ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ادامه پیشروی ارتش روسیه با تصرف یک منطقه دیگر در «دونتسک» خواندنی ها

ادامه پیشروی ارتش روسیه با تصرف یک منطقه دیگر در «دونتسک»
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / وزارت دفاع روسیه امروز (یکشنبه) اعلام کرد که نیروهای این کشور با پیشروی در دونتسک، کنترل منطقه «بوگاتیر» را به‌دست گرفته‌اند.
وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای تصریح کرد که در نتیجه اقدامات فعال و قاطع یگان‌های گروه رزمی «وستوک» (Vostok) این کشور، سکونتگاه «بوگاتیر» (Bogatyr) در منطقه دونتسک تحت کنترل نیروهای روس درآمده است.
این وزارتخانه افزود که تصرف این منطقه ضربه شدیدی به دفاع نیروهای اوکراینی در منطقه دونتسک جنوبی وارد کرده است.
در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است نیروهای اوکراینی بوگاتیر را «به منطقه‌ای قدرتمند و مستحکم و یک مرکز لجستیکی در چند کیلومتری مرز با منطقه دنیپروپتروسک تبدیل کردند».
این وزارتخانه خاطرنشان کرد که اقدامات نیروهای مسلح روسیه، برنامه‌های نیروهای اوکراینی برای متوقف کردن پیشروی گروه رزمی «وستوک» در این بخش از جبهه را مختل کرد.
بازار
وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که گروه رزمی «تسنتر» (Tsentr) این کشور تا حدود 420 نیروی نظامی اوکراینی، هفت خودروی زرهی جنگی، یک رادار تاکتیکی «RADA» ساخت [رژیم] اسرائیل و تعدادی تجهیزات دیگر کی‌یف را طی روز گذشته از بین برده است.
طبق این گزارش، گروه رزمی «زاپاد» (Zapad) روسیه بالغ بر 240 سرباز اوکراینی و گروه رزمی «یوگ» (Yug) نیز تا حدود 200 نیروی نظامی کی‌یف و یک خودروی زرهی جنگی «پوما» ساخت ایتالیا را از بین برده است.
جنگ روسیه و اوکراین در حالی ادامه دارد که روز جمعه نمایندگانی از مسکو و کی‌یف با حضور در استانبول درباره برقراری آتش‌بس و حل و فصل این مناقشه، گفت‌وگو کردند. در این نشست که تقریبا بی‌نتیجه ماند، طرفین بر سر تبادل یک هزار اسیر جنگی از هر طرف به توافق رسیدند.
این اولین مذاکرات مستقیم میان مسکو و کی‌یف از مارس 2022 برابر با اسفند 1400 بود. در صورتی که تبادل اسرا میان دو کشور به‌طور کامل اجرا شود، این بزرگ‌ترین مبادله اسرای جنگی از زمان آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین در اسفند 1400 خواهد بود؛ اقدامی که می‌تواند نشانه‌ای از پیشرفت در زمینه مسائل انسانی میان دو کشورِ درگیر تلقی شود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1440248/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

38 درصد کودکان ایران زیر خط فقر

توافق هسته‌ای روی لبه تیغ

شرط و شروط جدید اسرائیل برای برقراری آتش بس در غزه

بایدن سرطان گرفت

پیش ‌بینی بورس دوشنبه 29 اردیبهشت 1404

کشف مزرعه رمز ارز در یک خانه مسکونی؛ فعالیت غیرمجاز 7 ماینر

شیخ و سید؛ کتابی درباره حسن روحانی

آمریکا؛ کاهش اعتبار پس از یک قرن

نبض توافق در دست «زمان»

غزه؛ شهادت بیش از 100 نفر در چند ساعت

گسترش عملیات نظامی تنها زندگی اسرای اسراییلی را به خطر می‌اندازد

مجارستان: عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا یک تهدید است

رسانه عبری: اسرائیل همچنان تحت محاصره یمنی‌ها است

ارتش اسرائیل در مخمصه؛ یک پنجم نظامیان در آستانه طلاق هستند

انفجار در شهر المیادین سوریه

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی دفاع مدنی غزه: مردم برای زنده ماندن مجبور هستند علوفه و غذای حیوانات را بخورند

الحوثی: ترامپ برای باج‌خواهی آمد نه توسعه کشورهای عربی

اجتماع مردم هلند در محکومیت جنایات صهیونیستها در غزه

موافقت رژیم صهیونیستی با ساخت دیوار حائل در مرز با اردن

اسکناس‌های جدید سوریه در راه این کشور، چاپ در آلمان

حقوق گمرکی کالاهای اساسی و دارویی اعلام شد

عضو انجمن قطعه‌سازان صنایع: قطعه‌سازان در آستانه ورشکستگی هستند

پیش بینی قیمت دلار 29 اردیبهشت 1404

چگونه از شرکت برق خسارت بگیریم؟

سقوط قیمت خودروهای جک؛ کاهش 30 تا 70 میلیونی قیمت‌ها

خط و نشان توانیر برای مشترکان پرمصرف؛ هر ماه 2 بار قرائت کنتور!

پیش بینی قیمت طلا و سکه 29 اردیبهشت 1404

دلار 23 هزار تومان ارزان شد؛ چرا کالاها گران ماندند؟

ترجیحات واشنگتن در توافق با ایران

اطلاعیه مهم وزارت رفاه و طرح رها‌شده کالابرگ الکترونیک در مرحله سوم

آمار قابل توجه چک‌های وصول شده در فروردین

اتریوم پرواز کرد؛ پیش‌بینی جدید درباره قیمت بیت‌کوین

برنده مزایده فروش سایپا کیست؟

لایه‌های آشکار و پنهان سفر ترامپ به خلیج فارس

بلومبرگ مطرح کرد: همکاری ایران، آمریکا و اعراب در غنی‌سازی؟

آینده معمای تهران-بروکسل

اعتراف ناخواسته ترامپ

دیدار زلنسکی و ونس با تمرکز بر تماس آتی ترامپ و پوتین

عقب‌نشینی دولت ترامپ از وضع تعرفه‌های حداکثری؛ آمریکا منطقه‌ای عمل می‌کند

پاکستان: طالبان در کنار رژیم اسرائیل و هند قرار گرفته است

انتقاد صهیونیست‌ها از آغاز مجدد حمله زمینی ارتش اشغالگر به غزه

اِعمال افزایش حقوق بازنشستگان از فردا

قیمت نان خبرساز شد / اعلام قیمت نان در سال 1404

یک سیاست نمایشی؟

پایان حجاب پلیسی؟

یک‌قدم به جلو

شبح کرونا بار دیگر در آسیای شرقی پدیدار شد

تصمیم‌‏های یک‌‏شبه، بچه‌‏های مضطرب

نقش چین و ظهور قدرت ایران

حمله راکتی به شهرک‌های مجاور نوار غزه