ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سوئد سفیر روسیه را احضار کرد ایرانیان اسکاندیناوی

سوئد سفیر روسیه را احضار کرد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مهر / استکهلم امروز به بهانه اقدامی متقابل مسکو در تحریم علیه مسئولان اروپایی از جمله یک سوئدی، سفیر روسیه را احضار کرد.
به گزارش یورونیوز، استکهلم امروز شنبه با محکوم کردن تحریم‌ها و مجازات‌هایی که مسکو (در اقدامی متقابل) علیه مسئولان اروپایی از جمله یک محقق سوئدی اعمال کرد، سفیر روسیه را احضار کرد.
ماتس ساموئلسن سخنگوی وزارت امور خارجه سوئد با اعلام این مطلب گفت: ما تصمیم گرفتیم برای اعتراض به اقدامات اخیر روسیه، سفیر این کشور را احضار کنیم.
وزارت خارجه سوئد در این باره ادعا کرد: بر خلاف تحریم‌های اتحادیه اروپا، تحریم‌های روسیه خودسرانه، بدون مبنای حقوقی و توام با مقاصد و انگیزه‌های سیاسی است!
واکنش استکهلم به تحریم «آسا اسکات» است که دیروز جمعه در فهرست افراد تحت تحریم از سوی مسکو قرار گرفت.
این آزمایشگاه تخصصی که در زمینه بررسی سموم و مواد بسیار سمی فعالیت می‌کند، پیشتر نتایج آزمایش‌های یک لابراتوار آلمانی در خصوص مسمومیت الکسی ناوالنی اپوزیسیون روسیه را مورد تایید قرار داده بود!
وزارت خارجه روسیه دیروز با صدور بیانیه‌ای از وضع تحریم و وضع مقررات منع ورود «دیوید ساسولی» رئیس پارلمان اروپا، «یورگ رائوپاچ» دادستان برلین و شش شهروند دیگر اتحادیه اروپا به این کشور خبر داد.
بر اساس بیانیه صادر شده از سوی وزارت خارجه روسیه، تحریم وضع شده علیه افراد مذکور در پاسخ متقابل مسکو به تحریم‌های شورای اروپا علیه 6 تن از شهروندان روسیه در تاریخ 2 و 22 مارس بوده اند.
لازم به ذکر است افرادی چون «ایوان آبولینس» رئیس شورای رسانه‌های الکترونیک لیتوانی، «ماریس بالتینز» رئیس مرکز دولتی زبان لیتوانی، «ژاک مایر» عضو هیأت نمایندگی فرانسه در مجمع پارلمانی شورای اروپا، «آسا اسکات» رئیس بخش امنیت آژانس تحقیقات دفاعی سوئد، «ایلمار توماسک» مدیرکل مرکز رسیدگی زبان استونی، «ورا جورووا» معاون کمیته ارزش‌ها و شفافیت کمیسیون اروپایی نیز در فهرست افراد ممنوع‌الورود به روسیه به چشم می‌خورند.
وزارت خارجه روسیه همچنین در بیانیه خود با تاکید بر اینکه بروکسل پیشنهادات روسیه برای حل و فصل مشکلات موجود میان دو طرف از طریق گفتگو را رد کرده، آورده بود: اتحادیه اروپا سیاست وضع تحریم‌های یک جانبه غیرقانونی علیه شهروندان و سازمان‌های روسی را ادامه می‌دهد. تنها در مارس، 6 شهروند روسیه تحت محدودیت‌های غیرقانونی اتحادیه اروپا قرار گرفتند. این عمل با منشور ملل متحد و هنجارهای اساسی حقوق بین‌الملل مغایرت داشته و با احساسات ضد روسی همراه است که عمداً توسط رسانه‌های غربی در حال انتشار هستند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/244183/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیدا و پنهان مذاکرات هسته‌ای

