ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اذعان نتانیاهو به تخریب عامدانه منازل در غزه خواندنی ها

اذعان نتانیاهو به تخریب عامدانه منازل در غزه
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /نخست وزیر رژیم صهیونیستی اذعان کرد که خانه‌های فلسطینیان در غزه عمداً تخریب می‌شوند و همین امر بازگشت آنها را غیرممکن می‌کند.
به گزارش ایسنا،‌ «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه غیرعلنی کمیسیون امور خارجه و دفاع پارلمان این رژیم گفت: «ما هر روز خانه‌های بیشتری را در غزه ویران می‌کنیم، بنابراین فلسطینی‌ها جایی برای بازگشت نخواهند داشت». او افزود: «تنها نتیجه، مهاجرت اجباری اهالی غزه از نوار غزه خواهد بود، اما بزرگترین چالش، یافتن کشورهایی است که با پذیرش آنها موافقت کنند.»
روزنامه معاریو نوشت نتانیاهو در این جلسه اظهار داشت که با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، در مورد طرح اخیر خود برای الحاق غزه صحبت کرده است، اما اذعان کرد که موانع قابل توجهی بر سر راه اجرای این طرح وجود دارد.
بازار
ترامپ پیش از این پیشنهاد داده بود که مصر و اردن پناهندگان فلسطینی‌ها را بپذیرند، اما هر دو کشور بلافاصله این ایده را رد کردند و بر حق فلسطینیان برای ماندن در سرزمین خود تأکید کردند.
از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی از ارائه هرگونه تضمین علنی به فلسطینی‌هایی که غزه را ترک می‌کنند در مورد بازگشت آینده‌شان خودداری می‌کند و این امر باعث می‌شود کشورهای دیگر از ترس کشیده شدن به یک درگیری سیاسی پیچیده، تمایلی به پذیرش آنها نداشته باشند.
به عنوان بخشی از یک برنامه آزمایشی، ده‌ها نفر از اهالی غزه که اجازه سفر برای کار به خارج از نوار غزه را داشتند، مجبور به امضای اسنادی شدند که بیان می‌کرد به دلیل شرایط امنیتی، هیچ جدول زمانی برای بازگشت آنها وجود ندارد. همچنین کودکانی که برای درمان پزشکی به خارج منتقل شده بودند، پس از اتمام درمان نیز از بازگشت به خانواده‌هایشان در غزه منع شدند.
نتانیاهو در این جلسه تأکید کرد که ایالات متحده، با وجود شکست تلاش‌ها برای ترغیب سایر کشورها به پذیرش پناهندگان، همچنان به طرح تسلط بر غزه علاقه‌مند است. با این حال، منابع آگاه فاش کردند که دولت ترامپ از زمان اعلام این طرح در ماه فوریه، پس از موجی از مخالفت گسترده از سوی متحدان عرب، هیچ تلاش واقعی برای اجرای آن انجام نداده است.
نتانیاهو در این جلسه به موضوع شهرک‌سازی در غزه پرداخت و گفت در حال حاضر، ایجاد شهرک‌های جدید صهیونیستی در غزه مورد بررسی قرار نمی‌گیرد. «لیمور سون هار-مِلِخ» نماینده کنست هم در جواب نتانیاهو راه‌حل دیگری پیشنهاد داد و گفت: «چرا یهودیان آمریکایی را به غزه منتقل نمی‌کنیم؟ به این ترتیب دو مشکل را همزمان حل می‌کنیم.»
نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین درباره طرح جدید این رژیم برای توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه از طریق یک ساز و کار متمرکز با هدف جلوگیری از رسیدن این کمک‌ها به حماس صحبت کرد. طبق این طرح، مراکز توزیع در جنوب غزه تأسیس خواهد شد و افراد ذینفع از بازگشت به مناطق خارج از منطقه بشردوستانه تعیین‌شده منع می‌شوند.
این طرح شامل اسکان دو میلیون فلسطینی در رفح و مناطق اطراف آن است که تنها 25 درصد از نوار غزه را تشکیل می‌دهد. ارتش رژیم صهیونیستی مسئول بررسی افرادی خواهد بود که اجازه ورود به این منطقه را دارند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1435801/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرودگاه صنعاء فعالیتش را از فردا ازسر می‌گیرد

تجهیز ارمنستان به سامانه‌های موشکی هند؛ آرایش جدید در قفقاز؟

طرح جدید آمریکا برای مذاکرات آتش‌بس در غزه

پارلمان گرجستان انحلال حزب ساکاشویلی را کلید زد

رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-35 از آمریکاست

زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

یورش ده‌ها شهرک‌نشین صهیونیست به مسجد الاقصی

امضای سند شراکت راهبردی میان ترامپ و بن سلمان

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

نرخ خرید حمایتی گوشساله مشخص شد

رئیس علمای هند: دفاع از هند وظیفه‌ای همگانی است

اروپا: هدف روسیه از مذاکرات آتش بس در استانبول، وقت کشی است

نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

بورس رکوردشکنی کرد؛ عبور از تراز 3.2 میلیون واحدی

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

ویتکاف دست به دامن تونی بلر شد

ترامپ در دیدار با بن سلمان: عربستان و آمریکا دوست یکدیگر هستند

رویترز: ویتکاف و کلاگ برای مذاکرات صلح اوکراین عازم استانبول می‌شوند

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

زادروز نابغه فروتن و وارسته ایرانی

سرمقاله سازندگی/ سه پیام دور چهارم

پادشاه انگلیس، میزبان ماکرون خواهد بود

یک خبرنگار دیگر در غزه به شهادت رسید؛ «حسن اصلیح» خبرنگار شهید شماره 215

آزادی 119 پناهجوی افغان از زندان‌های پاکستان

آمریکا پیشنهاد جدیدی در مورد غزه مطرح کرد

روسیه خود را برای مذاکرات استانبول آماده می‌کند

6 کشته طی درگیری‌های ‌پایتخت لیبی

سوئد یک دیپلمات را به اتهام جاسوسی بازداشت کرد

رهبر جمهوری شوروی سابق: تا 2028 عضو اتحادیه اروپا می‌ شویم

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

جزئیات دریافت وام مشاغل خانگی

افزایش و اصلاح قیمت 900 قلم دارو در سال گذشته

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

آمریکا برنامه حمایت از پناهجویان را لغو کرد

جدیدترین آمار شهدا و مجروحان غزه

حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

حمله هوایی به یک موتور سیکلت در لبنان

ادامه حملات به مناطق مختلف نوار غزه/ ساکنان غزه با قحطی و گرسنگی روبه‌رو هستند

جولان نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان

کالیفرنیا دستور جمع آوری چادرهای بی‌خانمان‌ها را صادر کرد

نشست ترامپ و بن سلمان در کاخ «یمامه» در ریاض

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

قیمت انواع تخم مرغ در بازار