ایرانیان جهان - مهر /وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که نیروهای ارتش این کشور طی ساعات گذشته 160 پهپاد و یک شهپاد نیروهای اوکراینی را منهدم کرده و در جبهه های جنگ 1340 نظامی اوکراینی را از پا درآوردهاند.
به گزارش اسپوتنیک، منابع روسی از حمله پهپادی اوکراین به یک خودرو در استان بلگورود خبر دادند اما جزئیات بیشتری منتشر نکردند.
همزمان وزارت دفاع روسیه در بیانیه ای اعلام کرد که نیروهای این کشور در جبهه های جنگ طی 24 ساعت گذشته 1340 نظامی اوکراینی را از پا درآورده اند.
در بیانیه وزارت دفاع روسیه آمده است: ناوگان دریای سیاه ارتش روسیه نیز یک شهپاد نیروهای کی یف را هدف قرار داد و منهدم کرد. سامانه های دفاع هوایی ارتش روسیه نیز 160 پهپاد اوکراینی را طی 24 ساعت گذشته منهدم کردند.
بازار ![]()
گفتنی است که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه 21 فوریه 2022 (دوم اسفند 1400) با انتقاد از بیتوجهی غرب به نگرانیهای امنیتی مسکو، استقلال جمهوریهای خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.
ولادیمیر پوتین رئیس حمهوری روسیه سه روز پس از آن، پنجشنبه 24 فوریه (5 اسفند 1400) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کییف به رویارویی نظامی تبدیل شد.
آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریمهای گستردهای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کییف ارسال کردهاند.