جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴
خواندنی ها

اولمرت: به اندازه کافی در غزه ویرانی و کشتار کردیم

اولمرت: به اندازه کافی در غزه ویرانی و کشتار کردیم
ایرانیان جهان - فارس / نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه تداوم جنگ غزه را غیرقانونی و آن را در جهت منفعت سیاسی «بنیامین نتانیاهو» توصیف کرد. «ایهود اولمرت» نخست وزیر ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه تداوم جنگ غزه را غیرقانونی و آن را در جهت منفعت سیاسی «بنیامین نتانیاهو» توصیف کرد.
«ایهود اولمرت» نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی بامداد پنجشنبه گفت: «به اندازه کافی در غزه ویرانی و کشتار کردیم».
اولمرت با بیان اینکه هیچ یک از مقام‌های صهیونیست نمی‌تواند توضیح دهد که هم‌اکنون در غزه چه می‌کند، توضیح داد: «تعدادی حادثه در نوار غزه وجود دارد که می‌تواند جنایات جنگی محسوب شود».
شبکه «الجزیره» به نقل از وی گزارش داد: «قطر در اکتبر 2023 پیامی به اسرائیل درمورد آمادگی حماس برای تبادل فوری همه گروگان‌ها ارسال کرد و من انتظار نداشتم که کابینه [نتانیاهو] آن را نادیده بگیرد».
این سیاستمدار صهیونیست ضمن غیرقانونی خواندن تداوم جنگ غزه، اظهار داشت: «[جنگ] برای منافع شخصی و سیاسی نخست‌وزیر [بنیامین نتانیاهو] ادامه دارد و در نتیجه آن سربازان ما کشته می‌شوند».
بازار
طبق این گزارش، اولمرت بدون اهمیت دادن به جنایات رژیم صهیونیستی در حق مردم فلسطین و غزه، مدعی شد: «نتانیاهو باید به خاطر جنایاتی که روزانه علیه کشور اسرائیل و مردم آن مرتکب می‌شود، محاکمه شود».
وی در ادامه گفت: «طرح شهر بشردوستانه در جنوب غزه نفرت‌انگیز است و می‌تواند به عنوان یک اردوگاه کار اجباری تعبیر شود. تدوین چنین طرحی یک جنایت است».
نخست‌وزیر سابق تل‌آویو افزود: «تنها کسی که می‌تواند اوضاع را تغییر دهد، رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ است. اگر او به نتانیاهو بگوید که وضعیت غزه به نهایت خود رسیده است، او عقب‌نشینی خواهد کرد».


نظرات شما