سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴
اخبار ایران

وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تامین کالاهای اساسی نداریم

وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تامین کالاهای اساسی نداریم
ایرانیان جهان - ایسنا /وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد : هیچ کمبودی در تامین کالاهای اساسی و ذخایر استراتژیک نداریم. غلامرضا نوری قزلجه سه‌شنبه ۲۷ خرداد در حاشیه سفر به مازندران در ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد : هیچ کمبودی در تامین کالاهای اساسی و ذخایر استراتژیک نداریم.
غلامرضا نوری قزلجه سه‌شنبه 27 خرداد در حاشیه سفر به مازندران در گفت‌و گو با خبرنگاران با بیان اینکه در سه کالای اساسی و ذخایر استراتژیک بر اساس تدابیری که از قبل اتخاذ شده بود، هیچ کمبودی نداریم، گفت : ذخایر راهبردی کشور در حد اعلاء وجود دارد.
وی افزود: باتوجه به اینکه فصل تولیدات کشاورزی است و همچنین تامین کنندگان و وارد کنندگان به سرعت فعالیت می‌کنند، در تامین و تدارک کالا نیز هیچ مشکلی وجود ندارد.
بازار
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تقسیم کالاهای اساسی و توزیع آن برای ایام محرم صورت گرفته است، بیان کرد: باتوجه به تعطیلات و حضور مسافران، استان‌های مسافرپذیر در سهمیه‌بندی کالاهای اساسی بیشتر لحاظ شدند.
وی با اظهار اینکه خرید و فروش ها در حال انجام است، تصریح کرد: ورودی‌ها به دلیل فصل مسافرت و تقاضای کم، کاهش یافته و کالاهایی که کنترل آن برعهده خودمان است را کاهش می‌دهیم.
نوری قزلجه، مازندران را برای وزارت جهادکشاورزی بسیار مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: این استان در زمینه تولید گوشت سفید، مرکبات و برنج رتبه قابل توجهی دارد و تلاش تولیدکنندگان در این استان همیشه مدنظر وزارتخانه است.
وزیر جهاد کشاورزی با اعلام اینکه خرید تضمینی گندم طبق روال عادی در حال انجام است، یادآور شد: امسال نسبت به سال‌های گذشته مبالغ آن زودتر پرداخت خواهد شد و سازمان برنامه و بودجه با سرعت تلاش می کند تا آن را تامین و پرداخت کند.
این مسئول اظهار کرد: در تامین نهاده‌ها هیچ مشکلی وجود ندارد و بیشتر از ماه های گذشته در اختیار بازار و تولیدکنندگان است.


نظرات شما