سرمقاله ایران/ جایگاه نام خلیج فارس در فرهنگ عمومی

تأکید کیم جونگ‌‌اون بر تسریع تجهیز هسته‌ای نیروی دریایی

درگیری‌های دمشق 16 کشته برجای گذاشت

هشدار جدی به پرمصرف‌ها؛ قبض‌های سنگینی در راه است

واردات بنزین سوپر به کجا رسید؟

بالا آمدن آب سد سیمره کابوس کشاورزان عرب رودبار استان ایلام

ثروتمندترین شاهزاده عرب در فهرست میلیاردرهای جهان در سال 2025

مجارستان، بالاخره مقابل اوکراین کوتاه آمد؟

انریکه: می‌توانیم به فینال صعود کنیم/ در بازی برگشت هم اذیت می‌شویم

تأمین سریع دارو در حادثه بندرعباس حتی از چین

اعزام هیأتی از طالبان به کازان

قیمت جهانی طلا چند شد؟

همه همدردی کردند جز این 4 دولت خبیث!

نخستین دیدار وزیر خارجه سوریه با مقامات ارشد آمریکا در نیویورک

وسوسه‌های مالی آمریکا برای کشاندن روسیه و اوکراین به صلح

خطوط قرمز در مذاکرات با آمریکا؛ اقدامات عملی مهم‌تر از توافقات روی کاغذ

ترامپ: دوست دارم پاپ شوم! + فیلم

دلار، خرید طلا را گران کرد

دیپلماسی انفجار

یمن فریاد می‌زند: آمریکا از سلاح‌های ممنوعه استفاده کرده است

سقوط آزاد قیمت طلا در بازار امروز 10 اردیبهشت ماه

اصرار عجیب برای وجاهت بخشیدن به کارگروه مافیایی FATF

با دروغ سرمایه‌گذاری هزار میلیاردی، آمریکا را کعبه آمال جا نزنید!

سرمقاله اعتماد/ اهداف انقلاب اسلامی از نگاه بنیان‌گذار (12)

عصبانیت زن آمریکایی از مردی که کلاه ترامپ بر سر دارد

وداع تلخ پدر فلسطینی با فرزندانش در پی حملات هوایی به غزه

اظهارات نصیری اقدم درخصوص دستمزدها

کود اضافه داری؟ ابزارآلات کشاورزیت بلااستفاده‌ست؟ تو باغبون مشتریش منتظرته

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

استاندار فارس: حجم مبادلات اقتصادی ایران و عمان افزایش یابد

سفر مقامات اقتصادی سئول به واشنگتن برای گفت‌وگو درباره تعرفه‌ها

تحقق رشد اقتصادی امسال نیازمند 7900 همت منابع مالی است

فرمول اقتصادی تنش‌زدایی

سرمقاله هم میهن/ ریشه ناکارآمدی اداری

تیراندازی مرگبار در سوئد

دریافت 35 هزار میلیارد تومان مالیات از خودرو در 1403

بانک جهانی: قیمت انرژی و مواد غذایی کاهش می‌یابد

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

پایان مهلت 50 روزه صمت درباره مجوز سامانه‌های فروش برخط طلا

قیمت جهانی طلا امروز 10 اردیبهشت ماه؛ اونس به 3309 دلار رسید

ترامپ: فکر کردن به چین خواب را از من گرفته است

از تاثیر طالب‌زاده روی پنتاگون تا نقش هوش مصنوعی در آینده جهان

حمله هماهنگ انگلیس و آمریکا به یمن

استفاده از خطرناک‌ترین سلاح‌های ممنوعه از سوی آمریکا علیه یمن – آفتاب نو | اخبار ورزشی

حمله موفق ارتش یمن به ناو هری ترومن از فاصله 900 کیلومتری / دومین گل به خودی عجیب نیروی دریایی آمریکا در ماه‌های اخیر +تصاویر

قیمت جهانی طلا 10 اردیبهشت 1404 | اونس طلا 3309 دلار و 30 سنت

قیمت جهانی نفت 10 اردیبهشت 1404 | برنت 63 دلار و 80 سنت

قیمت جهانی نفت امروز 10 اردیبهشت؛ برنت 63 دلار و 80 سنت شد

ترامپ برای مقابله با ایران نقش «پلیس بد» را به اروپا سپرده است