ایرانیان جهان

آخرين مطالب

مهندس اوحدی در همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت:

دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام جمهوری اسلامی است/خدمت و شهادت تجلی نوع نگاه حکمرانی و مدیریت در ایران است بنیاد شهید و امور ایثارگران

دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام جمهوری اسلامی  است/خدمت و شهادت تجلی نوع نگاه حکمرانی و مدیریت در ایران است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مهندس اوحدی در همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت گفت: دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت که در آستانه سالگرد شهید رئیسی و همراهانش به منظور تکریم شهدای پرواز اردیبهشت و با حضور رئیس‌جمهور، خانواده شهدای خدمت، وزرا و معاونان دولت و رئیس قوه قضاییه، صبح یکشنبه 28 اردیبهشت در سالن اجلاس سران برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، اظهار کرد: دیپلماسی مقاومت بخشی از مکتب و ایدئولوژی سیاسی نظام است و در این نظریه، میدان و دیپلماسی با هماهنگی منطقی، از یکدیگر پشتیبانی می‌کنند.
رییس ستاد بزرگداشت شهدای خدمت ادامه داد: امروز این اجلاسیه به مقوله دیگری در نظام جمهوری اسلامی آراسته شده و آن مفهوم تجلیل از خدمت است. مراسم امسال شهدای خدمت با شعار «خادمان حرم ایران» برگزار می‌شود و این شعار با دیپلماسی مقاومت همسانی دارد، زیرا که بر اساس اعتقاد ما، دیپلمات‌های شجاع‌مان هم حافظان حرم ایران هستند. 
وی افزود: تعبیر (جمهوری اسلامی ایران، حرم است) نیز یادگار سردار شهید سلیمانی است که بسیار مورد توجه قرار گرفت.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ما همه تلاش خود را معطوف کردیم تا با بازخوانی دو مفهوم (خدمت و شهادت) این مراسم‌ را برگزار کنیم. خدمت و شهادت تجلی نوع نگاه حکمرانی و مدیریت در نظام جمهوری اسلامی ایران است.
مهندس اوحدی اضافه کرد: بزرگداشت شهدای خدمت در تمام شهرها و روستاها با رویکرد مردمی برگزار شد و گروه‌های جهادی با یاد این شهدا خدمات خود را به مردم ارائه دادند. در نماز جمعه هفته گذشته نیز 3 هزار و 600 میز خدمت در سراسر کشور برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: حضور مردم در مراسم شهدای خدمت در میدان امام حسین(ع) تهران و سایر نقاط کشور، جلوه و تجلی دیگری از وفاداری مردم به خادمان خود بود. ما هم تلاش کردیم با فرهنگ سازی به دو مفهوم خدمت و شهادت بپردازیم و پیام‌های مهمی را از طریق تولیدات فرهنگی و هنری به جامعه منتقل کنیم تا این مفاهیم ارزشمند نسل به نسل منتقل شود و هفته خدمت در تقویم فرهنگی ایران نشانه قدرشناسی ملت به خادمان خود باشد.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین رستمی، نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه‌ها طی سخنانی تاکید کرد: در زمانی که تلاش می‌شد با دوگانه جعلی بین مردم و مسئولان فاصله بیاندازند ما شهید رئیسی را دیدیم که خستگی ناپذیری و تواضع را به منصه ظهور رساند. شهید رئیسی همواره دغدغه‌مند موضوع مقاومت بود.
ادامه مراسم با حضور دکتر پزشکیان رئیس جمهور، محمد مخبر دستیار رهبر معظم انقلاب، امیر نصیرزاده وزیر دفاع، حجت‌الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور از هشت خانواده شهیدان پرواز اردیبهشت تقدیر شد.
همچنین در این همایش پیام تصویری دبیرکل حزب الله لبنان نمایش داده شد و از شهدای جبهه‌ مقاومت با حضور فرزند سیدالشهداء مقاومت شهید سید حسن نصرالله و نمایندگان شهدا و خدمت گزاران این جبهه تجلیل شد.
جمیله علم‌الهدی، همسر رئیس‌جمهور شهید هم در سخنانی، تاکید کرد: از مسئولان دولت چهاردهم که جانشین مسئولان دولت سیزدهم هستند، به عنوان نماینده خانواده شهدا درخواست می‌کنیم قدرتمندانه و پیروزمندانه به استقلال جمهوری اسلامی فکر کنند.
حجت الاسلام غلامحسین محسنی‌اژه‌ای هم طی سخنانی در همایش بین المللی دیپلماسی مقاومت و بزرگداشت شهدای خدمت ضمن گرامی داشت یاد و خاطره همه شهدا و با طرح این سوال که چرا شهدا را گرامی می داریم؟ گفت: برای اینکه ببینیم که به چه هدفی شهید شدند و هدف و آرزو و راه آنها چه بود تا بتوانیم آن راه را ادامه دهیم. امروز می بینید که جریان استکبار و سلطه به خصوص سلطه غرب و در راس آنها آمریکای جنایتکار و ظالم و جانی و حامی جنایتکاران با استفاده ابزاری از قوانین بین المللی، جنایت‌های خود و حمایت های خود را از جانیان قانونی جلوه می دهند و به کسانی که از خانه و کاشانه و استقلال خود دفاع می‌کنند، حمله کرده و آنها و دفاعشان را نامشروع می‌دانند اما دفاع خود از جنایتکاران را مشروع جلوه می‌دهند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1439984/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لایه‌های آشکار و پنهان سفر ترامپ به خلیج فارس

