ایرانیان جهان

آخرين مطالب

والتز: از موضع ترامپ در مذاکره با ایران حمایت می‌کنم ایالات متحده آمریکا

والتز: از موضع ترامپ در مذاکره با ایران حمایت می‌کنم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته از موضع رئیس‌جمهور آمریکا در مذاکره با ایران حمایت می‌کند. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مایکل والتز، مشاور امنیت ملی کاخ سفید که برخی گزارش‌ها حاکی است از مخالفان مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا است در مصاحبه‌ای جدید گفته که از دیدگاه‌های دونالد ترام‍پ در این خصوص حمایت می‌کند.
والتز در گفت‌وگو با پایگاه «Just the News» با مبنا قرار دادن ادعاهای اثبات‌نشده صهیونیست‌ها گفته که ترامپ به صراحت گفته که «ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد». او ضمن تکرار این گزاره که «همه گزینه‌ها علیه ایران روی میز است» گفته که ترامپ توافق با ایران را ترجیح می‌دهد.
مشاور امنیت ملی کاخ سفید همچنین ضمن تأکید بر اینکه نمی‌خواهد موضعی پیش‌دستانه درباره ترامپ و تیم مذاکره‌کننده او بگیرد تصریح کرده که او به طور کامل از دیدگاه‌های ترامپ حمایت می‌کند.
این مقام آمریکایی گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ به‌وضوح اعلام کرده که ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد، همه گزینه‌ها روی میز است، اما او قطعاً ترجیح می‌دهد توافقی انجام شود و ما نشانه‌های مثبتی در این زمینه دریافت کرده‌ایم. بنابراین، من نمی‌خواهم از رئیس‌جمهور یا تیم مذاکره‌کننده او پیشی بگیرم. ما اینجا هستیم تا به‌طور کامل از دیدگاه او حمایت کنیم». 
ترکیب تیم فنی آمریکا در مذاکره با ایرانروایت خبرنگارتسنیم از حاشیه‌های مذاکره ایران و آمریکا در رُمبقائی: مطالبه اساسی ما در مذاکره‌ برداشتن تحریم‌ها است در حالی که شواهد مختلف حاکی از آن هستند که آنچه به شکل‌گیری مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا منجر شده اذعان دونالد ترامپ به شکست فشار حداکثری علیه ایران بوده والتز در ادامه سخنانش به تمجید از رویکرد مذاکره‌ای ترامپ پرداخته است.
او درباره ترامپ گفت: «او می‌داند چگونه از اهرم‌های فشار به‌درستی استفاده کند و این روند را در راستای اهدافش پیش می‌برد. این وظیفه‌ای است که او به‌عنوان فرمانده کل قوا تعیین کرده و باید بگویم، ما پیشرفت‌های بسیار بیشتری نسبت به دولت‌های قبلی خواهیم داشت. قطعاً شاهد چیزهایی مثل بندهای غروب (محدودیت‌های موقت) نخواهید بود. می‌دانید، توافق اوباما حالا در حال پایان یافتن بود. رئیس‌جمهور، فردی با رویکرد عقل سلیم است و ما شاهد راهکارهای مبتنی بر عقل سلیم خواهیم بود.»
برخی از رسانه‌های آمریکایی پیش از این مدعی شده‌اند در دولت ترامپ مایک والتز و وزیر خارجه مارکو روبیو مخالف مذاکرات با ایران هستند، در حالی که استیو ویتکاف، نماینده ترامپ در مسائل غرب آسیا و برخی از مقام‌های دولت از مذاکرات حمایت می‌کنند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1418868/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جولان خفت‌گیرها

مشاور امنیت ملیِ جدید ترامپ کیست؟

بازی تهران و ترامپ عوض می‌شود؟

ایران باج نمی‌دهد

تحلیل نشریه معاونت سیاسی سپاه از مذاکرات ایران و آمریکا

گزینه‌‏های سخت

حماس: رژیم صهیونیستی به دنبال ترمیم چهره مخدوش خود است

برکناری والتز می‌تواند یکی از دلایل به تعوق افتادن رایزنی‌ها باشد

تحریم ایران؛ تیغی که دیگر کند شده است

چه کسی جایگزین مشاور امنیت ملیِ ایران ستیز ترامپ می‌شود؟

زلزله کرج، گسل تهران را فعال می‌کند

هشدار انصارالله: اسرائیل منتظر حملات بعدی باشد

بخریم یا صبر کنیم؟ پیش‌بینی قیمت طلا فردا سه‌شنبه 16 اردیبهشت

رسانه اسرائیلی: توسعه جنگ 15 میلیارد شیکل برای ما آب می‌خورد

یورش ده‌ها شهرک‌نشین افراطی به مسجد الاقصی با حمایت پلیس

نخست وزیر رومانی کناره گیری کرد

کاهش 37 درصدی آورد سالانه آب تجدیدپذیر در کشور

میانگین قیمت نفت امسال چند دلار خواهد بود؟

1.5 میلیارد دلار کالای اساسی، کشاورزی و دارو وارد کشور شد

عملکرد خودروسازان در فروردین امسال چگونه بود؟

شهدای خدمت، نماد اخلاص، صداقت و روحیه جهادی در نظام جمهوری اسلامی هستند

مشترک مورد نظر اجازه صحبت ندارد

از شریان تا حلقه جلیلی؛ تهران شهر بی‌دفاع

فصل ترمیم کابینه؟

درگیری نیروهای نجباء با هسته‌های خفته تروریستی در حومه بغداد

رسانه عبری: عملیات غزه بعد از سفر ترامپ آغاز می‌شود

تجاوز هوایی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی به الحدیده یمن

سازمان ملل: عملیات نظامی در غزه غیرنظامیان زیادی را به کشتن می‌دهد

اقساط وام مسکن چقدر است؟

پیش‌ بینی بورس سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

کمیسیون مسکن دولت تعطیل شد

تشکیل جلسه هماهنگی بزرگداشت شهدای خدمت در بنیاد سمنان

سفر مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان به تهران برای پیگیری ویژه پروژه‌های عمرانی

تهران پایین می‌‏رود؟

حمله جنگنده‌های اسرائیلی به یمن

آلمان در مخالفت با طرح اشغال غزه: نوار غزه متعلق به فلسطینی‌ها است

لیبرمن: حتی ستاد ارتش اسرائیل هم می‌داند این جنگ سیاسی است

مصرف برق در تابستان از 85 هزار مگاوات عبور خواهد کرد

بحران به یک قدمی صندوق‎‌های خالی بازنشستگی رسید

1 میلیارد و 280 میلیون تومان وام مسکن بگیرید، چقدر باید بپردازید؟

هوشمندسازی آرد و نان چرا به تخلف و قاچاق پایان نداد؟

عنصر جولانی خطاب به نتانیاهو: از زیر زمین به سمت شما خواهیم آمد

متحد ترامپ در آستانه روی کار آمدن در رومانی

سقوط سهام وال استریت و کاهش قیمت نفت آمریکا پس از تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تولید

نتانیاهو: ما تصمیم گرفتیم عملیاتی قدرتمند در غزه انجام دهیم

پیش بینی قیمت دلار 16 اردیبهشت 1404، دلار به امید مذاکرات، عقب نشست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 16 اردیبهشت 1404

اولین نشست اتاق فکر نخبگان شاهد و ایثارگر برگزار شد

چگونه می‌توان بر مساله مهاجرت غلبه کرد؟

پرتاب بمب دودزا به سمت نخست وزیران هلند و لهستان