چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴
خواندنی ها

آلمان برای ارسال پاتریوت به اوکراین شرط گذاشت

آلمان برای ارسال پاتریوت به اوکراین شرط گذاشت
ایرانیان جهان - ایسنا / وزیر دفاع آلمان اعلام کرد آماده ارسال سامانه‌های پاتریوت به اوکراین است اما شرطی در این باره دارد. «بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان شامگاه سه‌شنبه گفت: ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / وزیر دفاع آلمان اعلام کرد آماده ارسال سامانه‌های پاتریوت به اوکراین است اما شرطی در این باره دارد.
«بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان شامگاه سه‌شنبه گفت: «آلمان آماده است 2 سامانه دفاع هوایی پاتریوت را به اوکراین منتقل کند. با این حال، این کار تنها در صورتی انجام خواهد شد که آنها به سرعت جایگزین شوند.»
طبق گزارش «آربی‌سی اوکراین»، وزیر دفاع آلمان افزود: «ما می‌توانیم 2 سیستم خود را ارسال کنیم اما تنها در صورتی که تضمین‌های قابل اعتمادی داشته باشیم که آنها ظرف مثلا شش تا هشت ماه جایگزین شوند.»
وی در ادامه اذعان کرد: «اگر به دلیل کمبود سامانه‌ها نتوانیم رزمایش‌ها را به مدت یک سال، یک سال و نیم یا حتی 2 سال برگزار کنیم، توانایی آموزشی خود را از دست خواهیم داد.»
بوریس پیستوریوس خاطرنشان کرد که در حال حاضر بحث‌ها در مورد راه‌حل‌هایی جهت انتقال سامانه‌های پاتریوت به اوکراین ادامه دارد.
وزیر دفاع آلمان در این رابطه گفت: «ما اکنون به دنبال راه‌هایی برای شناسایی سامانه‌های پاتریوت در اروپا هستیم. این ناامیدکننده نیست اما شرط اصلی این است که کشورهای دارنده آنها باید مایل باشند که اکنون آنها را تحویل دهند تا دیگران بتوانند هزینه آنها را بپردازند و آنها به اوکراین ارسال شوند.»
روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل از سه مقام آمریکایی اخیرا در گزارشی نوشت: «دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای تحویل سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت اولویت بالاتری برای آلمان نسبت به سوئیس قائل شده است؛ اقدامی که مسیر را هموار می‌سازد تا آلمان 2 سیستم پاتریوتی را که از پیش دارد به اوکراین ارسال کند.»
جنگ اوکراین که در زمستان سال 2022 آغاز شد، همچنان در وضعیت نامعلومی به‌سر می‌برد و مذاکرات صلح آن در هاله‌ای از ابهام است زیرا طرف اوکراینی به راه‌حل‌های نظامی در میدان جنگ معتقد است اما طرف روسی خواستار دیپلماسی و آغاز مذاکرات شده و اخیرا «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه نیز از آمادگی کشورش برای دور سوم مذاکرات صلح خبر داده است.
بازار


نظرات شما