نوروزی مدیرعامل بیمه دی مطرح شد: بیمه دی جدی تر و مصمم تر از سال قبل ،جایگاه خود را ارتقا خواهد داد بیمه دی

در دیدار نوروزی مدیرعامل بیمه دی مطرح شد:  بیمه دی جدی تر و مصمم تر  از سال قبل ،جایگاه خود را  ارتقا خواهد داد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مدیرعامل بیمه دی در دیدار نوروزی با کارکنان و مدیران شرکت بیمه دی ، با اشاره به جایگاه ویژه بیمه دی در صنعت بیمه ، ضمن تبریک برای کسب رتبه های ویژه در بین شرکت های بیمه ای ، سال جدید را سالی برای اقدامات جدی تر ، در بیمه دی برای به دست آوردن جایگاه ویژه تر در صنعت بیمه ، با بهره گیری از نیروهای متخصص خلاق ، ابزارهای نوین و همت عالیه دانست .
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بیمه دی؛ دکتر هادی عبداللهی مدیرعامل بیمه دی در دیدار نوروزی با همکاران ستادی، معاونین و مدیران شرکت، ضمن تبریک سال نو از تلاش و خدمات ایشان در سال گذشته تقدیر و در ادامه ابراز امیدواری کرد تا شرکت بیمه دی با اتکا به تجربیات گذشته و استفاده از فناوری های روز، مزیت‌های رقابتی ویژه‌ای در عرصه صنعت بیمه ایجاد کند.
وی افزود: «صنعت بیمه سالانه به طور میانگین 75 میلیون بیمه نامه صادر می‌کند و در حدود 70 میلیون فقره پرداخت خسارت دارد. بنابر این می توان گفت صنعت بیمه می‌تواند نقش موثری در ایجاد حال خوب برای مردم و ارتقای شاخص‌های رفاهی جامعه داشته باشد.»
مدیرعامل بیمه دی در این دیدار ضمن تاکید بر نقش کنترل‌ داخلی بیان کرد: «شروع سال جدید فرصتی است تا با بررسی فرآیندها و حسابرسی دقیق امور، در زمینه تسهیل فرآیندهای بیمه گری و تکریم مشتریان گام‌های موثری برداریم.»
هادی عبداللهی در ادامه افزود: «همکاران شاغل در مدیریت‌های فنی، وظیفه اصلی شرکت که همانا بیمه‌گری است را بر عهده دارند. این حوزه می‌تواند با بررسی نیازهای روز جامعه و تلفیق آن با خلاقیت، محصولات متنوعی ایجاد کند و سهم بیشتری از بازار را در سبد پرتفوی شرکت جای دهد. سرمایه انسانی خبره و با انگیزه می‌تواند نقش ویژه و موثری در ایجاد این فرصت‌ها ایفا کند.»
مدیرعامل بیمه دی تصریح کرد: « مدیریت‌هایی مانند بازاریابی، فروش و تبلیغات، به طور پیوسته نیازمند به خلاقیت و پویایی دارند. به کمک تکنیک‌های علمی در این حوزه می‌توانیم در افزایش کیفیت فروش و ارتقای سطح رضایتمندی مشتریان از طریق توسعه بسترهای الکترونیک، اهداف مهم شرکت را به منصه ظهور برسانیم.»
وی افزود: « همکاران ما به خوبی بر اکوسیستم اقتصاد کشور اشراف دارند و می‌توانند با تحلیل بازار، فرصت‌های بالقوه را شناسایی کرده و برای رشد بیمه دی برنامه‌های نوین و قابل توجهی را ارائه دهند.»
دکتر هادی عبداللهی در دیدار با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و تحول کسب و کار، این معاونت را قلب تپنده شرکت دانست و اظهار داشت: «در حوزه تحول دیجیتال تلاشهای ارزنده و قابل تقدیری انجام شده‌است، آنچه مورد انتظار است، تبدیل اپلیکیشن «دی‌دار» به سوپر اپلیکیشنی است که مشتریان و بیمه گذاران بتوانند به راحتی خدمات صدور و خسارت را به صورت برخط و در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنند.»
عبداللهی در خصوص سیاست های سرمایه گذاری بیمه دی گفت : «شرکت‌های بیمه در حیطه کاری خود دو بخش کلی دارند که بخش اول بیمه‌گری و کلیه فرآیندهای مربوط به آن است و بخش دوم حوزه مالی و سرمایه‌گذاری است، که در شرکت ما بار عمده‌ای از خدمات شرکت را به دوش می کشند.»
وی افزود: «بیمه دی اگر چه در حوزه مالی توفیقات زیادی را کسب کرده است، اما در مبحث سرمایه‌گذاری نیازمند توجهات بیشتری است ، همچنین در حوزه وصول مطالبات نیز پیگیری 
‌های خوبی انجام شده که نیاز به مراقبت دارد. همچنین بیمه دی در ماه های آتی دو مجمع خواهد داشت که امیدوارم به همت همکاران این مجامع خوبی را سپری کنیم.»
عبداللهی در بخش پایانی دیدار نوروزی تاکید کرد: نیروی انسانی متخصص ومتعهد و خلاق سرمایه انسانی شرکت بیمه دی است که در این راستا جذب، نگهداری، آموزش، ارتقا و انتصاب سرمایه انسانی شرکت در مسیر ماموریت ها و اهداف شرکت و رسیدن به قله های مطلوب صنعت بیمه در کشور بسیار کلیدی است .
مدیرعامل شرکت بیمه دی همچنین در ادامه با حضور در شرکت های " آتیه‌سازان امید نسل امروز" و " دستاورد دی" از شرکت های تابعه بیمه دی ، ضمن تبریک سال نو به همکاران حاضر در این شرکت‌ها، از نزدیک به گفتگو با همکاران پرداخت و در جریان نقطه نظرات کارکنان قرار گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1395683/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دورخیز قطر برای افزایش 60 درصدی برداشت گاز از پارس جنوبی

