شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
خواندنی ها

دستور نظامی رژیم صهیونیستی برای چپاول اراضی شمال شرق قدس

دستور نظامی رژیم صهیونیستی برای چپاول اراضی شمال شرق قدس
ایرانیان جهان - ایسنا /مسؤولان رژیم صهیونیستی به بهانه «الزامات نظامی» دستور نظامی جدیدی برای کنترل بر بیش از ۵ دونم از اراضی شهرک عناتا در شمال شرق قدس را صادر کردند. ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا /مسؤولان رژیم صهیونیستی به بهانه «الزامات نظامی» دستور نظامی جدیدی برای کنترل بر بیش از 5 دونم از اراضی شهرک عناتا در شمال شرق قدس را صادر کردند.
استانداری قدس در بیانیه‌ای اعلام کرد: «بر اساس حکم نظامی صادر شده، کل مساحت هدف حدود 5856 متر مربع است که 5254 متر مربع آن در روستای عناتا که در «اراضی دولتی» طبقه‌بندی شده و 602 متر مربع از املاک شخصی شهروندان فلسطینی در این شهرک بوده و رژیم اشغالگر به بهانه بهره‌برداری از آنها برای اهداف نظامی ارتش، قصد تصرف آنها را دارد.»
طبق این بیانیه، در این حکم به مالکان اراضی یاد شده این حق داده شده که ظرف یک هفته از تاریخ صدور حکم، مراتب اعتراض خود را به مشاور قضایی منطقه کرانه باختری ارائه کنند.
بازار
به نوشته روزنامه «عربی21»، استانداری قدس در ادامه بیانیه خود تاکید کرد: «این حکم در چارچوب سیاست مستمر اسرائیل برای گسترش کنترل خود بر اراضی کرانه باختری و با وجود مخالفت گسترده فلسطینی‌ها با عملیات‌های مکرر تصرف اراضی به بهانه‌های امنیتی و نظامی صادر شد.
در ادامه این بیانیه نیز آمده است 16 هزار از مجموع 34 هزار دونم اراضی شهرک عناتا در زمره «اراضی دولتی» طبقه‌بندی می‌شوند.
روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» چند روز قبل نوشت که شهرک‌سازی در کرانه باختری شاهد یک «انقلاب واقعی» بوده است، از زمان تشکیل کابینه فعلی در سال 2023 تاکنون با احداث 48 هزار واحد مسکونی پشت خط سبز موافقت شده است که به طور متوسط حدود 17 هزار واحد مسکونی در سال می‌شود.
آحارونوت در ادامه نوشت بر اساس ارزیابی‌ها، تا پایان سال جاری میلادی، کابینه رژیم صهیونیستی برای احداث بیش از 50 هزار واحد مسکونی اقدام خواهد کرد، همچنین این کابینه از زمان تشکیل کنترل 25 هزار و 960 دونم از اراضی کرانه باختری را به دست گرفته و مدعی شده که آنها «اراضی دولتی» هستند. در مقایسه با گذشته، در طول 27 سال گذشته 28 هزار دونم از اراضی پشت خط سبز در زمره «اراضی دولتی» طبقه‌بندی شده است.
پیشتر در گزارش هیئت فلسطینی مقاومت دیوار و شهرک‌سازی‌ها فاش شد که شهرک‌نشین‌های صهیونیست از زمان آغاز جنگ نسل‌کشی علیه غزه 114 شهرک جدید ایجاد کردند، درصد مصادره اراضی و سلب مالکیت اراضی به ویژه تحت عنوان «اراضی دولتی» در طول 2 سال گذشته به حدود نیمی از کل اراضی اشغال شده از زمان امضای توافق اسلو در سال 1993 رسیده است.
بر اساس گزارش این هیئت، مساحت اراضی مصادره شده بر اساس 108 دستور نظامی به 55 هزار دونم رسیده که برخی از آنها به ایجاد 25 منطقه حائل در اطراف شهرک‌ها، 6 حکم سلب مالکیت، 14 اعلامیه اراضی دولتی و 6 اعلامیه مصادره به بهانه مناطق حفاظت شده فلسطین منجر شده است.
بر اساس آمارهای رسمی فلسطین، تعداد شهرک‌نشین‌های صهیونیستی که تا پایان سال 2024 اراضی فلسطینی در کرانه باختری را اشغال کردند، حدود 770 هزار تن رسیده است.
سازمان ملل تمامی فعالیت‌های شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطینی را غیرقانونی می‌داند و با تاکید بر اینکه این اقدامات اجرای راه‌حل 2دولتی را تضعیف می‌کند، توقف فوری آنها را خواستار است.
مسؤولان رژیم صهیونیستی چهارشنبه نیز طرح ساخت صدها واحد مسکونی جدید در جنوب کرانه باختری را تصویب کرد.
شبکه 14 تلویزیون این رژیم خبر داد که کمیته ویژه برنامه‌ریزی و ساخت کابینه با طرح احداث 1300 واحد مسکونی جدید در «گوش عتصیون» (شهرکی اشغالی در کرانه باختری) موافقت کرد.
در طول 2 سال گذشته شهرک‌نشین‌های صهیونیست 7154 یورش به فلسطینی‌ها و اموال و دارایی‌های آنها در کرانه باختری انجام دادند که به شهادت 33 شهروند فلسطینی و کوچاندن 33 جامعه بدوی فلسطینی منجر شد، آنها 114 شهرک را ایجاد کردند.


نظرات شما