ایرانیان جهان

آخرين مطالب

روایت واشنگتن‌پست از اخراج والتز؛ دور زدن ترامپ، کار دستش داد خواندنی ها

روایت واشنگتن‌پست از اخراج والتز؛ دور زدن ترامپ، کار دستش داد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / به ادعای دو منبع آگاه، مشاور امنیت ملی اخراجی آمریکا پیش از دیدار نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ترامپ در کاخ سفید، هماهنگی‌های فشرده‌ای با نتانیاهو درباره گزینه‌های نظامی علیه ایران انجام داده بود.
گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ روزنامه واشنگتن پست امروز به نقل از منابعی گزارش داده که تصمیم دونالد ترامپ برای برکناری مشاور امنیت ملی‌اش مایک والتز ناشی از انباشت تدریجی نارضایتی از این افسر سابق نیروهای ویژه بود که تمایل بیشتری به استفاده از نیروی نظامی نسبت به رئیسش داشت.به گفته مقام‌های ارشد و مشاوران ترامپ، گرچه سیگنال گیت سرنوشت والتز را قطعی کرد، اما او از همان اوایل دولت با دیگر مقامات ارشد درگیر اختلافاتی بود، از جمله درباره این‌ که آیا باید علیه ایران اقدام نظامی انجام شود یا خیر.طبق این گزارش، مسئله والتز به مرور زمان جدی شد و به گفته‌ یک مقام ارشد کاخ سفید، یکی از مشاوران ترامپ و یک فرد آگاه دیگر، رئیس دفتر کاخ سفید به طور فزاینده احساس می‌کرد که او برای رئیس‌جمهور انتخاب مناسبی نیست.به گفته دو منبع، والتز همچنین پس از دیدار اوایل فوریه نخست‌وزیر اسرائیل با رئیس‌جمهور آمریکا در دفتر بیضی کاخ سفید، ترامپ را ناراحت کرد، چرا که ظاهراً با نظر نتانیاهو مبنی بر اینکه «زمان حمله به ایران فرارسیده» موافق به نظر می‌رسید.این دو منبع افزودند «به نظر می‌رسید والتز پیش از دیدار نتانیاهو با ترامپ در کاخ سفید، هماهنگی‌های شدیدی با او در مورد گزینه‌های نظامی علیه ایران داشته است». یکی از منابع گفت «والتز می‌خواست سیاست ایالات متحده را به سمتی ببرد که ترامپ با آن راحت نبود، چون آمریکا هنوز راه‌حل دیپلماتیک را امتحان نکرده بود؛ موضوعی که به گوش ترامپ رسید و از آن خوشش نیامد».
به نوشته واشنگتن پست، گرچه والتز به ترامپ وفادار بود، اما ترجیحات سیاست خارجی او به سمت جنگ‌طلبی متمایل بود و در مورد روسیه هم رویکردی سختگیرانه نسبت به پوتین داشت.طبق گزارش‌ها، بعد از برکناری او، وزیر خارجه آمریکا مارکو روبیو عهده‌دار منصب مشاور امنیت ملی کاخ سفید خواهد بود.
به گفته کارشناسان، نقش دوگانه‌ای که روبیو برعهده خواهد داشت، به او فضای کمی برای ایجاد نهادی می‌دهد که در شرایط عادی با کارشناسان حرفه‌ای از سراسر دولت آمریکا پر می‌شود و وظیفه‌اش طراحی استراتژی است. مشاوران امنیت ملی در آمریکا به طور سنتی تضمین می‌کنند که دستگاه سیاست‌گذاری خارجی این کشور در یک مسیر واحد حرکت کند که حالا انتظار می‌رود بر خواسته‌های ترامپ متمرکز شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1428220/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله هم میهن/ آنان که موش می‌دوانند

یادداشت دلاری شریعتمداری: چرا دست روی دست گذاشته‌اید؟!

بازداشت خشونت‌آمیز به‌دلیل بالا بردن پرچم فلسطین

مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ؛ فعلا خبری از اجرای مرحله سوم کالابرگ نیست

روایت رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از اقدام عجیب برخی فروشگاه‌ها برای فروش برنج

اقلام مشمول نرخ محاسباتی 28500 مشخص شدند

محدودیت‌های فروش برای خودروهای وارداتی برداشته شد

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست

سرمقاله فرهیختگان/ هوشیاری تیم ایران در برابرِ «فهرست مطالبات» آمریکا

ارتش رژیم اسرائیل ده‌ها هزار نفر از نیروهای ذخیره را فراخواند

سرمقاله دنیای اقتصاد/ زیان‏‏‌دیدگان چالش‏‏‌های موجود در بازار داروی ایران

تعیین نخست‌وزیر جدید برای دولت وابسته به ریاض در یمن

کیم جونگ اون: انقلاب دوم زرهی در راه است

افزایش مزد کارگران کمتر از تورم در 7 سال اخیر

تعرفه‌های جدید آب اعلام شد؛ رشد 28 درصدی برای بدمصرف‌ها

سرمقاله خراسان/ کمک یمن به امنیت ملی ایران

26 حمله هوایی آمریکا به یمن

جنگنده‌های صهیونیست مناطق مختلف غزه را بمباران کردند

اروپا نسل 6 جنگنده‌های اف-35 را می‌سازد

قیمت مرغ منجمد تعیین شد

7 ریسک بازار سرمایه و راهکارهای پیشنهادی

بازدید سرپرست اداره کل امور مشاورین در دستگاههای اجرایی از بیمارستان صدر

دیدار مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌های آذربایجان غربی و شرقی با خانواده‌ شهید آیت‌الله آل‌ هاشم

کارخانه فعال تولید شرکت های صوری

صبح جمعه با جولانی

مشقت کار در تونل های زیرزمینی

پاکستان: به‌دنبال درگیری با هند نیستیم، اما پاسخ ما فراموش‌نشدنی است

صدای پیامک ها بلندتر از قانون

انصارالله: آمریکا افسار اسرائیل را در سوریه باز گذاشته است

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

زندگی یا نمایش زندگی!؟

سفر نتانیاهو به آذربایجان به تعویق افتاد

چین و روسیه در آسمان به جنگ آمریکا می‌روند

کارشناس انرژی دلایل ناترازی بنزین را شرح داد

اعطای تسهیلات تا سقف 4 میلیارد تومان به مشاغل خانگی

از فشار تا گفت‌وگو

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!

ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

کشته شدن 2 نظامی صهیونیست در رفح

تدارک رژیم صهیونیستی برای حمله گسترده به سوریه

رد درخواست متقاضیان پروانه کسب بدون اعلام دلیل، جرم است

حراج شمش طلای مرکز مبادله فردا برگزار می‌شود

تعویق در پرداخت وام ودیعه مسکن؛ تا شنبه امکان ثبت‌نام وجود ندارد

نان گران می‌شود؟

مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟

بابک زنجانی در راه جاده مخصوص

حمله هوایی اسرائیل به منطقه شیخ الزاید در شمال نوار غزه

ترامپ هزینه‌های دفاعی را بالا برد، اما بهداشت را کاهش داد