ارائه بسته ویژه ضمانت صادراتی برای اتحادیه آفریقا

انگلیس بیانیه داد: با آمریکا در حمله به یمن مشارکت کردیم

ایران و آمریکا می‌توانند برای ساخت نیروگاه‌های اتمی توافق کنند

سرمقاله سازندگی/ نگرانی اصلی

ترامپ: از فکر شکست چین خوابم نمی‌برد

قالیباف: کارگران افسران خستگی ناپذیر جنگ اقتصادی دشمن هستند

طلای جهانی به کُما رفت

دلیل عدم جمع بندی در مورد واردات بنزین سوپر مشخص شد

مخالفت بیش از 50 نماینده عراقی با سفر الجولانی به بغداد

مراسم بزرگداشت روز روانشناس با حضور روانشناسان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

مقامات آفریقایی برای شرکت در اجلاس ایران و آفریقا وارد اصفهان شدند

خراسان شمالی بر زنجیره‌های گوشت قرمز فرش و گیاهان دارویی تمرکز می‌کند

پیش‌بینی بازار سهام امروز 10 اردیبهشت 1404

بحران آلودگی هوا، مرگ تدریجی سرمایه‌های انسانی و اقتصادی کشور

میزان خسارت آتش سوزی بندر رجایی به اقتصاد کشور

ترکیه به دنبال افزایش باروری است

نسل جدید در آمریکا دین‌دار می‌شوند

دفاع ترامپ از سیاست‌های خود در صدمین روز ریاست‌جمهوری

واکنش به سخنان وقیحانه مقام اروپایی علیه ایران | برای مقابله با ایران؛ ترامپ نقش «پلیس بد» را به اروپا سپرده است

تکرار عوام‌فریبی‌های ترامپ: عصر طلایی آمریکا آغاز شد!

هشدار آمریکا به روسیه و اوکراین

زخم بندرعباس و هزار خنجر اسرائیل

استفاده از خطرناک‌ترین سلاح‌های ممنوعه از سوی آمریکا علیه یمن

هشدار یک اقتصاددان؛خدا می‌داند چه‌خبر است که... | ببینید ما را دچار چه اوهامی می‌کنند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ انفجار فاجعه‌بار بندر شهید رجایی و چند نکته

دو خواسته مهم کارگران در هفته کارگر

قیمت دلار و سایر ارزها امروز 10 اردیبهشت 1404/ توقف دلار در کریدور 80

سرمقاله خراسان/ زیارت؛ سفر آسان یا آزمون صبر؟

نقدی بر موضع عراقچی؛ رسانه‌ها یار کمکی هستند یا مزاحم؟

غارت در آمریکا، فداکاری در ایران | حل معمای بنزین | اژدهایان تهران به دام افتادند | مهم‌ترین فقدان پرسپولیس در این فصل

بیانیه وزارت خارجه آمریکا:واشنگتن شبکه تهیه سدیم‌پرکلرات و دی‌اکتیل سباکات از چین به ایران را هدف قرار داد

مشاور ترامپ: اوکراین یکی از فاسدترین کشور‌های جهان بوده و هست

49 حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن

آمریکا قصد دارد صد میلیارد دلار تسلیحات به عربستان بفروشد

اروپا در بازی قدرت آمریکا و چین شانسی ندارد

فرصت بزرگ ناترازی 20 گیگاواتی برق!

سه شنبه های تکریم و پاسخگویی مدیر کل بنیاد مازندران به جامعه ایثارگری/ صداقت و شفاف سازی اولویت ارائه خدمت به ایثارگران

اختلافات جدی آمریکا و اسرائیل بر سر توافق با ایران

کیهان: شعار انتخاباتی پزشکیان، توفق با جهان است اما لزومی ندارد عراقچی در مذاکرات به آن عمل کند

پشت‌پرده سناریوی آمریکا برای عادی‌سازی روابط سوریه و اسرائیل/ ابعاد استفاده واشنگتن از ابزار تحریم‌ علیه دمشق

عبدالناصر همتی سفیر ایران در روسیه می‌شود/ رحمانی فضلی به پکن می‌رود/ کاظم جلالی معاون اقتصادی عراقچی خواهد شد

مرگبارترین حادثه صنعتی در تاریخ آمریکا!

بمباران استان الجوف یمن توسط جنگنده های آمریکایی

مذاکرات ایران و آمریکا، فرصتی برای تأمین منافع ملی

ترامپ: شعار من اول آمریکا است نه چین/من پاول را برای انجام پست‌ترین کارهای خانه هم استخدام نمی‌کنم!

آرسنال قهرمانی نیست / بزرگ‌تریم امتحان‌مان را پس داده‌ایم | اخبار ورزشی

اسرائیل برای حمله به ایران اعلام آمادگی کرد

مذاکرات به خوبی پیش می‌رود

رویترز: مقامات آمریکایی با وزیر خارجه سوریه در نیویورک دیدار می کنند