ایرانیان جهان - فارس /رئیسجمهور روسیه ولادیمیر پوتین در بازدید میدانی از یک پست فرماندهی ارتش گفت که وضعیت میدان نبرد «یک تراژدی برای مردم اوکراین است.»
او در این بازدید از خط مقدم از فرماندهان تشکر و تاکید کرد که نیروهای روسی باید به انجام وظایف خود «مطابق با برنامه» ادامه دهند.
رئیسجمهور روسیه پس از دریافت گزارش میدانی مقامهای ارشد نظامی درباره وضعیت «عملیات نظامی ویژه در اوکراین» گفت: «نیروهای روسی تقریباً در همه جهات در حال پیشروی هستند.»
وی افزود: وضعیت میدان نبرد «یک تراژدی برای مردم اوکراین است که ناشی از سیاستهای جنایتکارانه این حکومت دزد است که قدرت را در کیف به دست گرفته است».
طبق گزارش رسانههای روسیه، پوتین با رئیس ستاد کل والری گراسیموف و دیگر مقامات عالی رتبه نظامی دیدار کرد و گزارشهایی در مورد سرعت عملیات در مناطق دونتسک، خارکیف و زاپوروژیا دریافت کرد.
پوتین اظهار داشت که نیروهای اوکراینی قادر به پاسخگویی به سرعت پیشرویهای روسیه در جنوب اوکراین نیستند. او به گروه ارتش «شمال» روسیه مأموریت داد تا یک «منطقه امنیتی» در منطقه مسئولیت خود در امتداد مرز اوکراین ایجاد کند و به گسترش احتمالی اقدامات نظامی در این منطقه اشاره کرد.
رئیسجمهور روسیه افزود: «در مجموع، ما شاهد افزایش فشار نیروهای گروه مشترک در کل خط مقدم هستیم.»
دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، روز دوشنبه گفت رئیس جمهور روسیه، روز یکشنبه از یکی از پستهای فرماندهی نیروهای مسلح روسیه بازدید کرد و در آنجا گزارشهایی از جمله در مورد به دست گرفتن کنترل شهرهای کراسنوارمیسک (پوکروفسک) در جمهوری خلق دونتسک و ولچانسک در منطقه خارکیف دریافت کرد.
بازار ![]()