چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴
خواندنی ها

عطوان: نه تنها نتانیاهو، بلکه اسرائیل هم به پایان راه رسیده است

عطوان: نه تنها نتانیاهو، بلکه اسرائیل هم به پایان راه رسیده است
ایرانیان جهان - فارس / رژیم صهیونیستی که از توافق آتش‌بس با حماس خارج شد تا به زعم خود بتواند اسرای در بند مقاومت را بدون دادن امتیاز آزاد کند، امروز در «باتلاق غزه» به شدت ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / رژیم صهیونیستی که از توافق آتش‌بس با حماس خارج شد تا به زعم خود بتواند اسرای در بند مقاومت را بدون دادن امتیاز آزاد کند، امروز در «باتلاق غزه» به شدت گرفتار شده و روزانه تلفات می‌دهد.
«چه کسی ابتدا از نوار غزه خارج خواهد شد؟ حماس یا نتانیاهو؟ چگونه فرماندهان جدید و جوان القسام، بیشتر طرح‌های ارتش اسرائیلی را پیش از اجرا، ناکام گذاشتند؟». عبدالباری عطوان تحلیلگر برجسته جهان عرب با مقدمه فوق به بررسی شکست همه جانبه رژیم صهیونیستی و شخص بنیامین نتانیوها نخست‌وزیر این رژیم در باتلاق غزه پرداخت. وی با انتشار گزارشی در روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم» در این خصوص نوشت، بیشتر طرح‌های اسرائیل در نوار غزه که جزئیات آن را نتانیاهو و کابینه افراطی وی، از 650 روز پیش طراحی کرده بودند، همگی شکست خورده‌ است؛‌آن هم با وجود اینکه صهیونیست‌ها بیشترین میزان از توانایی و قدرت نظامی خود را برای نسل کشی و گرسنگی در غزه به کار گرفتند. عطوان با اشاره به اینکه علت این شکست، ایستادگی نیروها و گروه‌های مقاومت حماس و جهاد اسلامی در برابر نظامیان صهیونیست است، ادامه داد: نتانیاهو که روزانه چهار تا پنج بار، توهم پیروزی مطلق را به شهروندان می‌فروخت، این روزها سرافکنده شده و نشانه‌های شکست و سرخوردگی در صورتش هویداست. او و حامیش دونالد ترامپ به خوبی می‌دانند که در جهان منفور شده‌اند.
نتانیاهو و رؤیافروشی به صهیونیستها
عطوان در ادامه این گزارش نوشت، بیش از یک سال و نیم است که نتانیاهو شبانه‌روز عبارت‌های مشهور خود را می‌گوید «اگر حماس سلاح بر زمین بگذارد و پرچم‌های سفید را به نشانه تسلیم شدن بالا ببرد جنگ متوقف خواهد شد و ما شاید به فرماندهان و نیروهای آن اجازه خروج دهیم»، ولی می‌بینیم که حماس همچنان باقی مانده و با قدرت و صلابت در حال گسترش نفوذ خود است. وی درباره علت پیروزیهای مقاومت در غزه می‌گوید: علت اصلی آن، مغزهای متفکری است که در فرماندهی این جنبش حضور دارند و جنگ را در میدان مدیریت می‌کنند، طرح‌های هوشمندانه‌ای را تدوین کرده و به صورت دقیق و محکم عملیات‌های نظامی خود را اجرایی می‌کنند. ارتش اسرائیل امروز سه شنبه اعتراف کرد که یک افسر ذخیره این رژیم کشته و چند سرباز دیگر نیز زخمی شده‌اند. بدین ترتیب طی 24 ساعت گذشته دو نظامی صهیونیستی به هلاکت رسیدند و طی 10 روز گذشته بیش از 10 نظامی جان خود را از دست داده‌اند.
بازار



