ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آتش‌بس میان آمریکا و انصارالله پس از 52 روز جنگ شدید خواندنی ها

آتش‌بس میان آمریکا و انصارالله پس از 52 روز جنگ شدید
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - همشهری آنلاین /پس از 52 روز حملات شدید ایالات متحده و متحدانش علیه یمن، آتش‌بس میان آمریکا و جنبش انصارالله با واسطه‌گری عمان اعلام شد. ترامپ، سه‌شنبه گذشته اعلام کرد: «حوثی‌ها به واشنگتن اطلاع دادند که دیگر به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ حمله نخواهند کرد و ایالات متحده نیز حملات خود به یمن را متوقف می‌کند».
وبگاه شبکه الجزیره نوشت: «جنبش انصارالله این توافق را تایید و آن را پیروزی برای یمن خواندند، اما ادعاهای ایالات متحده مبنی بر درخواست انصارالله برای توقف حملات هوایی را رد کرده و تأکید کردند که این توافق شامل اسرائیل نمی‌شود و بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، تهدید کرد که حملات به یمن ادامه خواهد یافت. انصارالله نیز همچنان به حمایت از غزه و تهدید اسرائیل به انتقام ادامه دادند».
بر اساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، خسارات ایالات متحده در جنگ علیه یمن بیش از یک میلیارد دلار برآورد شده است. این خسارات ناشی از حملات هوایی و موشکی به یمن، سقوط 7 پهپاد و غرق شدن دو جنگنده «اف ای-18» بود. همچنین سه خلبان آمریکایی به دلیل سقوط هواپیماها دچار جراحات جزئی شدند.
از سوی دیگر، رسانه‌های انصارالله از انجام 131 عملیات با استفاده از 253 موشک بالستیک و پهپاد خبر دادند. این جنبش همچنین اعلام کرد که برای اولین بار موفق به رهگیری هواپیماهای رادارگریز و جنگنده‌های «اف-18» شدند و ناو هواپیمابر «ترومن» را مجبور به عقب‌نشینی کردند. به گفته آن‌ها، ایالات متحده بیش از 3 میلیارد دلار خسارت غیرمستقیم از بابت مختل شدن تردد دریایی در دریای سرخ متحمل شده و خسارات مستقیم آن بیش از یک میلیارد دلار بوده است.
بر اساس منابع یمنی، ایالات متحده و متحدان آن بیش از 1712 حمله هوایی و ضربه دریایی علیه یمن انجام دادند. نتیجه این حملات، تخریب فرودگاه بین‌المللی صنعا به‌دلیل حملات هوایی اسرائیل بود که خسارت آن حدود 500 میلیون دلار برآورد شد. در این حملات، 6 هواپیمای مسافربری، سه فروند از آن‌ها متعلق به خطوط هوایی یمن، تخریب شدند.
فعالیت در بندر الحدیده به‌طور موقت پس از حملات هوایی اسرائیل متوقف شد و در ادامه، تأسیسات ذخیره‌سازی و پمپاژ سوخت در بندر رأس عیسی در استان الحدیده و همچنین کارخانه سیمان باجل در همین استان و کارخانه سیمان عمران در شمال یمن تخریب شدند.
به گفته خبرگزاری آناتولی، حدود 280 غیرنظامی در چندین استان یمن به شهادت رسیده و صدها نفر دیگر نیز مجروح شدند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1433207/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا استقلال به مدیر ورزشی نیاز دارد

آینده بانک پرحاشیه

گره خوردن سرنوشت منطقه به مذاکرات ایران و آمریکا

تابوی مذاکره با امریکا شکست

روزنامه‌نگار صهیونیست: نتانیاهو شکست خورده و اسرائیل را به فاجعه دیگری می‌کشاند

واشنگتن: زمان پایان جنگ اوکراین فرا رسیده است

روز آرام بازار سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

برای رشد اقتصادی 8 درصدی چه مقدار سرمایه‌گذاری سالانه نیاز داریم؟

17 اردیبهشت 1402؛ روز سیاه رانت و اعتمادی که بازنگشت

ادامه تنش‌ آبی میان هند و پاکستان به‌رغم اعلام آتش‌بس

ناتوانی 24 درصد از نظامیان اسرائیلی برای بازگشت به ارتش

اوکراین برای برقراری آتش بس اعلام آمادگی کرد

هشدار نیویورک تایمز: آمریکایی‌ها برای روزهای سخت آماده شوند

تعرفه گمرکی واردات خودرو در 1404 اعلام شد

رئیس اتحادیه املاک: خانه اولی‌ها عطای وام 1.28 میلیاردی مسکن را به لقایش می‌بخشند

رسانه ترکیه‌ای: بازار فولاد ایران در آستانه خروج از رکود است

نتایج هجدهمین طرح نیکوکاری کلاب اسنپ / 187 هزار و 500 مرتبه مشارکت کاربران اسنپ در خرید دستگاه ماموگرافی

یک سفر و چند هدف

منم همون هوادار قدیمی

اردوغان: درباره پ ک ک بزودی مژده را خواهید گرفت

نمایشگاه کتاب؛ فروش از 127 میلیارد تومان گذشت

پارس‌جنوبی امسال باید روزانه 722 میلیون متر مکعب گاز تولید کند

عصبانی و معترض؛ تاثیر قطعی مکرر برق بر زندگی روزمره

اتحاد شرقی

رایزنی‌های سوری-اسرائیلی و انتقال پیام‌هایی از طریق میانجی‌ها

وزیر خارجه پاکستان درباره آتش‌بس توئیت زد

آتش تازه در مرز هند و پاکستان؛ جنگ ناتمام کشمیر دوباره شعله‌ور شد

تاکید قاهره بر تلاش برای ازسرگیری آتش‌بس در غزه

واکنش طالبان به ادعای پاکستان درباره حمله هند به افغانستان

یارانه 200 میلیارد تومانی برای خرید کتاب اساتید، طلاب و دانشجویان

آذربایجان با تقویت ظرفیت بندر باکو به 25 میلیون تن به دنبال چه می‌گردد؟

سایپا به جمع 10 خودروساز برتر جهان وارد شد

2 راهکار برای جلوگیری از تکرار فاجعه مشابه بندر رجایی

دیدار مهندس اوحدی با خانواده خلبانان شهید پرواز اردیبهشت

رسوایی اخلاقی، کار دست فرمانده نیروی دریایی انگلیس داد

ترامپ: خوشحالم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس فوری موافقت کرده‌اند

پاکستان، توافق آتش‌بس با هند را تایید کرد

جامعه اطلاعاتی آمریکا هم از دست ترامپ عاصی شد

حملات جنون‌آمیز اسرائیل؛ 147 فلسطینی شهید و زخمی شدند

بورس روی موج نوسان

اساتید، طلاب و دانشجویان با یارانه کتاب می‌خرند

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

سرمقاله سازندگی/ تاملی در پسامذاکرات

جدیدترین آمار شهدای غزه؛ 52 هزار و 810 شهید و 119 هزار و 473 مجروح

وزیر بازرگانی آمریکا همزمان با مذاکرات ژنو: لغو تعرفه‌ها محتمل نیست!

انگلیس دلواپس هند و پاکستان شد

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

افتتاح مرکز تجاری ازبکستان در ایران

سرمقاله اطلاعات/ نقشه شوم اسرائیل برای اشغال غزه

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند