سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵
آسیا و اقیانوسیه

فایننشال تایمز: چین سفر رئیس سیاست‌گذاری پنتاگون به پکن را به تعویق انداخت

فایننشال تایمز: چین سفر رئیس سیاست‌گذاری پنتاگون به پکن را به تعویق انداخت
ایرانیان جهان - شفقنا / روزنامه فایننشال تایمز روز پنج‌شنبه گزارش داد، پکن در حالی سفر پیشنهادی البریج کولبی، معاون وزیر دفاع در امور سیاسی پنتاگون، را به تعویق انداخته است که ...
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - شفقنا / روزنامه فایننشال تایمز روز پنج‌شنبه گزارش داد، پکن در حالی سفر پیشنهادی البریج کولبی، معاون وزیر دفاع در امور سیاسی پنتاگون، را به تعویق انداخته است که چین، دونالد ترامپ را بر سر بسته تسلیحاتی ۱۴ میلیارد دلاری برای تایوان تحت فشار قرار داده است.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، در این گزارش به نقل از منابع مطلع آمده است که کولبی در مورد سفر تابستانی به پکن با مقامات چینی گفت‌وگو کرده است، اما چین اعلام کرده است که تا زمانی که ترامپ در مورد نحوه پیشبرد بسته تسلیحاتی تصمیم نگیرد، نمی‌تواند با این سفر موافقت کند.
ترامپ پس از سفر هفته گذشته به پکن گفت که هنوز تصمیمی برای ادامه فروش عمده سلاح به تایوان نگرفته است و این موضوع به عدم قطعیت در مورد حمایت آمریکا از این جزیره دامن زد.
بازار
ترامپ روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت که با لای چینگ-ته، رئیس جمهور تایوان، صحبت خواهد کرد؛ اقدامی بی‌سابقه برای یک رهبر آمریکایی که می‌تواند روابط واشنگتن با پکن را به هم بریزد.
یک فرد آگاه به خبرگزاری رویترز گفت که هنوز تماس بین رهبران دو کشور برنامه‌ریزی نشده است.
هرگونه تماس مستقیم بین آمریکا و تایوان معمولاً چین را که این جزیره را قلمرو خود می‌داند، خشمگین می‌کند.
مقامات دولت آمریکا خاطرنشان کرده‌اند که ترامپ فروش سلاح و ادوات نظامی به تایوان را بیش از هر رئیس جمهور دیگری در آمریکا تأیید کرده است، اما ترامپ بارها رابطه خود با شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین، را «شگفت‌انگیز» توصیف کرده است.
طبق قانون ایالات متحده، واشنگتن موظف است ادوات دفاع از خود را در اختیار تایوان قرار دهد و قانون‌گذاران جمهوری‌خواه و دموکرات از دولت ترامپ خواسته‌اند که به فروش سلاح به تایوان ادامه دهد.
ولینگتون کو، وزیر دفاع تایوان، روز سه‌شنبه گفت که نسبت به فروش تسلیحات از سوی آمریکا «خوش‌بینی محتاطانه‌ای» دارد.


نظرات شما