ظهور خاورمیانه جدید، بدون حضور اسرائیل
عطوان درباره شکست ناپذیری نیروهای مقاومت تأکید کرد: آیا این قدرت که مجاهدان خود را از زیر آوارها یا تونل‌ها خارج می‌کند تا سربازان اسرائیلی را در کمین‌های بسیار حساب شده، به کام مرگ بکشانند، حتی لحظه‌ای به تسلیم شدن، کنار گذاشتن سلاح یا بالا بردن پرچم سفید فکر می‌کنند؟ رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل هم امروز اعتراف کرد که نظامیان صهیونیست جنگ بسیار سختی را در نوار غزه پشت سر می‌گذارند. این تحلیلگر مسائل خاورمیانه در ادامه نوشت، ایستادگی و مقاومت اسطوره‌ای رزمندگان فلسطینی در کنار مردمی که جان خود را فدای مقاومت در غزه می‌کنند، همگی باعث این پیروزی شده است. این مسئله نقشه خاورمیانه جدید را ترسیم خواهد کرد؛ خاورمیانه‌ای که اسرائیل، دیگر بخشی از آن نخواهد بود؛ زیرا در حال حاضر نقاب دروغین دموکراسی که اسرائیل بر صورت زده بود، برداشته شده و چهره واقعی خونریز و تروریستی این رژیم، زشت‌ترین صورت خود را نشان داده است.
اسرائیل در هفت جبهه، شکست خورده است
وی با اشاره به اینکه «اسرائیل در هفت جنگ جبهه، در حال جنگیدن است و در تمامی این جبهه‌ها شکست خورده است»، نوشت، شکستهای عمده اسرائیل در جبهه‌های یمن و غزه است. یمنی‌ها طی روزهای گذشته با موشک‌های فرا صوت خود موفق شده‌اند فرودگاههای «النقب» و «بن گوریون» را مورد حمله قرار دهند. ارتش یمن به صورت رسمی اعلام کرده بندر ایلات را از مدار فعالیت خارج کرده و به زودی بنادر حیفا، اسدود و عسقلان را از مدار فعالیت خارج خواهد کرد. به گفته عطوان، جنوب سوریه وارد فاز جدیدی شده و ارتش اسرائیل در این منطقه به حالت آماده باش درآمده است؛ آن هم از ترس حملاتی که می‌تواند به عمق فلسطین اشغالی برسد؛ زیرا برخی از نیروهای ملی‌گرا در جنوب سوریه آماده انتقام‌گیری از صهیونیستها هستند تا بتوانند هویت عربی اصیل را به سوریه بازگردانند و توطئه تجزیه طلبانه و سازشکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی را شکست دهند.

ایرانیان جهان

روزهای اسرائیل و نتانیاهو رو به پایان است
وی با تأکید بر اینکه «نه تنها نتانیاهو روزهای اندکی پیش دارد، بلکه رژیم صهیونیستی نیز همین وضعیت را دارد»، تصریح کرد، نتانیاهو می‌گوید «آمریکایی‌هایی که نمی‌خواهند اسرائیل را حمایت کنند، در واقع حامی آمریکا هم نیستند». افزون بر این، 25 کشور اروپایی به ریاست انگلیس، فرانسه، ایتالیا و استرالیا به تازگی خواستار توقف فوری جنگ غزه شدند. این دو مسئله شکست سنگینی برای نتانیاهو و ترامپ است.عطوان در پایان نوشت، حماس همان زمانی که عملیات اعجازآمیز و تاریخی طوفان الاقصی را در هفتم اکتبر 2023 انجام داد، 24 هزار نیرو در اختیار داشت، ولی در حال حاضر، این عدد به بیش از 3 برابر رسیده است. مهم‌تر از همه اینکه حساب باز کردن اسرائیل بر روی از بین رفتن و ته کشیدن سلاحهای مقاومت غزه اشتباه از آب درآمد؛ زیرا راکت‌های یاسین در حال تکثیر هستند و موشک‌ها نیز همچنان از شمال، مرکز و جنوب غزه به سمت اراضی اشغالی شلیک می‌شود.


نظرات شما