بلومبرگ مطرح کرد: همکاری ایران، آمریکا و اعراب در غنی‌سازی؟

آینده معمای تهران-بروکسل

اعتراف ناخواسته ترامپ

دیدار زلنسکی و ونس با تمرکز بر تماس آتی ترامپ و پوتین

عقب‌نشینی دولت ترامپ از وضع تعرفه‌های حداکثری؛ آمریکا منطقه‌ای عمل می‌کند

پاکستان: طالبان در کنار رژیم اسرائیل و هند قرار گرفته است

انتقاد صهیونیست‌ها از آغاز مجدد حمله زمینی ارتش اشغالگر به غزه

اِعمال افزایش حقوق بازنشستگان از فردا

قیمت نان خبرساز شد / اعلام قیمت نان در سال 1404

یک سیاست نمایشی؟

پایان حجاب پلیسی؟

یک‌قدم به جلو

شبح کرونا بار دیگر در آسیای شرقی پدیدار شد

تصمیم‌‏های یک‌‏شبه، بچه‌‏های مضطرب

نقش چین و ظهور قدرت ایران

حمله راکتی به شهرک‌های مجاور نوار غزه

آغاز حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه

دیدار زلنسکی و ونس با تمرکز بر تماس آتی ترامپ-پوتین

آتش‌سوزی در حیدرآباد هند، 17 کشته بر جای گذاشت

ادامه پیشروی ارتش روسیه با تصرف یک منطقه دیگر در «دونتسک»

انصارالله از حملات به فرودگاه‌های اراضی اشغالی طی ساعات آتی خبر داد

چراغ قرمز در تابلوی طلا و سکه؛ دلار به کانال 81 هزار تومان سقوط کرد

هر متر اجاره مسکن چند؟

پیش‌بینی وزیر اسبق اقتصاد از شرایط سال 1404

چرا ویلاهای مازندران برق دارند، اما کارخانه‌ها در تاریکی‌اند؟

تاکید مدیرکل بنیاد مازندران بر نامگذاری مکان های شهری به نام شهدا

برگزاری جلسه هماهنگی کمیته‌های تخصصی کنگره 4000 شهید گلستان در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

تجاوز زمینی جدید ارتش رژیم صهیونیستی به غزه آغاز شد

مدیرکل توانیر: تلاش می‌شود خاموشی در بخش خانگی از 2 ساعت بیشتر نشود

خودروهای تحویلی سال 1403 مشمول افزایش دیون دولتی نمی‌شوند

دفتر مطالعات و پژوهش‌ها از مراکز مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران است

کشته شدن 20 سومالیایی در حمله تروریستی الشباب

دیدار دبیر شورایعالی امنیت ملی با دبیر سازمان همکاری شانگهای

گفتگوی تلفنی دبیر شورای عالی امنیت ملی و مشاور امنیت ملی هند

حماس:شهادت خبرنگاران پیام تحقیر اشغالگران به جامعه جهانی است

کمیته قانون‌گذاری کابینه رژیم صهیونیستی، قطر را کشور «دشمن» اعلام کرد

آیا حذف صفرها به داد ریال می‌رسد؟

روز جهانی آگاهی‌بخشی درباره دسترس‌پذیری/ مروری بر اقدامات اسنپ در مسیر بهبود دسترس‌پذیری اپ

آیا تجارت خارجی ایران قفل شده است؟

سوت‌زنان ماینرهای غیرمجاز 8میلیارد تومان پاداش گرفتند

نوازد فلسطینی که عکسش در کنگره آمریکا به نمایش درآمد، که بود؟

طرابلس: به گروه‌های مسلح اجازه عرض اندام نمی‌دهیم

هشدار عربستان به حجاج: اتراق کردن در خیابان‌ها ممنوع است

برادر یحیی السنوار پس از اعلام شهادت، زنده شد

هشدار مسکو درباره مختل شدن دوباره مذاکرات صلح از سوی ناتو

قیمت مصوب جوجه یک روزه 28 هزار تومان شد

حذف مالیات روغن روی میز ستاد تنظیم بازار

متهم ردیف اول نساختن مسکن مشخص شد

سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد