ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست خواندنی ها

سرمقاله سازندگی/ تیغ در دست زنگی مست
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - روزنامه سازندگی / «تیغ در دست زنگی مست» عنوان یادداشت روز در روزنامه سازندگی به قلم عمادالدین باقی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
در شبکه‌های اجتماعی گاهی فحاشی‌ها و هتاکی‌هایی دیده می‌شود که آن را به ‌عنوان علائم بالینی یک بیماری در جامعه می‌دانند که تشخیص درستی است اما به وجه دیگر آن که دلیل وفور این رفتارها و پیام ناشی‌ از آنهاست، توجه نمی‌شود.
در دورانی که شادروان آیت‌الله منتظری، قائم مقام رهبری بودند یکی از برنامه‌هایشان اختصاص دادن وقتی به مطالعه نامه‌های مردم بود. اصل نامه‌ها دسته‌بندی می‌شد و به همراه خلاصه‌ای از نامه‌ها در اختیار ایشان قرار می‌گرفت. مسئول نامه‌ها آقا مرتضی یکی از امین‌ترین افراد ایشان بودند. چون بعضی از نامه‌ها حاوی توهین‌های شدید بود، می‌خواستند از باب رعایت ادب و احترام نامه‌ها را جدا کنند و تحویل ندهند اما ایشان تاکید کرده بودند که بدون استثنا تمامی نامه‌ها برای مطالعه تحویل داده شود. نکته جالب این استدلال آموزنده و گرانسنگ ایشان بود که می‌گفتند: اتفاقاً همان فحش‌ها مهم هستند، گاهی از میان همین فحش‌ها، انسان به حقایقی پی می‌برد و میزان درد و رنج مردم را می‌فهمد.
در این روزها که تهدیدات آمریکا و اسرائیل خیلی جدی شده، بیانیه‌ای به عنوان عده‌ای از فعالان جامعه مدنی منتشر کردیم. واکنش‌های بعضی مخالفان بیانیه در رسانه‌های برون‌مرزی هم دیده شد و با بعضی از آنها هم گفت‌وگو و مناظره توسط نگارنده یا بعضی از امضا کنندگان درگرفت اما گفت‌وگوهای فراوانی با افراد دیگر صورت گرفت که در جایی دیده و شنیده نشد. نکته مشترک همه آنها این بود که همراه با دشنام‌های شدیدی می‌گفتند این جماعت متولی همین الان با وجود این تهدیدات دست از سر ما برنمی‌دارند و بدون توجه به همه آن مقاله‌ها و بحث‌های حقوقی امثال شماها در رسانه‌های داخلی کشور با نیات اصلاح‌گرانه، هر روز به بهانه‌ای مزاحم‌مان می‌شوند و حتی به خاطر مصلحت خودشان هم که شده، سعی نمی‌کنند که مردم را به خشم نیاورند، تصور کنید که اگر فردا از این خطر بجهند، چگونه تسمه از گرده ما می‌کشند؟!
وقتی آزادی‌های سیستماتیک را می‌بینم به خشم مردم حق می‌دهم. دشنام‌های آنها تنها راه تخلیه خشم آنهاست.
بازار
در برابر استدلال‌ آنها، توضیح دادن‌های ما دشوار می‌شود. ما می‌کوشیدیم با منطق اصلی و فرعی کردن تضادها و توجه دادن به خطرها برای موجودیت ایران و نگرانی از هم ریختگی جامعه و گسترش خشونت استدلال آنها را کمرنگ کنیم ولی واقعیت این است که پیام مهمی در اعتراضات آنها نهفته است و نشان می‌دهد، جامعه به نقطه جوش رسیده است.
در هر کشور دیگری کسانی که در این شرایط پر خطر پیامک حجاب می‌فرستند و مردم را آزار می‌دهند و به تمام استدلال‌های حقوقی و شرعی که در این سال‌ها دیگر گوش فلک را کر کرده، اعتنا نمی‌کنند، اینان را به عنوان ستون پنجم دشمن به اشد مجازات می‌رساندند اما درد اینجاست که فعلاً تیغ در دست زنگی مست است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1428503/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پشت پرده ارسال پیامک‌های حجاب

سرباز وفادار ترامپ در سیاست خارجی

ائتلاف غافلگیرکننده ایران در راه است

ترامپ: به دنبال نامزدی در انتخابات 2028 نیستم

بانک مرکزی: سرمایه بانک‌ها نباید کمتر از 20 هزار میلیارد تومان باشد

وزیر صمت: سالانه 7 درصد تقاضای مصرف برق کشور بالا می‌رود

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد

قالیباف و نقد حکمرانی از درون

رجزخوانی نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس

انصارالله: در خنثی کردن مرحله نخست تجاوز علیه یمن موفق شدیم

سی‌ان‌ان: حمله یمن به بن‌گوریون شکست آمریکا و آسیب‌پذیری اسرائیل را ثابت کرد

تمدید مهلت ثبت نام فهرست‌های انتخاباتی در عراق

حزب‌الله: عملیات یمن قدرت پوشالی صهیونیست‌ها را درهم شکست

متهم ردیف اول کمبود روغن مشخص شد

رهبر اپوزیسیون ترکیه کتک خورد

حملات جنگنده‌های آمریکایی به استان الجوف یمن

اردوغان: نمی‌گذاریم اسرائیل، سوریه را وارد فضای درگیری کند

تخلیه و بارگیری بیش از 3300 کامیون از گمرک رجایی طی 2 روز

بیشترین مقاصد صادرات ایران چه کشورهایی هستند؟

خط و نشان وزیر جنگ اسرائیل: 7 برابر پاسخ می‌دهیم

رد آتش از بندر شهید رجایی پاک شد

با اعلام رسمی یوفا؛ مارچینیاک داور بازی اینتر- بارسا شد

امیر قطر با رئیس امارات دیدار کرد

رهبر اپوزیسیون ترکیه هدف حمله قرار گرفت

لایه‌های پنهانی شخصیت ترامپ لو رفت

تأمین حداکثری زیرساخت‌ها اولویت مخابرات است

آیا برندهای بزرگ گوشی چینی گوگل را کنار می‌گذارند؟

کاهش 4 درصدی قیمت سهام ارزشمندترین شرکت جهان

هند آب را به روی پاکستان بست

توجیه وزیر افراطی صهیونیست برای ادامه جنگ غزه به‌جای آزادی اسرا

مشکل توقف عرضه آرد مرتفع شد

بازداشت 7 ایرانی در 2 عملیات جداگانه در انگلیس

واکنش شدیداللحن قطر به یاوه‌گویی‌ نتانیاهو

18 تجاوز هوایی آمریکا به یمن در شبانه روز گذشته

سقوط مشاور امنیت ملی‌ای که شدیدا به دنبال حمله به ایران بود

تحقیقات اسرائیل درمورد فرار یگان گولانی در حمله 7 اکتبر

بلیت پرواز تهران - مشهد در آستانه ولادت امام رضا(ع)

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، یمن را تهدید کرد

موج لغو پروازهای بین‌المللی به مقصد اراضی اشغالی

یمن: فرودگاه بن گوریون را با یک موشک بالستیک مافوق صوت هدف قرار دادیم

جلسه عالی‌ترین فرماندهان یمنی بعد از حمله به «بن‌گوریون»

مصوبه واردات خودروهای نو و کارکرده به گمرکات ابلاغ شد

سهم 30 درصدی قاچاق از بازار نساجی و پوشاک کشور

بازدید معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد از مرکز مشاوره ویژه ایثارگران

سرمقاله اطلاعات/ رویکرد چند جانبه؛ الزامی برای به فرجام رسیدن مذاکرات هسته ای

نتایج حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون از زبان «یحیی سریع»

سارا فلاحی: دولت در قطعی‌های برق تبعیض قائل می‌شود

هشدار به سهام‌داران عدالت

دانشگاه‌ها در پاسداشت و تبیین ارزش‌های شهدا پیشگام باشند

سرمقاله وطن امروز/ غافلگیری سوریه برای نقشه‌کش‌ها